Om 21-5

Det siger vores 21-5 familier

På denne side kan I læse lidt om hvad nogle af vores 21-5 familier fortæller om deres deltagelse i vores foreninger.

Karen og Knud, Sletten"21-5 konceptet bygger på en enkel og oplagt idé, der giver rigtig god mening, når idéen bliver virkeliggjort - som vi oplever det - på så fremragende vis af virksomhedens medarbejdere og ledelse"

Karen Skov og Knud Sant
Sletten, ejere i en af vores foreninger

 

Læs evt. interview med Karen og Knud fra februar 2016, hvor de fortæller om deres ejerskab i deres forening - tryk her

 

Bente og Per, Ramløse

 

"At deltage i en 21-5 forening er helt klart en af de bedste beslutninger, vi nogensinde har truffet! Det har bragt os glæde og forventninger, fra den dag vi skrev under. Og det bringer os glæde i det daglige, bare at tænke på de 5 fantastiske boliger, vi nu er medejere af. Og så er der naturligvis en endnu større glæde forbundet med, at planlægge den næste ferie til et af VORES hjem i udlandet. Det er 5 vildt lækre destinationer, 5 super skønne boliger, og vi er 5 vildt begejstrede familiemedlemmer!"

 

Per og Bente Drifte
Ramløse, ejere i en af vores foreninger

 

Læs evt. interview med Bente og Per fra august 2016, hvor de fortæller om deres ejerskab i deres forening - tryk her

Birgitte og Carsten, Humlebæk

"Vi elsker simpelthen vores skønne boliger på 5 meget attraktive steder. Det er en fantastisk løsning, for vi føler os hjemme i alle boligerne, men slipper for al besværet, da 21-5 tager sig af det på en meget professionel og dedikeret måde. Vi søgte et ferie- og samlingssted for vores store familie, og her lever alle boligerne op til vores forventninger mht. at alt fungerer og er indrettet i super kvalitet. Samtidig nyder vi også, at boligerne ikke står tomme en stor del af året, men faktisk er til glæde for mange med den gode deleordning."

Birgitte og Carsten Risvig Pedersen
Humlebæk, ejere i en af vores foreninger

Malene og Michael, Hadsten

”Efter mange ferier rundt omkring i diverse ferielejligheder og på hoteller, så er det virkelig dejligt, at vi med 21-5 har fået vores egne lækre boliger 5 meget attraktive steder i Europa. Vi nyder at komme tilbage til vores egne steder, hvor vi ved, at alt fungerer, og kvaliteten matcher vores forventninger. Derudover har det været dejligt, at vi har haft passende indflydelse på valget af boliger, uden at vi har haft alt besværet. Så samlet set er det virkelig en stor fornøjelse at være boligejer gennem 21-5”.

Malene og Michael Vadgaard Jørgensen
Hadsten, ejere i en af vores foreninger

Lene og Danny, Dragør

"Vi søgte længe efter vores egen bolig i Italien og Frankrig, uden at finde den rette løsning til prisen. Med 21-5 har vi fået en langt højere standard 5 forskellige steder i verden - med langt større ferie fleksibilitet og intet besvær"

Lene og Danny Feltmann Espersen
Dragør, ejere i en af vores foreninger

Anne Marie og Niels, Holte

"Vi er meget imponerede over 21-5's evner til at finde unikke steder. Alle vores 5 boliger er fuldstændig fantastiske, og vi ville aldrig selv have formået, at finde dem og se mulighederne i dem. De 5 boliger er blevet renoveret og indrettet super lækkert, og vi nyder at komme til boligerne hver gang. Alt administrativt har kørt på skinner, og det har været tydeligt, at 21-5 nu har opnået stor erfaring for hvordan det bedst kører."

 

Anne Marie Duus og Niels E. Ebbesen
Holte, ejere i en af vores foreninger

Annette og Niels, Nyborg

"For os er det helt specielle ved 21-5, at vi for den samme pris som et almindeligt dansk sommerhus, bliver medejere af 5 fantastiske boliger med helt unikke beliggenheder 5 forskellige steder i verden. Vi føler os hjemme og at det er vores boliger, hver gang vi er på ferie, og så har vi intet besvær, sammenlignet med hvis det kun var os selv, som skulle passe det hele."

