Boligerne og destinationerne

Feriebolig i Toscana

Fred, ro, dufte, smagsoplevelser og smukke landskaber.

Toscana er valgt som destination for vores feriebolig, da mange af os danskere elsker at på ferie i området.

I Toscana trækker man stikket ud og nyder ”la dolce vita” i sin feriebolig. Toscanere er utrolig gæstfrie og imødekommende, hvilket du allermest oplever på de små restauranter uden menukort, hvor værten serverer dagens mange lækre retter med stor kærlighed for maden og for dem, som spiser med.

Toscana er vanvittigt smukt. Her er bløde bakker, cypresser, olivenlunde, vinranker, bjerge og en kyststrækning, som ganske enkelt får sindet og kroppen ned i gear. Alt både dufter og smager af mere i Toscana, så alle sanser bliver pirret på den gode måde.

En feriebolig i Toscana er oplagt til dig, som godt kan lide det søde liv omgivet af smuk natur og behagelige mennesker.

Feriebolig i Toscana

Ud over natur- og gastronomioplevelser er der et uendeligt udbud af kulturelle oplevelser.  Du løber aldrig tør for muligheder for nye oplevelser i Toscana.

Selvom de fleste danskere besøger deres feriebolig i Toscana om sommeren eller forår og efterår, er vinteren ikke noget dårligt tidspunkt at være der på, der er noget lunere end i Danmark. Et feriehus i Toscana vil derfor også være et dejligt sted at fejre, når kulden trænger på derhjemme.

I Toscana finder vi traditionelle toscanske landvillaer. Det kan både være stenhuse, som oprindeligt var "bondehuse", eller det kan være pudsede villaer i indfarvet mørtel eller med malede facader disse villaer var ofte lidt finere end bondehusene, men begge dele er lige godt i dag. Ved et feriehus i Toscana skal der være pool og gode ugenerede udearealer, da en stor del af livet foregår udenfor. Der skal være udsigt ud over bakkerne ved huset, og det skal være et stille sted, hvor det er fuglene og de få æsler på fjerntliggende gårde, der er det eneste, der ”larmer”.

Der er mange meninger om, hvor det ”rigtige Toscana” er. Vores oplevelse er, at området syd for Firenze, som af mange er betragtet som smørhullet, er blevet for turistpræget, da enormt mange nord- og mellemeuropæere har købt feriebolig eller holder ferie i området.

Til vores feriehuse og ferieboliger søger vi derfor lidt mere vest på - tættere ved kysten. Her er det stadig muligt at finde mindre byer, som ikke er præget for meget af turister, og som derfor har den autentiske charme. Men vi kigger også i området omkring Firenze.

Kun det helt rette feriehus i Toscana

Vi finder ejendomme som ligger i gå- eller cykelafstand fra en hyggelig by, så det ikke er nødvendigt at starte bilen for at hente morgenbrød eller tage på en af byens hyggelige lokale restauranter.

Vi finder en lokal kok/madmor, som kan komme til ejendommen og lave den store italienske familiemiddag for - og evt. sammen med - foreningens familier, når de er på besøg i feriehuset.

Det er ikke nemt at finde en ejendom, som indeholder præcist det, vi ønsker. Der er næsten altid en eller flere parametre, som ikke er helt som det skal være. For at ende op med den bedste feriebolig er der derfor en meget stor sandsynlighed for, at vi finder et håndværkertilbud – med den helt rigtige beliggenhed - og efterfølgende skaber de perfekte rammer for skønne ferier. Nogle gange har vi også købt en grund, og vi er ved at skulle opføre en helt ny ferievilla i gammel stil til en forening.

Vi har mange gange nu - med flotte resultater - istandsat, om- og tilbygget med lokale håndværkere, så vi har teamet klar, såfremt den rigtige ejendom viser sig at skulle istandsættes.

Vi besigtiger løbende potentielle ferieboliger. Men den endelige udvælgelse finder først sted når foreningerne er stiftede, og vi tager afsted for at finde den helt rigtige toscanske villa.

Fra 21-5 villa i Toscana

Til salg lige nu

Se her om der er forening åben for tilgang lige nu, som matcher jeres families drømme og behov

› Åbne ejerforeninger


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55