Om os

21-5 familien

På denne side kan I læse lidt om det dedikerede 21-5 hold, som hver dag arbejder på at opfylde vores familiers drømme og øge deres livskvalitet.

Laila

Laila er spydspidsen i 21-5.

Laila er vores direktør, men det er egentlig ikke det med titlen, der er vigtigt. Laila formår nemlig at lede 21-5 med en passion, en energi, en indlevelse og et nærvær som gør, at hun altid er i øjenhøjde med sine medarbejdere. Nærvær kræver, at man tør se hinanden i øjnene og være der for de mennesker man har omkring sig - både når det er sjovt og rart, men også når det bliver råt og gør ondt. Laila er der hele vejen med hjerte og sjæl og det gør hende til et inspirerende menneske og en respekteret leder.

Ideen til 21-5 fik Laila sammen med sin mand Anders i 2008 - og sammen har de været den drivende kraft bag opbygningen af 21-5 til en Gazelle-virksomhed. Ud over den daglige ledelse af 21-5 er boligindkøb et af Lailas primære arbejdsområder, og hun har en unik sans for at finde frem til de helt rigtige boliger til 21-5s foreninger.

Med 3 børn derhjemme er der sjældent et kedeligt øjeblik og Laila styrer hjemmet med samme humør og integritet som hun lægger for dagen i 21-5. Laila er en fast del af fredagsyogaen, og hun er ubetinget 21-5’s mest smidige.

"Alt er godt" er Lailas filosofi.

Laila Køj, CEO

Email: lk@21-5.dk 

Anders

Anders er 21-5’s spydspids sammen med Laila.

Ideen til 21-5 blev skabt over en frokost mellem Laila og Anders i efteråret 2008, som sammen udgør et ret unikt team. 21-5 bliver ledet og drevet af Laila og Anders ud fra et værdisæt, som er fast forankret i dem begge. Læs evt. om vores værdier - klik her

Anders har fra starten taget sig af al kundekontakt i 21-5, men har også mange andre opgaver især på det strategiske plan.

Anders rejser ikke så meget som i de første år med 21-5, tre skolebørn derhjemme kræver opbakning og lektiehjælp, og det nyder Anders at være en stor del af.

Anders er en fast del af løbeholdet samt fredagsyogaen, og weekenderne bruges primært med børnene og deres mange aktiviteter. Anders er rimelig aktiv især på og i vandet, svømning (i havet), windsurfing (genoptaget gammel passion), paddleboarding og sejlads er aktiviteter relateret til havet, men der skal også helst være tid til en tur på et af Nordsjællands smukke mountainbike spor ind i mellem.

Anders Køj

Email: ak@21-5.dk 

Lars

Lars har været en del af 21-5 holdet siden januar 2015. Men som privat ven af Laila og Anders, har Lars i lang tid inden han startede hos os, ikke kunnet skjule sin begejstring og fascination af ideen om en helt ny måde at nyde livet i egne udenlandske ferieboliger.

Lars har altid arbejdet internationalt og har igennem de sidste mange år derfor rejst verden tynd. Han beskriver ofte sin rolle hos 21-5 som "bred midtbane spiller" med en lang række af kommercielle opgaver - indkøb af boliger og markedsføring er nogle af dem, der fylder mest og Lars har derfor en del rejsedage.

Lars er passioneret æstetiker og er drevet af glæden ved at finde og skabe de smukkeste boliger, der igen er med til at bringe de store smil frem hos ejerne i 21-5 foreningerne. Han er altid klar til at fortælle begejstret omkring 21-5 konceptet og samtidig har han en passion for at beskæftige sig med alle de spændende udviklingsmuligheder som konceptet byder på. Lars er "hunde-elsker" og outdoor menneske og så snart muligheden byder sig, er han at finde på et bjerg - enten i løbesko, på ski eller på sin mountainbike. Lars er en fast deltager til fredagsyoga, men han springer løbeklubben over, vi andre løber ganske enkelt for langsomt for Lars. (Hvilket han aldrig selv kunne drømme om at sige).

Lars Heede, boligkøb og marketing mm.

Email: lh@21-5.dk

Mia

Mia er sidste skud på stammen i vores formidlingsteam og er sammen med Anders ansvarlig for kontakten til nye potentielle 21-5 familier.

