Om 21-5 konceptet

Hvem er 21-5 for?

21-5 er for alle som gerne vil have lidt mere og samtidig slippe for alt besværet.

En 21-5 feriebolig-del er for jer, der ønsker at have mulighed for at have forskellige skønne hjem at holde ferier i, og jer som ikke synes det er spændende at føle sig forpligtet til, at rejse til den samme feriebolig hver gang I skal på ferie.

Kan I sige ja til nedenstående, hører I bestemt til den del af målgruppen - for hvem en 21-5 feriebolig-del kan være det helt rigtige.

En 21-5 feriebolig-del giver jer meget mere for pengene.

I bliver medejere af hele 5 ejendomme, der i gennemsnit koster ca. 4 så meget som investeringen.

21-5 tilbyder jer et gennemtænkt og gennemarbejdet produkt - ét hvor cirklen sluttes, uagtet hvor den påbegyndes. 21-5 står for indkøbene af alle boliger i samarbejde med de enkelte ejerforeninger, 21-5 administrerer alt i hverdagen og når I en gang gerne vil af med jeres 21-5 feriebolig-del, hjælper vi jer også med det.

Vi har gjort alt for at gøre det hele - let og ubesværet for jer.

21-5 giver jer sikkerhed for, at I ikke kommer ud i ekstrabetalinger, hvis en familie har svært ved at betale sine fællesudgifter. Alle ejere stiller sikkerhed for 1 års fællesudgifter. Hvis en ejer ikke betaler sine forpligtelser, kan resten af ejerne beslutte, at en dårlig betaler ekskluderes ejerforeningen - og at vedkommendes 21-5 feriebolig-del dermed skal sælges til en ny og forhåbentlig bedre betaler.

Alle boliger købes kontant, og derved er alle ejendommene fri for hæftelser dvs. ingen lån.

21-5 nøjes ikke bare med at indkøbe ejendommene, men sørger for at disse er fuldt ekviperede og klar til brug, når de første ejere kommer til ejendommen. Altså er møblering, linned, service mv. inkluderet i prisen på 21-5 feriebolig-del.

Med en 21-5 feriebolig-del har I i gennemsnit 12 ugers ferie hvert år i jeres 5 ferieboliger - helt efter eget valg via bookingsystemet. Vores familier booker i gennemsnit ca. 7 uger om året, hvilket efterlader ca. 100 uger hvert år, som aldrig bliver booket. Det er rigtig fint - og det er meningen, da der derfor er gode muligheder for at booke spontane rejser.

Jeres ejerskab er uforpligtende i den forstand, at I ikke selv skal gøre en masse ting herunder bl.a. administration og vedligehold. I foreningerne er der én årlig generalforsamling, hvor ejerne mødes og diskuterer muligheder mv. er alt, hvad I bør deltage i, men kun hvis I har tiden og interessen.

21-5 har skabt et koncept, der er langt lettere at sælge igen - end den traditionelle feriebolig. At finde en køber til en specifik feriebolig et sted i udlandet, har ikke altid været lige let. Vi kan allerede nu fortælle at kundegruppen til en "brugt" 21-5 feriebolig-del, hvor friheden til at vælge mellem flere destinationer, er langt større. Jeres 21-5 feriebolig-del er langt lettere omsættelig end den almindelige feriebolig, som I kender den i dag.

21-5 har skabt et koncept med et ønske om, at gøre det at eje en feriebolig i Danmark og i udlandet tilgængeligt for langt flere end det er i dag - og derved øge livskvaliteten for en målgruppe, der ikke havde muligheden tidligere - og samtidig give mulighed for en langt mere interessant bolig, end havde I skulle erhverve ejendommen egenhændigt.

21-5 ønsker at berige ejerne med oplevelser, oplevelser der måske ikke havde været mulige uden konceptet - eller i hvert fald i en anden form.

21-5 giver jer muligheden for at eje ferieboliger i udlandet - helt ubesværet.

21-5 har gjort det muligt, og nemt at forære ferieuger til familie og gode venner.

21-5 har gjort det at eje flere ferieboliger til en investering, der er spredt ud over flere lande - på den måde er investeringen ikke så skrøbelig, som hvis I blot erhvervede en enkelt feriebolig.

Aftalegrundlaget er grundigt gennemarbejdet. Vi har valgt nogle af de bedste rådgivere i arbejdet med konceptet - herunder bl.a. revisorer og advokater. Ud over dette har arbejdet med de første foreninger givet værdifulde indspark fra medlemmer samt deres dygtige rådgivere. 

21-5 pool og udsigt i Toscana

Til salg lige nu

Se her om der er forening åben for tilgang lige nu, som matcher jeres families drømme og behov

› Åbne ejerforeninger


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55