Boligerne og destinationerne

Feriebolig i New York

Hele verden samlet på ét sted, her er en puls som intet andet sted på jorden.

New York er valgt som destination til en skøn ferielejlighed, idet byen ganske enkelt har en enorm tiltrækningskraft. Hele verden er samlet på et meget lille sted, og byen sover aldrig. For dem der aldrig har været i New York og spørger til hvorfor New York er et interessant rejsemål, er svaret ganske enkelt: ”pulsen”.

Byen har en puls som ingen anden, og du kan få mange, mange timer til at gå ved blot at gå rundt på de brede fortove, kigge op på de høje bygninger og på de mange forskellige mennesker. New York tager de fleste med storm, og det er samtidig en by, du aldrig bliver færdig med.

Vi har besigtiget rigtig mange lejligheder på Manhattan, og der er flere områder i spil. De mange forskellige områder har hver deres charme. Det generelle er, at det skal være en stor veldrevet ejendom med mange lejligheder. Der må gerne være lækre fællesfaciliteter, og den skal ligge tæt på lokale indkøb i et godt område. Det er rart, når ferielejligheden har en dørmand, som ikke alene holder øje med, hvem der kommer ind i ejendommen - men også en som du kan henvende sig til, når du har brug for hjælp eller en taxa.

Ferielejlighed i hjertet af New York

De små ejerforeninger i f.eks. Soho vil ikke have forskellige familier, som deler en ferielejlighed.  Vi vil ganske enkelt ikke blive godkendt som købere af ejerforeningens bestyrelse, som har meget mere magt, end vi kender til i Danmark. De ønsker nemlig ikke at spolere ”the neighbourhood feeling”, de ønsker kun fastboende newyorkere, og det kan man egentlig godt forstå.

Heldigvis er der større ejendomme i lukrative områder, som godt må bruges til fælles ferielejlighed, og dem er der rigtig mange af på Manhattan. Vi går ikke af vejen for et håndværkertilbud, hvis alle øvrige parametre er i orden, og vi kan se, at vi kan få ferielejligheden istandsat inden for budget. Vores erfaringer med ombygning af lejligheder i New York viser dog, at der er meget store omkostninger - ud over det faktisk udførte arbejde - hvorfor vi klart vil foretrække en lejlighed, der er nær indflytningsklar.

Kun de bedste lejligheder til prisen

Som markedet er lige nu i New York, kan det give god mening at købe en lejlighed offplan, det vil sige i en ejendom under opførelse eller konvertering til ejerforening. Her får du som oftest mere for pengene, ulempen er, at der kan være lidt længere til overtagelse/ibrugtagning, men det opvejer ofte det mere, du får for pengene.

Selvom mange, som tænker på at købe ferielejlighed i New York, ikke på forhånd prioriterer udearealer, det vil sige tagterrasser eller lignende højt, er det vores erfaring, at udearealer øger livskvaliteten ved ophold især om sommeren, hvor det er rart at kunne trække sig tilbage fra byens puls, samtidig med at man kan få lidt luft.

Vi har købt lejligheder i Midtown West og Hells Kitchen - alle tæt på Central Park, dem er familiernes blevet rigtig glade for. Vi har senest købt en ferielejlighed i East Village, som vi også er helt vilde med. Stemningen kan skifte på meget få ”blocks”, så vi går meget når vi køber lejligheder, så vi får oplevet hele området omkring de potentielle lejligheder. Det er vigtigt for os, at vi får valgt den helt rette ferielejlighed i New York med den perfekte lokation.

Fra tagterrassen i en ejendom hvor en 21-5 lejlighed ligger

Til salg lige nu

Se her om der er forening åben for tilgang lige nu, som matcher jeres families drømme og behov

› Åbne ejerforeninger


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55