 

Annette Banke og Niels Hermansen
Nyborg, ejere i en af vores foreninger

Marianne og Bent, Holte

"Kære Laila og team"
"Vi er lige vendt hjem, og har nu haft vores tredje 21-5-tur og vort første besøg på Mallorca, hvor vi var i den forgange uge med et par venner. Og fra os – og også vennerne – skal der lyder stor ros for den i alle henseende velfungerende og smukke ramme I har skabt på Mallorca. Lejlighedens beliggenhed, indretning og funktionalitet har været helt i top. Vi benyttede terrasser, grill og cykler – vi svømmede fra ”vor egen” strand – og har på alle måder haft en pragtfuld ferie.
21-5-konceptet virker og leverer over vore forventninger!
Mange hilsner – også til Jeres team"

 

Marianne Møberg Thomasen og Bent Søegaard
Holte, ejere i en af vores foreninger

Jette og Steffen, Helsinki

"21-5 er en unik model for en familie som vores med voksne og børn i alle aldre, hvor familierne kan være sammen i de store huse eller for sig selv i lejlighederne, de steder vi aller mest holder af at holde ferie." 

 

Jette Nordam og Steffen Smidt
Helsinki, ejere i en af vores foreninger

Bente og Sven, Rungsted Kyst

"Er så imponeret over den entusiasme og dygtighed, vi har mødt hos 21-5 teamet. At gå med i 21-5 DK2 er den bedste beslutning, vi har taget i mange år."

 

Bente Holmgaard og Sven Carlsen
Rungsted Kyst, ejere i en af vores foreninger

 

Læs evt. artikel med Bente og Sven, hvor de beretter om deres deltagelse i deres forening - tryk her

Pernille, Humlebæk

"Det giver så meget mening for mig, at kunne dele ferieboliger med min familie og venner, og ud over det at dele boligerne med andre ligesindede familier. 21-5 køber boliger skønne steder, og indretter dem meget smagfuldt og gennemtænkt. Dette kombineret med at det hele understøttes af en professionel og og venlig administration, gør at 21-5 er det optimale feriekoncept for mig." 

 

Pernille Foss
Humlebæk, ejer i en af vores foreninger

Tine og Morten, Slagelse
"Et sandt eventyr for os. Vi har drømt om en feriebolig i udlandet - nu har vi fået FEM"

 

Tine og Morten Gaardboe
Slagelse, ejere i en af vores foreninger

 

Læs evt. artikel med familien Gaardboe, hvor de beretter om deres deltagelse i deres forening - tryk her

Merete og Asger, Holte

"Vi er så glade for at være med i 21-5, boligerne i vores forening har oversteget alle vores forventninger. Uanset hvilken bolig vi er kommet til, bliver vi begejstrede både over placering og indretning - og vi føler os straks hjemme. Vores børn tabte mælet, da de første gang blev præsenteret for huset i Toscana. Da de genvandt mælet, spurgte de forsigtigt til, hvordan det nu lige virker - det der 21-5 - sådan rent arvemæssigt, de syntes pludseligt også at 21-5 er en rigtig god ide". 


Merete og Asger Kej
Holte, ejere i en af vores foreninger


Læs evt. artikel med Merete og Asger, hvor de beretter om deres deltagelse i deres forening - tryk her

Maureen og Hans, Børkop

"Vi var naturligt skeptiske, inden vi valgte at gå med i 21-5, det lød næsten for godt til at være sandt. Vi må bare sige, at vores forventninger er blevet indfriet - og mere til. Vores boliger er blevet lækre og er samtidig meget funktionelt indrettede. Vi kan varmt anbefale 21-5."

