Om 21-5 konceptet

Meget mere for pengene

- med 21-5 får I meget mere for pengene, end hvis I f.eks. købte jeres helt egen feriebolig.

Ud over at 21-5 giver mening i relation til benyttelsen af boligerne, da vi jo ikke kan være på ferie hele tiden, giver 21-5 især også mening med hensyn til økonomien.

I en 21-5 forening får I meget mere for jeres penge.

Vælger I f.eks. at investere omkring 2 mio kroner, finder I en feriebolig, der forhåbentlig modsvarer jeres investering.

Vælger I derimod, at bruge pengene på en 21-5 feriebolig-del, får I ikke bare råderet og ejerskab til én feriebolig, der modsvarer jeres investering, men I får hele 5 ferieboliger, der hver især er mere end 4 gange så meget værd som jeres investering.

Rent faktisk har det allerede vist sig, at 21-5 giver mere værdi, end vi koster i forbindelse med etableringen af en forening, dette primært at 3 årsager:

1) Vi finder de HELT rigtige boliger.
Det kan jo lyde meget nemt, og mange tror også det er meget nemt, men det er det ikke. Vi har heldigvis en meget omfattende erfaring med at finde de helt rigtige boliger, også selvom boligerne trænger til total renovering.

2) Vi køber boligerne til priser som gennemsnitligt er noget under, hvad man som utrænet og privat person kan erhverve boligerne til.

3) Vi skaber værdi ved at renovere.

Vi skaber ofte stor værdi til vores familier ved at finde velbeliggende renoveringsegnede boliger, som vi med en passende indsats forvandler til skønne og indbydende hjem. På denne måde får vi ofte skabt boliger, som langt overstiger de istandsatte boliger vi blot kan købe på de forskellige destinationer.

 

Vores ynglingsgrafik som viser hvorfor 21-5 i den grad giver mening.

Hvis man bruger kr. 2.395.000 på en feriebolig, får man feriebolig, som forhåbentligt modsvarer investeringen.

Hvis man i stedet investerer det samme beløb i en 21-5 forening, får man hele 5 ferieboliger, som alle i snit er 4 gange så meget værd, som investeringen.

DET giver da mening.

Velkommen til en 21-5 lejlighed i Paris

Til salg lige nu

Se her om der er forening åben for tilgang lige nu, som matcher jeres families drømme og behov

› Åbne ejerforeninger


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55