Om 21-5 konceptet

Sådan benytter vi vores 21-5 boliger

Hvis vi stiftede 21-5 foreninger med 21 familier, som alle havde nogenlunde samme ønsker for ferier, ville det ikke være godt. Hvis alle familier gerne vil have de samme uger i de samme boliger, ville det være en kamp om at få ugerne. 

Det er derfor vigtigt, at der er en god spredning på typerne af familier, så alle ikke har samme behov.

En børnefamilie med børn i skolealderen er oftest relativt bundet mht. ferierne. Familierne bliver mere fri, når børnene er færdige i folkeskolen, og endnu mere fri når børnene er helt ude af skolesystemet. 

Og så kommer børnebørnene :-)

Når vi kigger ud over vores foreninger, er knap 1/3 børnefamilier, 1/3 familier med større børn/flyttet hjemmefra, resten er seniorer. Vi vil gerne bryste os af at have arrangeret dette, men virkeligheden er, at sådan er det bare endt. Og det er godt, for så kan alle få de uger, som er mest vigtige for dem.

Se her nedenfor nogle af vores 21-5 familier fortælle om deres måde at benytte deres 21-5 boliger på samt et overblik over deres bookinger for et gennemsnitligt år for dem:

Bente og Sven, Rungsted

"Vi er ikke bundet af skoleferierne og er derfor meget fleksible mht hvilke uger, vi gerne vil afsted. Vi kan bedst lide at have et par uger i sammenhæng, hvilket vi derfor ofte booker.  Vi booker oftest vores ferier i god tid uden for højsæsonen, så vi kan bestille billige flybilletter.  Da ejerkredsen er bredt sammensat med meget forskellige ferieønsker, så får vi og de øvrige familier altid vores vigtigste ferieønsker opfyldt.  Når vi har booket vores egne vigtigste ønsker, så overlader vi ledige point til vores voksne børn, som sammen med os deler vores store glæde ved at være med i en 21-5 forening.”

Bente og Sven, 21-5'ere

Trine og Johnni, Skanderborg

”Vi har skolesøgende børn, så derfor prioriterer vi brugen af vores 21-5 boliger i skolernes ferier. Vi er også selv stadig på arbejdsmarkedet, hvilket bevirker, at vi ikke har uanede mængder af ferie. Vi kan godt lide at besøge så mange som muligt af vores boliger i løbet af året, så vi prioriterer spredning frem for at have flere uger i træk samme sted.
Indtil videre har vi fået opfyldt vores ønsker om både uge 7, sommerferie og uge 42. Dernæst holder vi også meget af forlængede weekender i de forskellige boliger – enten selv eller sammen med venner og familie.”

Trine og Johnni, 21-5'ere

Anne Mette og Knud, Holte

”Vi kører ofte i bil til boligerne for at undgå transit til og fra lufthavne og for at have muligheden for at bruge egen bil til handel og udflugt i ferieområderne. Vi booker gerne to sammenhængende uger i vores boliger. Det giver os mulighed for at falde helt ned fra en travl hverdag – med alle de gøremål, man har i vores alder 😊. Nogle gange bruger vi et par dage ekstra for at se og opleve noget undervejs til og fra boligerne. Rejser til Barcelona og Mallorca foregår dog med fly. Hvis det ikke lykkes for os at få to sammenhængende uger på samme destination, har vi haft stor succes med at kombinere to destinationer, f.eks. en uge på ski i Chamonix sidst på sæsonen, efterfulgt af en uge i det tidlige forår i Toscana eller i Sydfrankrig. En kombineret tur med fly til Barcelona for en uge, og derfra videre til en uges ophold på Mallorca, som vi var på sidste år, kan også anbefales.”

Anne Mette og Knud, 21-5'ere

Birgit og Jens, Helsinge

"Vores brug af vores 21-5 boliger"
"Vores medejerskab af 5 boliger i Europa har givet os en helt ny måde at holde ferier på. Vi nyder at tage afsted i hovedferier - gerne med flere sammenhængende uger, hvor vi leger med forskellige kombinationsmuligheder og også i forlængede weekender som en "guick get away".
Det er en stor nydelse at komme tilbage til vores bolig, - det er som at komme hjem og der falder en fantastisk ro over os alle. Vi nyder at invitere andre med og sammen med dem nyde de fantastiske rammer som 21-5 har skabt for os.
Vores indbyrdes samtaler kommer ofte til at dreje sig om planlægningen af de næste gange vi kan komme afsted.
Vores points får ofte ikke lov til at stå urørt ret længe på vores konto."

Birgit og Jens, 21-5'ere

Elisabeth og Kurt, Odense

”Vi har været med i 21-5 siden 2013, vi er med forening nummer 2. Vi har haft mange dejlige ferier, som også vores familie og nære venner har nydt godt af. Vi har næsten hvert år haft booket 9-10 uger, og vi har aldrig oplevet problemer med at få vores ønsker opfyldt mht. hvornår og hvor vi gerne ville hen. Ofte har vi haft 2-3 sammenhængende uger, ja vi har endda haft hele 4 uger i træk om sommeren i Toscana. Og alligevel er der point til overs til en spontane weekendtur, når det passer os godt.

Vi er heldigvis ikke arbejdsmæssigt afhængige af at skulle afsted i bestemte uger, og vi nyder at opleve boligerne på forskellige årstider. F.eks marts i Toscana når grøftekanterne er fulde med lilla spanske margueritter, november i Sydfrankrig hvor solen stadig kan have magt og hele vores lille by fejrer halloween. Vores børn elsker at få lejligheden i Chamonix en uge I skisæsonen, mens vi foretrækker at vandre og spille golf på andre årstider i dejlige Chamonix. Paris er spændende året rundt og et yndet mål for “tøseture” for både mor og datter med veninder og hvor vi hele året rundt kan nyde cafe og kulturlivet. Og så har vi skønne Mallorca, hvor vi har den største af vores boliger. Det er nok den bolig der er mest rift om, her kan udelivet jo nydes praktisk talt hele året. Selvom den er efterspurgt, har vi alligevel i 2020 booket lejligheden 2 uger  i maj og 2 uger i efteråret, hvor venner og familie gladeligt tager med.

Elisabeth og Kurt, 21-5'ere

Til salg lige nu

Se her om der er forening åben for tilgang lige nu, som matcher jeres families drømme og behov

› Åbne ejerforeninger


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55