Mia kommer fra ejendomsbranchen, hvor hun i mange år har beskæftiget sig med salg, rådgivning og udvikling af projektboliger til private, så der er ingen tvivl om, at hjertet banker for at yde det bedste, skabe gode og værdifulde rammer, både for den enkelte og for fællesskabet/helheden. Mia har et kæmpe drive, altid i godt humør, smiler og taler måske lidt mere end gennemsnittet, men god energi og det smitter. Mias motto -  Go for it. Vi lever kun en gang (ad gangen), så hvorfor udsætte noget der vil skabe værdi for os nu. 

Mia bor i Lynge ved Allerød med sine 2 børn, hund og 2 heste. Fritiden bruges med familie og venner, sport, rejser og med at udfordre sig selv (sport: bl.a. Ironman - menneskeligt: blive den bedste udgave af sig selv).

Mia er allerede en fast del af løbe og yogaholdet i 21-5. Yoga er nyt for Mia og kan til tider være lidt af en udfordring, da man skal være forholdsvis stille i længere tid af gangen.

Mia Egedal Carlsen, formidler af 21-5 budskabet

Email: mec@21-5.dk

Trine

Trine er chef for vores administration og support.

Trine sikrer at driften kører på skinner til ejernes store fornøjelse. Hun sørger sammen med sit team for, at der indhentes alle de rigtige papirer fra ejerne til indkøb af boligerne, afholder møder med vores ejerudvalg, samt sikrer en kyndig support til alle vores ejere før, under og efter deres besøg i boligerne.

Med baggrund som leder af forskellige funktioner i den finansielle sektor, brænder hun for at kommunikationen med ejerne sker i 21-5's ånd. Med sit overblik og høje humør og drive er hun en vellidt kollega.

Trine bor i Fredensborg med sin mand, 2 børn og 2 hunde. Fritiden går med børn, venner og familie. Trine rejser også flittigt både kortere og længere ture - Skagen og Italien er nogle af favoritterne.

Trine er fast del af den ugentlige fredagsyoga, og overvejer stærkt at deltage i løbeklubben på sigt.

Trine Gammelgaard Stuhr, chef for administration og support

Email: ts@21-5.dk

Eva

Eva sætter system i 21-5.

Eva er proces- og forretningsudviklingsekspert, og hun har tidligere hjulpet nogle af landets største virksomheder. Nu arbejder Eva med at optimere og strukturere vores arbejdsprocesser, hvorfor man ofte ser hende med en rulle plancher med diagrammer under armene.

Eva er og har været den drivende kraft i at strukturere og blotlægge samtlige processer i 21-5, som nu er mundet ud i at vi er ved at få designet vores eget system til alle teams. Alt foregår under kyndig overvågning af Eva.

Eva er også en del af proceduren når der skal vælges og ansættes nye medarbejdere, og på dette område har der også været travlt siden Eva kom til 21-5. Eva er en meget omsorgsfuld og meget vellidt kollega, som højt skattet af alle på kontoret.

Eva bor i Hørsholm med sin søn og nyder at bruge sin fritid i haven og sammen med sin kæreste. Eva deltager flittigt i løbeklubben og til den ugentlige yoga.

Eva Steensby, processer, HR og forretningsudvikling

Email: es@21-5.dk

Philip

Philip er teamleder for vores dygtige administrationsteam.

Philip har en stor passion for landene i Sydeuropa med en særlig forkærlighed for Frankrig, idet han har været bosat i Sydfrankrig i en længere årrække, hvor han arbejdede som ejendomsmægler med salg og udlejning af ejendomme. Han elsker den franske kultur og den franske mad, som han også nyder at lave derhjemme.

Philip er familiemenneske og med hustru og 3 dejlige drenge (og en på vej :-) derhjemme, er der sjældent et kedeligt øjeblik. 

Philip har dalgig stor nytte af hans skarpe øje for selv de mindste detaljer, og han gør også dagligt brug af sine gode franskkundskaber.

Philip er on-off på firmaets både løbe- og yogahold, men det er ikke lysten der begrænser udfoldelserne, nok nærmere tiden. 

Philip Blixen-Finecke, teamleder administrationen

Email: pb@21-5.dk

Bettina

Bettina arbejder i administrationen og holder styr på alle detaljerne i forhold til de administrative processer i ejerforeningerne.

Med sin baggrund fra både rejse- og forsikringsbranchen har hun et godt udgangspunkt for at håndtere de daglige opgaver. Bettina har desuden boet i både Frankrig og Italien, så når der skal kommunikeres med de sydeuropæiske samarbejdspartnere, er der ingen sprogbarrierer.     

