Destinationer

Feriebolig i New York → Bliv medejer af 5 udsøgte ferieboliger

Hele verden samlet på ét sted, her er en puls som intet andet sted på jorden.

New York er valgt som destination, idet byen ganske enkelt har en enorm tiltrækningskraft. Hele verden er samlet på et meget lille sted, og byen sover aldrig. For dem der aldrig har været i New York og spørger til hvorfor New York er et interessant rejsemål, er svaret ganske enkelt: ”pulsen”.

Byen har en puls som ingen anden, og man kan få mange, mange timer til at gå ved blot at gå rundt på de brede fortove, kigge op på de høje bygninger og på de mange forskellige mennesker. New York tager de fleste med storm, og det er samtidig en by, man aldrig bliver færdig med.

Vi har besigtiget rigtig mange lejligheder på Manhattan, og der er flere områder i spil. De mange forskellige områder har hver deres charme. Det generelle er, at det skal være en stor veldrevet ejendom med mange lejligheder. Der må gerne være lækre fællesfaciliteter, og den skal ligge tæt på lokal indkøb i et godt område. Det er rart, når ejendommen har en dørmand, som ikke alene holder øje med, hvem der kommer ind i ejendommen - men også en som man kan henvende sig til, når man har brug for hjælp eller en taxa.

De små hyggelige ejerforeninger i f.eks. Soho vil ikke have forskellige familier, som deler en lejlighed.  Vi vil ganske enkelt ikke blive godkendt som købere af ejerforeningens bestyrelse, som har meget mere magt, end vi kender til i Danmark. De ønsker nemlig ikke at spolere ”the neighbourhood feeling”, de ønsker kun fastboende newyorkere, og det kan man egentlig godt forstå.

Vi er derfor henvist til de større ejendomme og dem er der heldigvis mange af på Manhattan. Vi går ikke af vejen for et håndværkertilbud, hvis alle øvrige parametre er i orden, og vi kan se, at vi kan få lejligheden istandsat inden for budget. Vores erfaringer med ombygning af lejligheder i New York viser dog, at der er meget store omkostninger - ud over det faktisk udførte arbejde - hvorfor vi klart vil foretrække en lejlighed, der er nær indflytningsklar.

Som markedet er lige nu i New York, kan det give god mening at købe en lejlighed offplan, det vil sige i en ejendom under opførelse eller konvertering til ejerforening. Her får man som oftest mere for pengene, ulempen er, at der kan være lidt længere til overtagelse/ibrugtagning, men det opvejer ofte det mere, man får for pengene.

Selvom mange, som tænker på at købe lejlighed i New York, ikke på forhånd prioriterer udearealer, det vil sige tagterrasser eller lignende højt, er det vores erfaring, at udearealer øger livskvaliteten ved ophold især om sommeren, hvor det er rart at kunne trække sig tilbage fra byens puls, samtidig med at man kan få lidt luft.

Vi har købt lejligheder i Midtown West og Hells Kitchen - alle tæt på Central Park, dem er vi rigtig glade for på familiernes vegne. Vi har senest købt en lejlighed i East Village, som vi også er helt vilde med. Stemningen kan skifte på meget få ”blocks”, så vi går meget når vi køber lejligheder, så vi får oplevet hele området omkring de potentielle lejligheder.

Fra tagterrassen i en ejendom hvor en 21-5 lejlighed ligger

Til salg lige nu

Se her om der er forening åben for tilgang lige nu, som matcher jeres families drømme og behov

› Åbne ejerforeninger

Ejerforening 21-5 DK24 Grande

Mallorca, Sydfrankrig, Toscana, Chamonix, Marbella

Pris pr. andel:

3.950.000 kr.


Faste månedlige fællesudgifter:

5.250 kr.

Ejerforening 21-5 DK25 You & Me

Sydfrankrig, Mallorca, Chamonix, Paris, Firenze

Pris pr. andel:

995.000 kr.


Faste månedlige fællesudgifter:

1.995 kr.

Ejerforening 21-5 DK26 Family

Sydfrankrig, Chamonix, Mallorca, Toscana, Barcelona

Pris pr. andel:

1.595.000 kr.


Faste månedlige fællesudgifter:

2.995 kr.

Ejerforening 21-5 DK27 Large

Toscana, Sydfrankrig, Mallorca, Chamonix, Barcelona

Pris pr. andel:

2.395.000 kr.


Faste månedlige fællesudgifter:

3.995 kr.


Kontakt os i 21-5, vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres ferieboligdrømme.

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55