Om 21-5 konceptet

Byt

Med over 100 ferieboliger under 21-5 paraplyen, og mange forskellige sammensætninger af destinationer i vores foreninger, er der et helt naturligt ønske om at prøve noget mere, end de 5 som man ejer via sin forening.

Det kan være at man er med i en forening med mindre boliger, og gerne vil have en uge i en større bolig med mange soveværelser.

Det kan være at der er destinationer, man gerne vil prøve af, men som ikke er en del af ens egen vifte.

Det kan være at man gerne vil på ferie i en mindre og dermed mere overskuelig feriebolig.

Det giver i det hele taget mening at kunne låne ud til hinanden under 21-paraplyen, hvor den særlige 21-5 ånd lever videre, uanset hvilken bolig man holder ferie i.

Vi har åbnet kontorer i Norge, Sverige, Vancouver, Canada og Boston, USA.
I Norge og Sverige skal familierne have boliger på stort samme destinationer som os i Danmark. Men i USA og Canada kommer der helt nye og for os meget eksotiske destinationer i spil.
Vi har fået en rigtig fin modtagelse, og vi forventer at stifte den første forening i Canada inden 2019 er omme.

Destinationer i USA og Canada som kommer i spil til at kunne lånes under 21-5 paraplyen bliver foreløbigt: Hawaii, St. Croix (tidl. Dansk Vestindien), Miami (Florida), The Hamptons, Vail (Colorado), Stowe (Vermont), Whistler (Canada), Palm Springs (Californien) og Okanagan Valley (Canada).

I løbet af 2020 bliver det muligt at kunne låne ud til hinanden mellem foreningerne. Dem der låner boliger af andre, passer lige så godt på boligerne, som hvis det var ens egne - det er det vigtigste parameter for at låne.

Vi tror at det at vores familier kommer til at kunne låne andre 21-5 boliger både i Europa men også i USA og Canada, vil give et helt nyt og meget attraktivt aspekt i ejerskabet i en 21-5 forening. Vi tror ikke at vores 21-5 familier kommer til at låne en masse boliger til hinanden hvert år, men udsigten til blot at låne en eller to uger hvert eller hver andet år, vil give en kæmpe frihed til endnu flere skønne ferieoplevelser for vores familier.

Vi glæder os meget til at gøre det muligt for vores familier at få endnu mere variation i ferieoplevelserne.

Vi glæder os til at vores 21-5 familier kan låne 21-5 boliger bl.a. på Hawaii.

Til salg lige nu

Se her om der er forening åben for tilgang lige nu, som matcher jeres families drømme og behov

› Åbne ejerforeninger


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55