 

Maureen og Hans Büttner
Børkop, ejere i en af vores foreninger

Ingrid og Klaus, Birkerød

"Vi har fået 5 dejlige boliger på 5 fantastiske steder, som vi kan dele med vores børn, familie og venner. Sammen med de øvrige medlemmer af foreningen har vi fået boliger af en kvalitet som langt overstiger hvad vi kunne have fået hver for sig. Vi nyder at 21-5 tager sig at det praktiske og glæder os over at boligerne faktisk bliver brugt en stor del af året. Det var naturligvis en stor beslutning at træde ind i foreningen, men 21-5 har hele vejen igennem leveret hvad de har lovet, med gode valg af boliger, professionelt drevne istandsættelsesprojekter og udstrakt service i alle forhold. 21-5 har til fulde levet op til vores høje forventninger!"

 

Ingrid og Klaus Harbo
Birkerød, ejere i en af vores foreninger

Jannick, København

"21-5 har givet mig en livsdimension, som jeg længe har søgt. De fem skønne boliger giver mig mulighed for at bo og arbejde mere globalt.

 

Jannick Birger Pedersen
København, ejer i en af vores foreninger

Gitte og Per, Græsted

"Vi havde i lang tid gået med overvejelser om at købe feriebolig i udlandet, og var derfor slet ikke i tvivl om, hvad den optimale løsning ville være for os, da vi læste om 21-5. Vi blev mødt af et dedikeret og professionelt team, der virkelig har tænkt sit koncept igennem. Dialogen har været - og er - hele vejen igennem positiv og resultatorienteret, og frem for alt gør 21-5 hvad de siger, og de siger, hvad de gør. Vi føler, at alle administrative og praktiske opgaver i forbindelse med at eje fast ejendom i udlandet bliver taget hånd om og løst på bedste vis, sådan at vi blot behøver at koncentrere os om at nyde ferierne i fanastiske omgivelser."

 

Gitte og Per Wullf
Græsted, ejere i en af vores foreninger

Elisabeth og Kurt, Morud (Fyn)

”HVOR VAR DET GODT AT VI SAGDE JA!
Vi sidder i skrivende stund i vores landhus i Toscana, ser ud over husets vinmark, nyder et glas rødvin af egen avl fra sidste år, og fryder os over at vi trodsede vores bekymringer og sagde ja til dette enestående koncept som 21-5 er.
Vi har i de sidste tre år kunne glæde os selv, vores børn og venner med mange herlige henholdsvis skiferier, storbyferier og badeferier  i vores 5 skønne ferieboliger. Her føler vi os hjemme, føler at det er vores og kan bare nyde det fra den dag vi ankommer. Og det ikke at skulle bekymre sig om praktiske ting vedrørende boligerne hverken når vi er der, eller når vi ikke er der, er ren luksus. I de tre år vi har været med har tingene forløbet fuldstændigt problemfrit takket være
Laila, Anders og et enestående hjælpsomt og professionelt team i 21-5.

Alle vores bekymringer er gjort til skamme og vi har ikke et eneste sekund fortrudt at vi sagde ja, og kan kun anbefale andre at gøre det samme”.

Elisabeth Hesseldahl Konyher og Kurt Hesseldahl Christensen
Morud (Fyn), ejere i en af vores foreninger

Gitte og Hans, Odense

"SKEPTISKE?? Det var vi... Men 21-5 har levet helt og aldeles op til det de lovede - og lidt mere til. Det er et fantastisk koncept, vi kan kun anbefale det til alle, som ønsker 5 velbeliggende og velindrettede boliger i udlandet"

 

Gitte og Hans Gøtke 
Odense, ejere i en af vores foreninger

Lise og Jacob, Solrød Strand

”Vores forventninger var meget høje, da vi besluttede os til at sige ja til 21-5 konceptet. De er alle blevet indfriet og meget mere til. Vi nyder at have 5 boliger, hvor vi ingen bekymringer har. Vi har fået 5 boliger, som hver især er en perle. Beliggenheden er fantastisk, indretningen sidder lige i skabet og det hele fungerer bare som det skal.

Et stort plus er det skønne team bag 21-5, som altid er søde, engagerede og utrolig professionelle”.