Bettina bor i Humlebæk med sin mand og deres yngste datter.

Fritiden bruges helst udendørs, meget gerne på gå-, løbe- eller cykelture i skov eller ved strand. Når det er muligt, går turen tit til forskellige afkroge af Frankrig eller Italien, hvor dagene går med besøg på lokale markeder og gallerier. Bettina har en hemmelig drøm om at blive vegetar, men det bliver umuligt, så længe Anker er kok hos 21-5.

Bettina er meget begejstret for fredagsyoga og deltager så ofte som muligt.

Bettina Vaupel, administration

Email: bv@21-5.dk

Jeppe

Jeppe er en frisk ung mand som elsker et job med mange bolde i luften, hvilket han har i 21-5´s administrations team, hvor Jeppe dagligt sidder og arbejder med de processer som ligger frem til foreningerne er stiftet og taget i brug.

Jeppe er opvokset i en lille landsby hvor han har boet hele sit liv med sine 2 ældre søskende.
Han blev i sommeren 2019 student fra Roskilde Handelsskole hvor han gik på iværksætterlinjen og er derfor en sand arbejdsjæl med begejstring for en virksomhed i vækst.

Når Jeppe ikke er på arbejde, bruger han tiden på at være sammen med sine venner og sin kæreste, samt som frivillig sagsbehandler i LLO. 

Jeppe Brandt Andersen, studentermedarbejder administration

Email: jba@21-5.dk

Marianne

Marianne har en alsidig rolle i 21-5, hvor hun navigerer imellem PA-opgaver for Laila og koordinering af aktiviteter mellem de forskellige teams i huset samt eksportaktiviteter.

Marianne trives med de mange udfordringer som dagligdagen i 21-5 byder på, og holder samtidigt af at fordybe sig og sikre, at detaljerne falder godt på plads i alle 21-5s projekter.  

Marianne kommer fra modebranchen, hvor hun gennem forskellige stillinger altid har haft fokus på at samle trådene og sikre de gode resultater ved fælles positiv indsats. Med sig fra modebranchen og barndommen har Marianne et stort hjerte for det internationale.

Privat er Marianne bosiddende i Ålsgårde. Gift med Casper og mor til Albert og Amalie. Fritiden bliver brugt i naturen, på kultur og kreative udfoldelser.

Marianne holder meget af fredagens yoga, gymnastik og en reflekterende løbetur i naturen.

Marianne Steenstrup, PA for Laila samt koordinator

Email: mas@21-5.dk

Anna

Anna er den yngste del af vores dygtige supportteam.

Anna forbereder oplæg og materialer til ejerudvalg og generalforsamlingerne i alle 21-5's foreninger til stor glæde for alle. Med sit store overblik varetager hun alverdens projekter og koordinerer processerne i Supporten, så det hele tiden sikres at det hele forløber så effektivt og smidigt som muligt. Anna har altid et smil på læben og er en meget vellidt kollega.

Anna har en kandidatgrad i samfundsfag og international udvikling, og har under og efter hendes studier haft forskellige stillinger i ind- og udland. Hun har blandt andet arbejdet på den danske ambassade i Paris, evalueret klimaprojekter i Vietnam og fungeret som projektkoordinator i et konsulenthus.

Privat bor hun på Vesterbro i København, og bruger fritiden på at høre podcast, dyrke yoga og lave mad med hendes kæreste. Anna elsker at rejse ud og opleve nye steder, kulturer og mennesker, men holder ligeså meget af familiens sommerhus i Rørvig.

Anna Henriksen, projekt koordinator

Email: ahe@21-5.dk

Lea

Lea er et smilende medlem af vores supportteam.

Lea varetager primært supporten for de boliger der ligger i Spanien, men hjælper selvfølgelig også til med alle de øvrige skønne boliger. Lea har en baggrund i Falck, hvor hun i flere år har fungeret som Ambulancebehandler. Lea siger selv at hun ikke savner jobbet, da hun stadig har en tendens til være i nærheden af folk der falder om og derfor jævnligt får lov til hjælpe med - og af og til - at redde liv. Senest har Lea arbejdet med rejseforsikring og har derfor en bred erfaring med at holde overblik og finde løsninger - uanset problemet. I kan derfor trykt regne med, at Lea holder hovedet koldt og bevarer roen, såfremt I skulle have brug for hjælp, når I er ude og besøg jeres dejlige boliger.

