Billeder og videoer

Videoer

 

Billeder siger som bekendt mere end ord, videoer er billeder MED ord, så de siger måske endnu mere :-).

På denne side finder I forskellige videoer fra os i 21-5, god fornøjelse med kiggeriet.

DET DUR IKKE - Sydfrankrig

Der skal ofte kysses rigtig mange frøer, før prinsen på den hvide hest - eller i dette tilfælde - den helt rigtige bolig er fundet. Det kan lyde nemt, men det er det ikke, der er rigtig mange parametre at overveje.

Vi har talt med en 21-5 familie

Vi har besøgt Karen og Søren i deres villa i Toscana. Familien har været med i 21-5 siden 2013, så de har haft mange ferieoplevelser i deres 21-5 boliger.

Nytårskur

Lidt royal har man jo lov at være :-).
Årets store begivenhed i 21-5 er, når et par hundrede af vores ejere kommer forbi og hygger nogle timer i begyndelsen af året. Det er hyggeligt at møde familier fra sin egen forening, og det er også rart at tale familier fra andre foreninger, og høre om deres forening og boligerne i foreningen.

Åbningsmøde

På åbningsmøderne gennemgås de nye foreninger, og der er god mulighed for at spørge in til alt. Vi får også altid besøg af en 21-5 familie, som kommer og fortæller om deres erfaringer med 21-5 og deres boliger:

Stiftende møde

På det stiftende møde - møder alle hinanden for første gang, hvor vi sammen stifter foreningen. Det er en spændende og dejlig aften, som slutter af med en skøn middag sammen med sin nye "familie":

Første rejse

Casper fra 21-5 var med på en families første tur til deres skønne villa i Sydfrankrig. Foreningen er en Large forening:

Kastrup Lufthavn

Vi har været i lufthavnen, og talt med flere 21-5 familier. Hvordan er det at være med i en 21-5 forening?:

Lise og Jacob fra DK5 fortæller:

Til salg lige nu

Se her om der er forening åben for tilgang lige nu, som matcher jeres families drømme og behov

› Åbne ejerforeninger


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55