 

Lise og Jacob Struckmann
Solrød Strand, ejere i en af vores foreninger

Familien Borch, Farum

"Vi har været vilde med idéen lige fra starten, og vi er SÅ glade for, at vi aldrig fik købt vores eget hus i Provence - Der her er 5 gange så godt og uden al besværet!"

 

Familien Borch
Farum, ejere i en af vores foreninger

Bidda og Jens, Nærum

"Vi er så glade for, at vi valgte at gå med i 21-5. Boligernes indretning og beliggenhed er helt i top, og de er alle nemme at komme til. Vi holder af ideen om at dele boliger med andre, det giver mening i forhold til både investeringen men ikke mindst anvendelsen. Vi har jo alle et relativt begrænset behov for ferier, i forhold til feks. selv at have vores egen feriebolig, som ville stå tom det meste af året. Vi var bekymrede for om administrationen af vores boliger kunne leve op til det forventede, og der må vi bare sige, at det gør de - og mere til. 21-5 har opbygget en solid administrationsafdeling, som vi har kunnet følge opbygningen af på tætteste hold, og de er 100% professionelle og meget effektive. Vi anbefaler 21-5 til alle der gerne vil høre om det".

 

Bidda Rolin og Jens Løjmand
Nærum, ejere i en af vores foreninger

Ulla og Jørgen, Greve

"Med 21-5 bliver vi ejere af 5 fantastiske ferieboliger på 5 af de skønneste steder i Europa - en livsdrøm er gået i opfyldelse for os!"

 

Ulla Vedel & Jørgen Kejlberg
Greve, ejere i en af vores foreninger

Marianne og Lars, Aalborg

"En af de rigtig gode ting ved Ejerforeningen er at vi kender alle familier i foreningen - der er ingen ubekendte"

 

Marianne og Lars Sørensen
Aalborg, ejere i en af vores foreninger

 

Marianne og Lars blev interviewet af journalist fra Nordjyske Stifttidende, læs evt. hvad der kom ud af det - tryk her

Jette og John, Tølløse

"Vi har længe drømt om en lejlighed i Paris. Derfor er det en fantastisk følelse, at slendre ned ad "vores gade" med de mange specialbutikker med vin, ost, grøntsager, frisk brød og slagtervarer. Når vi træder ud af gadedøren, er der flere Michelin restauranter i gåafstand, og når vi så samtidig har fået fire andre ferieboliger i bonus, har virkeligheden overhalet drømmen."


Jette Karin Olsson og John Ryding Olsson
Tølløse, ejere i en af vores foreninger

 

Læs evt. interview med Jette og John, hvor de beretter om deres oplevelser ved at være med i deres forening - tryk her

Gitte og Jens, Rungsted Kyst

"21-5 giver os alle de muligheder, vi kunne drømme om - helt uden besvær og bekymringer"

 

Gitte og Jens Høgh Christensen
Rungsted, ejere i en af vores foreninger

Sissel og Tomasz, København

"Vi har igennem mange år drøftet om vi skulle købe en feriebolig i udlandet - skulle det være i Frankrig, Italien eller Spanien?? Vi var ikke i stand til at træffe et valg, og fik aldrig købt noget....men så kom 21-5 pludselig ind i billedet og det gav os en mulighed for at få alle vore ønsker opfyldt på én gang - all in one - med dejlige boliger i by og på land i alle 3 lande - på et fantastisk højt og supercharmerende niveau. Boligerne er valgt med enestående omhu og er gennemrenoverede i flot design og finish - helt ned til mindste detalje."

 

Sissel Vorstrup og Tomasz Jerzy Goldman
København, ejere i en af vores foreninger

Lisa og Kristian, Charlottenlund"Præcist det vi har ønsket os. 5 fantastiske boliger og destinationer - genialt"

 

Lisa og Kristian Helin
Charlottenlund, ejere i en af vores foreninger

Susanne og Snæbjörn, Espergærde

"Vi var straks klar over, at 21-5 var noget for os, vi elsker at rejse og er glade for det tilhørsforhold egen bolig giver. Boligerne har oversteget alle vores forventninger, konceptet fungerer perfekt og vi er utrolig glade for at være med."