Lea elsker at rejse og opleve nye kulturer, hun har bl.a. undervist hospitals- og ambulancepersonale i lande som Senegal og Nicaragua. 

Fritiden bruges meget gerne i naturen; i kajak, på racercykel eller med vandresko.  Lea har for nylig gået Caminoen i Spanien og andre spændende ture venter forude.

Lea Bobjerg Nielsen, support

Email: lbn@21-5.dk

Bettina

Bettina er en del af vores supportteam – og er altid klar til at være behjælpelig med, hvad der end måtte være behov for, af stort og småt.

Bettina har boet så mange år i Italien, at hun næsten føler sig mere italiensk end dansk. Hun har erfaring som salgssupporter fra mange forskellige brancher og er vant til, at få tingene løst hurtigt og effektivt.

Privat bor Bettina i Hørsholm med sin italienske mand og 20-årige datter, som også kræver hendes omsorg og nærvær. Bettina rejser ofte med familien til Italien, for at besøge vennerne i Toscana eller svigermor i Milano.

Fritiden bliver brugt på madlavning, udflugter og som frivillig i Hjernesagen.

Bettina Lauritsen, support

Email: bel@21-5.dk

Helene

Helene er med i vores dygtige supportteamet.

Med sit fantastisk gode humør og sin positive indstilling er Helene altid klar til at løse store som små opgaver i supporten.

Helene har en baggrund som projektleder og har arbejdet i mange år i sundhedssektoren, hun er derfor vant til at holde mange bolde i luften og handle hurtigt. Hun har øje for detaljen, og mister ikke bolden af syne, og er indbegrebet af god gammeldags fornuft, som er en vigtig egenskab i supporten.

Helene er meget vellidt af sine kollegaer, hun spreder hver dag sit gode humør ud over alle på kontoret.  

Privat er Helene gift og mor til to skønne teenagere, så også på hjemmefronten er der rigeligt med supportopgaver. De styres dog med noget mere uddelegering end opgaverne i 21-5.

Helene har meldt sig til løbeholdet og er også med hver fredag til yoga.

Helene Miltenburg, support

Email: hm@21-5.dk

Maj-Britt

Maj-Brit er en del af vores dygtige og ihærdige supportteam.

Maj-Britt har arbejdet i forskellige brancher gennem årene, og har især været glad for sit tidligere arbejde i tøjbranchen, hvor hun var ansvarlig for bl.a. det franske marked. Her kunne hun nemlig dyrke en stor passion - kærligheden for det franske. Maj-Britt taler flydende fransk og elsker at gå på loppemarkeder især i Paris, og finde gode gamle franske skatte.

Privat bor Maj-Britt med sin søn i Helsingør med Kronborg, skov og strand som naboer.

Fritiden bruges bl.a. på løb i det kuperede terræn i skoven, yoga, meditation, male billeder samt se franske film.

Maj-Britt er en ivrig deltager i fredagsyogaen.

Maj-Britt Jensen, support

Email: maj@21-5.dk

Karin

Karin har arbejdet i mange forskellige brancher inden hun landede hos 21-5. Hun har været bartender, støttepædagog, skuespiller, keramiksælger, receptionist, personlig assistent m.m. Fælles for det hele er, at der er plads til smil og varme. Hendes motto er: Husk at dele smil ud. Karin taler dansk og engelsk.

Karin elsker at rejse med sin mand og deres to drenge i den store verden. De tager gerne på Road trip gennem Europa. Men særligt Filippinerne og Bali er yndede rejsemål, det er ikke luksushotellerne der trækker, men snarere små vakkelvorne sivhytter på stranden. Så er det også dejligt nemt når familien skal ud og snorkle og dykke.

Karin bor på Bispebjerg med sin mand Thomas og sønnerne Magnus og August. Hun er storforbruger af de kulturelle tilbud i byen. Hvis hun ikke er til koncert, eller i teateret, er hun sikkert i biografen.

Karin har i øvrigt en forkærlighed for prikker og farver, hvilket ofte kan ses på hendes kjoler.

Karin Sjørup Østedgaard, support

Email: kso@21-5.dk

Anette

Anette er en del af vores dygtige supportteam.

Anette har boet og arbejdet flere steder i udlandet: både Italien, Spanien, Frankrig, Schweiz og for en kort periode USA. Hun taler derfor en del sprog, som hun glæder sig over at bruge i supporten.

