Destinationer

Mallorca

Mallorca er valgt som destination, da øen rummer de perfekte rammer for ferier under sydens sol – hele året rundt. Mallorca er attraktiv - selv om vinteren, hvor man ofte oplever at kunne sidde udenfor i 15-20 grader i solen. Det sner meget sjældent, og når det gør, er jorden for varm til, at sneen bliver liggende.

Øen er smuk som få. Kysten hele vejen rundt om øen er blandt verdens allersmukkeste. Klipper direkte ned i det azurblå Middelhav afløses af kridhvide sandstrande, så strandture er et ”must” ved ferier på Mallorca. Man bør ikke snyde sig for at opleve øen fra vandsiden, her viser øen sig nemlig fra sin allerbedste side. Både kan lejes mange steder, og man kan også booke sig ind på forskellige ture. Øen har en overkommelig størrelse, så alle attraktioner kan nås på dagture. Mange tager hele året til Mallorca for at cykle, vandre eller spille golf, men der er masser af andre ting at tage sig til.

Hovedstaden Palma har et smukt, gammelt og meget hyggeligt centrum, som skal opleves. Her er mange butikker og restauranter for enhver smag og pengepung.

Vi har kigget på boliger på stort set hele øen, men vi er faldet for den sydvestlige del - byerne Port D’Andratx og Sant Elm, som ligger med 10-15 minutters køretur mellem sig og under 30 minutter til lufthavnen.

Port D’Andratx er den klassiske destination for velbeslåede europæiske turister. Her er ikke mange hoteller, så byen er ikke "ødelagt", man bor primært i en af de mange ejerboliger i området - enten som ejer eller som lejer. Hovedattraktionen er havnen og promenaden med alle cafeerne og restauranterne, her er hyggeligt og åbent året rundt. Hver dag kl. 17 kommer fiskekutterne ind med dagens fangst, det er altid hyggeligt at overvære. Undtagen om søndagen, hvorfor man lokalt siger "never eat fish on a monday"!!

Sant Elm ligger på det vestligste punkt af øren, og er lidt mere Malibu/klipklap-agtig. Her er en fantastisk strand, og solnedgangen mod vest ned over vandet og øen ”Dragonera” er legendarisk. Her er lidt mere stille om vinteren end Port D’Andratx, men her er en skøn stemning hele året.

På Mallorca finder vi også oftest håndværkertilbud, da vi sjældent kan finde en bolig, som rammer plet. Vi har således totalistandsat adskillige både villaer og lejligheder her, så vi har håndværkerne klar til nye opgaver.

Mange er vilde med Mallorca, mens andre endnu ikke har opdaget øens magnetisme. Uanset hvilken kategori 21-5 forening I er interesserede i, kan I glæde jer til at opleve Mallorca fra jeres egen skønne feriebolig.

21-5 terrasse på Mallorca

Til salg lige nu

Se her om der er forening åben for tilgang lige nu, som matcher jeres families drømme og behov

› Åbne ejerforeninger

Ejerforening 21-5 DK24 Grande

Mallorca, Sydfrankrig, Toscana, Chamonix, Marbella

Pris pr. andel:

3.950.000 kr.


Faste månedlige fællesudgifter:

5.250 kr.

Ejerforening 21-5 DK25 You & Me

Sydfrankrig, Mallorca, Chamonix, Paris, Firenze

Pris pr. andel:

995.000 kr.


Faste månedlige fællesudgifter:

1.995 kr.

Ejerforening 21-5 DK26 Family

Sydfrankrig, Chamonix, Mallorca, Toscana, Barcelona

Pris pr. andel:

1.595.000 kr.


Faste månedlige fællesudgifter:

2.995 kr.

Ejerforening 21-5 DK27 Large

Toscana, Sydfrankrig, Mallorca, Chamonix, Barcelona

Pris pr. andel:

2.395.000 kr.


Faste månedlige fællesudgifter:

3.995 kr.


Kontakt os i 21-5, vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres ferieboligdrømme.

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55