Destinationer

Barcelona

By, strand og vand - Barcelona kan det hele.

Man bliver åndeløs i Barcelona, Cataloniens hovedstad. Barcelona har en berusende puls, masser af energi, og her emmer det døgnet rundt af historie og nutid. Barcelona er blevet magnet for livsglæden og alt progressivt i det spanske samfund. Cataloniens avantgarde-by er blevet selveste indbegrebet af spansk foretagsomhed, kunstnerisk livsglæde, natteliv og politisk dynamik.

Med sin 2000 år gamle historie rummer Barcelona i forvejen et spændende mylder af romerske ruiner, gotiske paladser og eksplosive art nouveau-bygninger. Det er Spaniens næststørste by – rig og driftig med en af landets vigtigste havne og masser af industri.

Barcelona er hovedstaden i Catalonien. Catalonien har deres eget sprog, flag og regering. Om søn- dagen og på helligdage danses Sardana, den cataloniske frihedsdans, b.la. på pladsen foran Catedral de la Santa Cruz y Santa Eulàlia og på Placa de Catalunya. I kan også bare slentre rundt i byen, hen ad Ramblaen, hvor der altid sker noget både dag og nat. Lige ved Ramblaen ligger også det store bugnende fødevaremarked. Gå langs havnepromonaden, eller ad de små gyder og brede boulevarder. Spis tapas og drik et glas vin. Sæt jer på Placa de Catalunya og kig på livet - børn der spiller fodbold - eller lyt til musikken. På Passeig de Gracia - én af de store boulevarder, der stråler ud fra Placa de Catalunya - ser lygtepælene fantastiske ud. Her ligger fashionable butikker, gallerier og luksushoteller.

Barcelonas sjæl findes bedst på La Rambla – byens livsnerve med gadekunstnere, små butikker, plattenslagere og et kræmmermarked med alt fra akvariefisk til antikviteter. Ramblaen strækker sig fra den store plads Plaça de Catalunya og deler det gamle bykvarter i to dele.

Byens gotiske kvarter – Barri Gòtic – øst for Ramblaen er en enestående samling middelalderbygninger, der putter sig ved foden af domkirken. Bydelen fremstår som et bjerg af solide kampestenspalæer gennemfuret af smalle labyrintiske gader. Husfacaderne i det tætbefolkede Barri Gòtic er udsmykket med overdimensionerede smedejernslygter og balkoner, hvor vasketøjet flagrer i brisen, og kanariefuglene kvidrer fra små bure. Barri Gòtic er en af Europas største og bedst bevarede bydele fra middelalderen. Når I tager på eventyr i Barri Gòtic i Barcelona, består en del af charmen i at lade jer lokke gennem de dragende, smalle gader for pludselig at lande på en smuk plads, hvorfra I fortsætter eventyret ind i nye gyder med modebutikker, trendy caféer, tapas-barer eller små guldgruber af restauranter.

"El Born” er kvarteret umiddelbart øst for det gotiske område, og her er stemningen tilsvarende.

Vi kigger kun efter boliger i de to ovennævnte kvarterer.

En aktiv ferie er også en mulighed. Som udgangspunkt for en ferie har Barcelona en unik placering ved Middelhavet. Men samtidig vil I på ferie i Barcelona opdage, at der ikke er langt til 3000 meter høje bjergtinder i Pyrenæerne. Det gør det muligt også at dyrke passioner som skiløb, klatring og trekking på din ferie i Barcelona, alt afhængig af hvilken årstid, I vælger. Friluftsmulighederne er et herligt alternativ og en stor kontrast til livet i en storby som Barcelona. Der er masser af interessante ture ud af Barcelona.

Vi går ikke af vejen for et håndværkertilbud, så længe beliggenheden og ejendommen i øvrigt er i orden.

21-5 lejlighed i Barcelona

Til salg lige nu

Se her om der er forening åben for tilgang lige nu, som matcher jeres families drømme og behov

› Åbne ejerforeninger

Ejerforening 21-5 DK24 Grande

Mallorca, Sydfrankrig, Toscana, Chamonix, Marbella

Pris pr. andel:

3.950.000 kr.


Faste månedlige fællesudgifter:

5.250 kr.

Ejerforening 21-5 DK25 You & Me

Sydfrankrig, Mallorca, Chamonix, Paris, Firenze

Pris pr. andel:

995.000 kr.


Faste månedlige fællesudgifter:

1.995 kr.

Ejerforening 21-5 DK26 Family

Sydfrankrig, Chamonix, Mallorca, Toscana, Barcelona

Pris pr. andel:

1.595.000 kr.


Faste månedlige fællesudgifter:

2.995 kr.

Ejerforening 21-5 DK27 Large

Toscana, Sydfrankrig, Mallorca, Chamonix, Barcelona

Pris pr. andel:

2.395.000 kr.


Faste månedlige fællesudgifter:

3.995 kr.


Kontakt os i 21-5, vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres ferieboligdrømme.

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55