Anette har i mange år arbejdet med privat sygeforsikring for udlændinge i udlandet men kommer senest fra Falck Global Assistance, som assisterer danskere hvis de kommer galt afsted i udlandet.

Privat bor Anette i Charlottenlund, hvor hun bruger en del tid på at flytte rundt på planterne i sin meget lille have - der er vel altid plads til en staude mere. Anette elsker at rejse og tager ofte afsted både på korte smutture i Europa eller længere rejser til bla. Indien og Mexico.

Anette Stege, supportteamet

Email: ans@21-5.dk

Tobias

Tobias arbejder til dagligt i supporten, hvor han sidder med opdatering og oprettelse af diverse sager og desuden fornøjelsen af at have direkte kontakt med 21-5s ejere og samarbejdspartnere.

Tobias blev student i sommeren 2018 fra Niels Brock´s internationale business linje, hvor han blandt andet boede i Sydcalifornien i 2 måneder hos en værtsfamilie og oplevede hverdagen på det amerikanske Niels Brock universitet.

I fortiden har Tobias både været sælger, bod-ansvarlig i Royal Arena, samt kundeservicemedarbejder i diverse virksomheder. Han er en energisk fyr, der godt kan have svært ved at sidde stille i længere tid af gangen og helst gerne vil have en eller flere opgaver at tage sig til.

Fritiden går med træning i det lokale fitness-center, fodbold i B93 eller tid med vennerne fra skolen/gymnasiet. Af og til bliver familien i Espergærde også besøgt.

Tobias bor på ydre Østerbro med sin far, indtil han finder den rette lejlighed i det mere indre København, at slå sig ned i.

Tobias Bech Bentsen, studentermedarbejder support

Email: tbb@21-5.dk

Christoffer

Christoffer er en del af det dygtige supportteam i 21-5.

Christoffer er med til at gøre ejernes ferier så problemfrie som overhovedet mulig. Når gryden koger og ejerne er i deres boliger, sidder Christoffer altid klar til at hjælpe med alverdens opgaver. Han har således masser af dialog med både ejerne og alle de udenlandske samarbejdspartnere. 

Christoffer er en arbejdshest og vidste allerede inden han dimitterede fra handelsskolen i 2019, at han ville bruge sit sabbatår i 21-5.

Når Christoffer ikke er at finde hos 21-5 bruger han meget tid i fitnesscentret, hvor han både træner, men også arbejder i weekenderne. Hvis man af mystiske årsager ikke kan finde Christoffer i fitnesscentret, så ser man ham nok ude på Øresund, hvor han sejler rundt og tømmer havet for fisk. Rygterne siger, at Christoffer lærte at fiske før han kunne gå.

Christoffer Østgaard, studentermedarbejder support

Email: cho@21-5.dk

Louise

Louises professionelle passion er i høj grad at få hele puslespillet til at gå op, med stor dedikation og omhu for alle detaljer. 10 års erfaring indenfor ledelse og projektledelse med en baggrund fra modebranchen og rejsebranchen.

Louise er drevet af at skabe resultater gennem en empatisk og engagerende ledelsesstil, og tror på at de bedste resultater kommer gennem trivsel, kultur og værdier.  

Gift med Mikael, Mor til Elias, Noah og Mailea. Har rejst, boet og arbejdet i udlandet i flere år, blandt andet et par år på Hawaii, et par i New England og et enkelt på et krydstogtskib.

Louise her en stærk kreativ side og en stor passion for alt hvad der ånder æstetik, især blomster og have.  

Weekenderne går ofte med en 8-10 besøg på den lokale planteskole, istandsættelse af gammel villa i Humlebæk, venner, kultur, løbeture i skoven og dyp i Øresund. Naturen omkring os er nemlig fantastisk, selv når man har set det meste af verden.

Louise Weiergang Ipsen, chef for bygge- og jazzteam

Email: lwi@21-5.dk

Carsten

Carsten har fokus på planlagt og løbende vedligehold af boligerne i vores foreninger. Han udvikler på og bidrager med alle facetter indenfor bygningsdrift og vedligehold i tæt samarbejde med Administration, Support og Byggeteam.

Carsten har gennem de seneste 20 år beskæftiget sig med bygningers liv, både i stat, kommune og i den private sektor. Foruden grundliggende tilgang og viden om bygninger, er han specialiseret i ledelse, risiko- og skadeshåndtering samt brand og tyverisikring indenfor byggeri. Carsten elsker at smitte med sit gode humør og har det bedst når boligernes ejere og brugere trives i de bygninger, han er med til at drive og vedligeholde. 

