Boligerne og destinationerne

Feriebolig i Sydspanien

Sydspanien er den klassiske soldestination, eftersom solkysten er en af de mest - hvis ikke den mest - klassiske feriedestination for danskere. Her har vi i mange årtier nydt solen året rundt. Om vinteren er der dejligt lunt - i forhold til Danmark, så her tager mange danskere ned og bliver tanket op med D-vitamin.

Sydspanien er destinationen for vores ferieboliger, da her er noget for enhver smag, især golfspillere valfarter hertil fra hele verden, da der ligger et utal af suveræne golfbaner. Du kan ligeledes tage til stranden, shoppe og dyrke al slags sport, men her er også rigtig mange kulturoplevelser. Malaga er en livlig storby, som absolut skal opleves, og mange spændende udflugtsmål er indenfor kort rækkevidde.

Sidst men ikke mindst er Sydspanien også kendt for deres kulinariske køkken, som byder på særdeles gode madoplevelser under solrige himmelstrøg.

Feriehus eller lejlighed i Sydspanien

Solkysten i Sydspanien er et populært område for ferieboliger, hvor mange europæere og danskere har købt ejendom. Der er en bred vifte af muligheder – her er nemlig alt fra små billige ferielejligheder til store luksus feriehuse, som er udenfor rækkevidde for de fleste.

I Puerto Banus kan de velhavende vise sig frem med deres smarte biler og lystyachts, men der findes mange hyggelige havnebyer, hvor det hele er meget mere nede på jorden.

Der er ferieboliger helt mede ved andet, men de er dyre og uden udsigt, hvorfor vi ofte kigger efter boliger en lille smule inde, da vi der kommer lidt op og får udsigt.

Feriebolig i de rette omgivelser

Vi kigger primært efter boliger på strækningen fra Marbella til Estepona, hvor vi bl.a. har købt et skønt feriehus til DK1.

Her er der yderst hyggelige områder med både feriehuse og ferielejligheder. Her kan du finde fred og ro, men samtidig er der masser af forretninger, gallerier, restauranter og aktivitetsmuligheder. Solkysten rummer noget for enhver, og det er et oplagt sted at købe feriebolig.

Det er vigtigt for os, at vi finder en feriebolig til vores 21-5 foreninger, som rammer plet. Derfor går vi heller ikke på kompromis med beliggenheden for vores feriehus eller ferielejlighed. Vi har renoveret flere feriehuse og lejligheder i Sydspanien, og har derfor altid et hold af håndværkere klar til en ny opgave.

Derudover ønsker vi ikke blot at skabe en feriebolig, men et hjem – et ganske dejligt hjem. Vores indretningsteam er derfor meget opmærksomme på vores ønsker om lys og luft, der gør det til en behageligt hjem.  

21-5 villa på Solkysten i Sydspanien

Til salg lige nu

Se her om der er forening åben for tilgang lige nu, som matcher jeres families drømme og behov

› Åbne ejerforeninger


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55