Destinationer

Toscana

Fred, ro, dufte, smagsoplevelser og smukke landskaber.

Toscana er valgt som destination, da mange af os danskere elsker at feriere i området.

I Toscana trækker man stikket ud og nyder ”la dolce vita”. Toscanere er utrolig gæstfrie og imødekommende, hvilket man allermest oplever på de små restauranter uden menukort, hvor værten serverer dagens mange lækre retter med stor kærlighed for maden og for dem, som spiser med.

Toscana er vanvittigt smukt. Her er bløde bakker, cypresser, olivenlunde, vinranker, bjerge og en kyststrækning, som ganske enkelt får sindet og kroppen ned i gear. Alt både dufter og smager af mere i Toscana, så alle sanser bliver pirret på den gode måde.

Ud over natur- og gastronomioplevelser er der et uendeligt udbud af kulturelle oplevelser.  Man løber aldrig tør for muligheder for nye oplevelser i Toscana.

Selvom de fleste danskere besøger Toscana om sommeren eller forår og efterår, er vinteren ikke noget dårligt tidspunkt at være der på, der er noget lunere end i Danmark.

I Toscana finder vi rigtige toscanske landvillaer. Det kan både være et stenhus eller en ”villa” - pudset i indfarvet mørtel eller med malede facader. Der skal være pool og gode ugenerede udearealer, da en stor del af livet foregår udenfor. Der skal være udsigt ud over bakkerne, og det skal være et stille sted, hvor det er fuglene og de få æsler på fjerntliggende gårde, der er det eneste, der ”larmer”.

Der er mange meninger om, hvor det ”rigtige Toscana” er. Vores oplevelse er, at området syd for Firenze, som af mange er betragtet som smørhullet, er blevet for turistpræget, da enormt mange nord- og mellemeuropæere har købt bolig eller holder ferie i området.

Vi søger derfor lidt mere vest på - tættere ved kysten. Her er det stadig muligt at finde mindre byer, som ikke er præget for meget af turister, og som derfor har den autentiske charme. Men vi kigger også i området omkring Firenze.

Vi finder ejendomme som ligger i gå- eller cykelafstand fra en hyggelig by, så det ikke er nødvendigt at starte bilen for at hente morgenbrød eller tage på en af byens hyggelige lokale restauranter.

Vi finder en lokal kok/madmor, som kan komme til ejendommen og lave den store italienske familiemiddag for - og evt. sammen med - foreningens familier.

Det er ikke nemt at finde en ejendom, som indeholder præcist det, vi ønsker. Der er næsten altid en eller flere parametre, som ikke er helt som det skal være. For at ende op med den bedste bolig er der derfor en meget stor sandsynlighed for, at vi finder et håndværkertilbud – med den helt rigtige beliggenhed - og efterfølgende skaber de perfekte rammer for skønne ferier. Nogle gange har vi også købt en grund, og vi er ved at skulle opføre helt ny villa i gammel stil til en forening.

Vi har mange gange nu - med flotte resultater - istandsat, om- og tilbygget med lokale håndværkere, så vi har teamet klar, såfremt den rigtige ejendom viser sig at skulle istandsættes.

Vi besigtiger løbende potentielle boliger. Men den endelige udvælgelse finder først sted når foreningerne er stiftede, og vi tager afsted for at finde den helt rigtige toscanske villa.

Fra 21-5 villa i Toscana

Til salg lige nu

Se her om der er forening åben for tilgang lige nu, som matcher jeres families drømme og behov

› Åbne ejerforeninger

Ejerforening 21-5 DK24 Grande

Mallorca, Sydfrankrig, Toscana, Chamonix, Marbella

Pris pr. andel:

3.950.000 kr.


Faste månedlige fællesudgifter:

5.250 kr.

Ejerforening 21-5 DK25 You & Me

Sydfrankrig, Mallorca, Chamonix, Paris, Firenze

Pris pr. andel:

995.000 kr.


Faste månedlige fællesudgifter:

1.995 kr.

Ejerforening 21-5 DK26 Family

Sydfrankrig, Chamonix, Mallorca, Toscana, Barcelona

Pris pr. andel:

1.595.000 kr.


Faste månedlige fællesudgifter:

2.995 kr.

Ejerforening 21-5 DK27 Large

Toscana, Sydfrankrig, Mallorca, Chamonix, Barcelona

Pris pr. andel:

2.395.000 kr.


Faste månedlige fællesudgifter:

3.995 kr.


Kontakt os i 21-5, vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres ferieboligdrømme.

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55