Boligerne og destinationerne

Udvælgelse

Boliger

Boligerne er jo essensen i hele konceptet, og de udvælges nøje på et meget omfattende erfaringsgrundlag.

Laila Køj og Lars Heede er vores meget erfarne boligteam.

Laila har i mange år før 21-5 arbejdet med boliger i udlandet, først som direktør for Livingstones Ejendomsmæglere, hvor hun var den bærende kraft i udlandsafdelingen som hun selv oprettede, efterfølgende i Sunliving, som var stiftet af Laila og Anders og havde boliger til salg i 11 lande.

Vi havde derfor fra starten et solidt udgangspunkt til at kunne finde de helt rigtige ferieboliger til vores 21-5 familier.

Siden vi fuldtegnede vores første 21-5 forening, har vi købt og istandsat rigtig mange boliger i udlandet til vores foreninger, hvilket har givet os et helt unikt erfaringsfundament.

Vi har opbygget en meget stor viden på alle vores destinationer. Vi ved præcist, hvor boligerne skal ligge (og hvor de ikke skal ligge), vi ved, hvad tingene skal koste og hvordan vi får den bedste handel. Vi har samtidig opbygget en stor erfaring i forbindelse med renovering, da det er utroligt sjældent, at vi kan finde en bolig, som er 100 % i orden - så vi må meget ofte skabe den selv.

Laila og Lars er begge begavet med en intuitiv forestillingsevne og fornemmelse for, hvad der kan lade sig gøre, hvilket gør, at vi tør påtage os opgaver, som umiddelbart virker temmelig uoverskuelige. Det har vist sig, at vi er rigtig gode til at finde de ”uslebne diamanter” - dvs. boliger som har beliggenheden og rammerne for at kunne skabe de helt rigtige baser - men boliger som trænger til en kærlig omgang 21-5.

Det er faktisk meget svært at beskrive processen, når vi udvælger de helt rigtige boliger, da der er rigtig mange indtryk, fornemmelser og følelser, der spiller ind på valget. Det er lidt som med musik - enten har man det, eller også har man det ikke. 21-5 har ”det der” med at kunne finde de helt rigtige boliger.

Stor respekt og kærlighed for originale detaljer og materialevalg er også essentielt for at kunne skabe nogle skønne hjem med den helt rigtige stemning.

Destinationer

Som udgangspunkt kunne vi købe boliger til vores foreninger på destinationer hvor som helst i verden.

Der er så mange fantastiske steder, at det til en start er meget svært at begrænse sig. Der er dog verdensdele, som ved nærmere eftertanke ikke giver så meget mening for de fleste. Vi køber derfor kun boliger på destinationer, som giver mest mening for flertallet af danske familier. Vi har primært valgt destinationer i Europa, indtil videre med New York som eneste undtagelse. Vi holder os væk fra lande med økonomisk og religiøs ustabilitet eller skrøbelighed. Vi kigger også på flyforbindelser samt flyvetid, når vi skal vælge destinationer, det skal være nemt at komme til destinationerne. Boligerne købes i byer og på destinationer, som kan benyttes året rundt, og hvor man ikke løber tør for muligheder for spændende oplevelser i årene fremover.

Sammensætningen af destinationerne i vores ejerforeninger dikteres således udelukkende efter, hvor vi har erfaret, at flertallet af danske familier gerne vil eje skønne boliger i udlandet.

Når en 21-5 ejerforening udbydes, ligger de 5 destinationer fast. Det vil sige, at når I læser et notat over en forening åben for tilgang, som endnu ikke er stiftet, så kan I være sikre på, at I vil blive medejere af 5 boliger på de nævnte destinationer.

Vi sammensætter destinationerne ud fra alle de input, vi får i hverdagen - både fra eksisterende ejere i foreningerne -  og fra potentielle ejere af fremtidige foreninger.

Læs mere om de enkelte destinationer på de sidste sider i dette afsnit.

Laila og Lars

Til salg lige nu

Se her om der er forening åben for tilgang lige nu, som matcher jeres families drømme og behov

› Åbne ejerforeninger


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55