21-5 foreningstyper

Vi tilbyder forskellige typer 21-5 foreninger.
Forskellen på foreningerne er primært størrelsen - dvs. antal soveværelser, kvaliteten er den samme uanset størrelse.

Til de familier, som er med i en 21-5 forening, tilbyder vi mulighed for tilkøb af andele af enkeltboliger.

Forskellen på foreningerne er primært størrelsen på boligerne bestemt af antallet af soveværelser. Der vil dog også kunne være forskel på boligtyperne, således at de mindre boliger typisk er lejligheder og de større boliger typisk er villaer.

Alle boliger har et afstemt antal badeværelser i forhold til antallet af soveværelser.

Når der er storbyer med i foreningerne herunder Paris, Rom og New York, vil der ikke være så mange soveværelser, som i de øvrige boliger, da kvadratmeterne her er dyrere end på de øvrige destinationer.

Når I kigger på hvilken forening der passer jer bedst, skal I derfor kigge på jeres feriemønster - hvor mange vil I typisk rejse sammen med, og derfor hvor mange soveværelser har I behov for i jeres ferieboliger?

I alle boliger skal der være plads til 2 ekstraopredninger, enten vha. en sovesofa eller på anden vis. Vores møbelleverandør har faktisk fået specialdesignet en sovesofa til 21-5. En sofa som både er god at sidde i og at sove i - en sjælden vare.

Kvaliteten af både boligerne og møblerne vil være det samme i de forskellige forenings typer, men ”Grande" foreningerne vil have kvaliteter lidt ud over det sædvanlige - især i forhold til plads i og omkring boligerne.

Ud over de forskellige 21-5 foreninger vil vores eksisterende ejere i allerede stiftede 21-5 foreninger, få mulighed for at tilkøbe sig medejerskab af flere boliger. 

Læs mere om de forskellige typer 21-5 foreninger, Plus Boliger samt se alle vores stiftede 21-5 foreninger.

21-5 villa i Toscana

Til salg lige nu

Se her om der er forening åben for tilgang lige nu, som matcher jeres families drømme og behov

› Åbne ejerforeninger


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55