Destinationer

Sydfrankrig

Vin, ost, solskin og Middelhavet nydes i Sydfrankrig.

Sydfrankrig er valgt som destination, da området har så utroligt meget at byde på og er og altid har været en meget populær destination.

Man løber aldrig tør for nye muligheder for oplevelser i Sydfrankrig. Området omkring Nice byder ikke alene på byen selv, men også på Cannes og ligger ikke længere fra Monaco, end man let kan køre dertil. Man kan vælge at dykke ned i historien, da området rummer meget historie, man kan holde solferie og slappe af - eller man kan shoppe i de mange spændende forretninger. De mange store og mindre madmarkeder taler til den, som kan lide den franske kogekunst, da råvarerne er langt bedre, end hvad vi er vant til i Danmark.

På tidsrejser i den franske historie vender man naturligt ofte blikket mod sig selv, hvad lavede vi i Danmark på de givne tidspunkter? Indsigt i glimt af den franske historie leder til indsigt i vores egen historie, som kan være en god kilde til forståelse og selvindsigt. Tag dig i agt, Sydfrankrig kan sætte gang i mange følelser.

I det omfang det er muligt, skal man altid begynde en dialog med en franskmand på fransk – uanset hvor ringe man er til sproget, for hvis de lokale får forståelsen af, at man PRØVER, er der langt større chance for, at man får en god behandling. Det drejer sig om ganske få velvalgte sætninger, så er man ovre langt de fleste potentielle problemer med uforskammede tjenere og ekspedienter.

Vi finder boliger max. 1 - 1,5 times kørsel fra Nice lufthavn.

Vi finder boliger med god beliggenhed og en masse charme og gode udearealer. Vi går altid efter at bevare eller genskabe originale detaljer. Vi gør alt for, at ejendommen fungerer moderne og praktisk, og samtidig have det lidt rustikke og charmerende udtryk, som en skøn ejendom i det franske gerne skal have. Indretningen skal være indbydende med inspiration fra området, kombineret med vores ønske om lys og luft i boligen, så den ikke fremstår overmøbleret, som vi ofte ser i området.

Hvis ikke standen er, som vi ønsker, går vi ikke af vejen for endog omfattende renovering - beliggenheden er det vigtigste.

Udsigt fra en 21-5 tagterrasse i Tourettes sur Loup (Sydfrankrig)

Til salg lige nu

Se her om der er forening åben for tilgang lige nu, som matcher jeres families drømme og behov

› Åbne ejerforeninger

Ejerforening 21-5 DK24 Grande

Mallorca, Sydfrankrig, Toscana, Chamonix, Marbella

Pris pr. andel:

3.950.000 kr.


Faste månedlige fællesudgifter:

5.250 kr.

Ejerforening 21-5 DK25 You & Me

Sydfrankrig, Mallorca, Chamonix, Paris, Firenze

Pris pr. andel:

995.000 kr.


Faste månedlige fællesudgifter:

1.995 kr.

Ejerforening 21-5 DK26 Family

Sydfrankrig, Chamonix, Mallorca, Toscana, Barcelona

Pris pr. andel:

1.595.000 kr.


Faste månedlige fællesudgifter:

2.995 kr.

Ejerforening 21-5 DK27 Large

Toscana, Sydfrankrig, Mallorca, Chamonix, Barcelona

Pris pr. andel:

2.395.000 kr.


Faste månedlige fællesudgifter:

3.995 kr.


Kontakt os i 21-5, vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres ferieboligdrømme.

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55