 

Susanne Torpe og Snæbjörn Arngrimsson
Espergærde, ejere i en af vores foreninger

Kirsten og Peter, Hørsholm

”At være medejer i 21-5, har for os vist sig at være en ønskerejse. Vi besøger 1 bolig ad gangen, vi bliver begejstrede, og med en vis stolthed vender vi gang på gang tilbage, for virkeligt at nyde rammerne, samt få smag for det lokale og omgivelserne. Vi oplever samtidigt en herlig ansvarlighed fra såvel 21-5 som fra de dejlige mennesker, vi har lært at kende, og som vi deler boligerne med. Alt i alt en ”pakke” vi kun kan anbefale”.

 

Kirsten og Peter Thimmer
Hørsholm, ejere i en af vores foreninger

Camilla og Morten, Gl. Holte

"Det er en oplevelse, at være en del af 21-5. Vi har fulgt konceptet fra starten, og høster i dag frugterne af det store arbejde og sjæl, der er lagt i vores dejlig ferieboliger. Det er godt gennemtænkt, en ide som alle med drømme om udenlandske ferieboliger bør overveje”

 

Camilla Groth og Morten Bang Termansen
Gl. Holte, ejere i en af vores foreninger

Lotte og David, Tikøb

"Vi har ikke lyst til at være bundet til et enkelt sted, i 21-5 har vi friheden til at vælge, og vi har alle en ejers glæder, men ingen af en ejers forpligtelser - det er genialt"

 

Lotte og David Holm
Engerupgaard, Tikøb - ejere i en af vores foreninger

Tine og Elo, Værløse

"Vi har aldrig fortrudt, at vi er gået med i 21-5. Vi har fået meget mere, end vi havde forventet på forhånd. Tak til hele holdet for en super service i alle mulige og umulige situationer. Vi kan kun varmt anbefale konceptet"

 

Tine Sahlgren og Elo Nisted
Værløse, ejere i en af vores foreninger

Lise og Jesper, Værløse

"De 5 ferieboliger i foreningen har vidt forskellige temaer, de dækker derfor perfekt vores families behov for - byferie, solferie, vandreferie og skiferie"

 

Lise og Jesper Nerlov
Værløse, ejere i en af vores foreninger

Pernille og Torben, København

"Vi holder meget af at være med i vores forening. Boligerne er meget forskellige, og der er stor diversitet i destinationerne, hvilket gør at det er meget forskellige ferier, vi kommer på. Destinationerne er valgt, så der er stor fleksibilitet i forhold til at komme dertil, så man ikke er låst til få afgange eller specifikke tidspunkter for afrejse. Vores boliger har vist sig at være mindst lige så gode som forventet, kvaliteten af indretningen både mht. stil og praktik er meget høj. Beliggenhederne er samtidig helt i top. Vi har ganske enkelt følelsen af at boligerne er vores egne - både når vi er på ferie, men også når vi sidder hjemme, og tænker på dem, vi ser jo aldrig de andre familier, når vi er af sted. Det skønne ved det hele er, at vi ikke har alt bøvlet, som følger med, det klarer 21-5. Det har været - og er stadig en skøn rejse, at være med i foreningen, og vi er glade for, at vi tog beslutningen om at gå med".

 

Pernille Almdal og Torben Kristensen
København, ejere i en af vores foreninger

Jesper, Frederiksberg

"Det er helt specielt at kunne glæde venner og familie med ferier i de dejlige boliger og skønne steder. Jeg tænker, at det må være fantastisk for holdet bag 21-5, at have SÅ tilfredse kunder. Jeg tror, at dette bliver meget udbredt!”

 

Jesper Søgaard
Frederiksberg, ejer i en af vores foreninger

Niels, Gl. Holte

"Variationen i boligerne, destinationerne og dermed oplevelserne er helt unikke" 

 

Niels Korsholm
Gl. Holte, ejer i en af vores foreninger


Kontakt os i 21-5, vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres ferieboligdrømme.

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55