Boligerne og destinationerne

Istandsættelse

Ofte totalrenoverer vi boligerne efter overtagelsen, det giver rigtig meget mening.

På den efterfølgende side - "Fra skrot til slot" - kan I se eksempler på boliger, som efter overtagelsen har gennemgået forandringer og istandsættelser - nogle af dem endda temmelig gennemgribende forandringer.

Istandsættelse og renovering er en vigtig del af vores koncept

Da vi i sin tid fik ideen til 21-5, vidste vi godt, at vi skulle skabe merværdi, ved at finde boliger som skulle renoveres og sættes i stand. For det første er det meget svært at finde boliger, som lever op til vores skrappe krav om kvalitet, udtryk og stil. For det andet - hvis de lever op til vores krav, er de ofte udenfor rækkevidde økonomisk.

Det giver derfor rigtig meget mening, at skabe værdi ved at sætte i stand.

Det kan være lidt svært at forstå, at vi kan skabe værdi ved at renovere. Normalt er vi blevet fortalt, at hvis vi f.eks. bruger kr. 500.000 på at bygge om og sætte i stand i vores bolig her i Danmark, skal vi være heldige hvis boligen stiger 3-400.000 i værdi. Det er meget sjældent, at man kan lægge hele prisen for ombygningen ovenpå prisen, og det er endog særdeles sjældent, at man skabe værdi ud over dette punkt.

Men det kan man, især på de meget attraktive feriedestinationer - vel at mærke hvis man bruger pengene rigtigt, og hvis slutresultatet er godt.

Årsagen til dette er - ville I selv turde totalrenovere på distancen et sted i Sydeuropa?

Forestil jer, at I gerne vil købe en bolig på Mallorca. I har et budget, som I gerne vil holde jer indenfor. Det giver jer nogle ret faste begrænsninger. I kan finde boliger i jeres prisleje, men hvis de skal være i top stand, bliver de ofte for små med få soveværelser. I kan købe håndværkertilbud, hvor I får meget mere for pengene. Men kan I overskue en totalrenovering på distancen med lokale håndværkere?

Det kan de færreste. Derfor kan boliger til renovering købes forholdsmæssigt meget lavere end istandsatte boliger. Vi kan derfor skabe stor værdi for vores familier i vores foreninger, når vi finder velbeliggende håndværkertilbud til renovering.

21-5 har holdet til at kunne overskue totalrenoveringer på alle vores destinationer. Vi har de rigtige personer, med de rigtige forudsætninger, til at styre istandsættelserne i mål. På den måde skaber vi stor værdi for vores 21-5 familier.

De boliger vi renoverer og sætter i stand i udlandet, gennemgår derfor meget ofte en værdiforøgelse der langt overstiger 21-5’s honorar. Mere win-win kan det næppe blive.

Se eksempler på istandsættelser - Fra skrot til slot

 

Til salg lige nu

Se her om der er forening åben for tilgang lige nu, som matcher jeres families drømme og behov

› Åbne ejerforeninger


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55