Om 21-5 konceptet

Fællesskab i foreningen

- hver 21-5 forening har sit eget elektroniske univers.

Hver ejerforening har sit eget member-site under 21-5's hjemmeside. Som ejerfamilie af en 21-5 feriebolig-del får I tildelt et password og brugernavn, som I kan benytte til at logge Jer ind på ejerforeningens member-site.

På jeres member-site finder I alle relevante dokumenter, som I til en hver tid kan downloade. På member-sitet kan I også udveksle erfaringer med de øvrige ejere, erfaringer I har gjort i forbindelse med benyttelsen af jeres fælles ejendomme og udforskningen af lokalområdet.

Hvis I har haft en god oplevelse - eller en dårlig, så kommuniker evt. dette til de øvrige ejere: "Hold jer fra Papas Pizza nede på hjørnet, men prøv Alfredos Tapas Bar lidt længere nede, der havde vi en super madoplevelse!" eller " Vi har lejet bil gennem dette selskab - det var en rigtig god oplevelse".

I kan ydermere finde kontaktinformationer til administrationen og til alle foreningens familier.

Oplysninger om boligerne samt et omfattende billede kartotek er ligeledes at finde på member-sitet.

Member-sitet er således ikke alene et sted hvorigennem I kan kommunikere med de øvrige ejere, men også et sted hvor I let finder alle de informationer, der er vigtige for jer i forbindelse med jeres ejerskab.

Den vigtigste funktion på member-sitet i hverdagen er foreningens bookingsystem, som er åbent for booking 24 timer i døgnet.

 

 

 

Til salg lige nu

Se her om der er forening åben for tilgang lige nu, som matcher jeres families drømme og behov

› Åbne ejerforeninger


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55