Carsten har 3 piger og bor i Hillerød med sin kæreste. Carsten nyder mountainbike ture i skovene i nordsjælland sammen med kæresten. 

Carsten Jensen, Facility Manager

Email: cj@21-5.dk

Kamilla (Mille)

Mille var vores medarbejder nummer to tilbage i 2014, så hun startede også i de ydmyge men meget hyggelige lokaler i Trørød. Mille startede i administrationen, som blev ledet kyndigt af hendes professionelle og sympatiske væsen.

Efter rigtig mange år i advokatbranchen, havde Mille behov for et retningsskifte. Da vi samtidig havde behov for en meget kvalitetsbevidst medarbejder med gode sprogkundskaber (Mille har boet og arbejdet i London i en årrække), viste det sig at være et perfekt match.

Mille har tidligere været ansvarlig for administrationen og supporten, men er nu pga. af hendes nærmest intuitive sans for indretning blevet den ene halvdel af Team Jazz - klargøringsteamet, hvor hun stråler med sit lyse sind og store overblik. Team Jazz rykker ud når boligerne er færdigmøbleret, og spreder det sidste tryllestøv ud over boligerne, så de bliver skønne indbydende hjem - og ikke blot boliger med møbler i. En særdeles vigtig funktion i 21-5.

Mille rejser rigtig meget, men når hun er hjemme, holder hun styr på sine 2 dejlige unger. Mille er sådan lidt on-off på løbeholdet, men er altid med til fredagsyoga, når hun er i landet.

Kamilla Falkenberg Høeg, teamleder boligstyling (Team Jazz)

Email: kh@21-5.dk

Anne

Anne er vores friske pust i hverdagen, der med sin humor og sit energiniveau, som er langt ud over det sædvanlige bl.a. sørger for at indkøbe og koordinere alle de "småting" til boligerne, som gør dem til hjem.

Anne kommer fra ti år i møbelbranchen og har derfor et naturligt afsæt i indretning og indkøb, vigtigst af alt er at hun har et fantastisk øje for indretning, som vores foreninger nyder godt af.

Anne udgør også en fast del af klargøringsteamet - Team Jazz, som rykker ud til boligerne, når de er blevet færdigmøbleret af Bo-Tikken. Team Jazz spreder tryllestøv ud over boligerne, som dermed forvandles fra boliger med møbler i - til skønne og indbydende hjem.

Når Anne ikke er på kontoret eller ude at rejse, bruger hun tiden med sine to børn.

Når Anne er i landet, er hun også altid med til fredagsyoga.

Anne Bang, boligstyling (Team Jazz)

Email: ab@21-5.dk

Karen

Karen er det nyeste medlem af Team Jazz. Hun er oprindeligt uddannet indkøber og startede sit arbejdsliv i tekstilbranchen. Et længere ophold i New York og deres fantastiske udvalg af vintagetøj var efterfølgende start skuddet til et liv som selvstændig erhvervsdrivende - først med online vintage forretning, efterfulgt af fysisk butik hvor interiør produkter sneg sig ind og lige så langsomt overtog mere og mere hyldeplads. Efter 6 spændende og lærerige år som selvstændig, blev savnet efter kollegaer og nogle at have et fælles mål og ambitioner med, for stort og tiden var moden til at søge nye udfordringer. 

'At være endt hos 21-5 giver så god mening ifht hvad jeg har lavet tidligere. Det er et drømmejob for mig, fyldt med alle de ting jeg elsker og er god til, og hvor jeg kan trække på mine tidligere erfaring, bruge min kreativitet og æstetiske sans' - udtaler Karen.

Privat bor Karen på Vesterbro hvor hun nyder byens liv. Især god mad og at udforske byens spisesteder er en yndet beskæftigelse, hvorfor træning også fylder en del i hverdagen med hot yoga, squash og Burn & Build. Når batterierne skal genoplades er en weekend i sommerhus eller en lang tur ved vandet den foretrukne måde.

Fredagsyogaen er Karen også hoppe med på, mens løbeholdet endnu mangler at blive udforsket :-).

Karen Dyssel Engel, Team Jazz

Email: kde@21-5.dk

Lotta

Lotta er en glad svensk flicka, som havnede i Danmark efter at have flyttet rundt i både Sverige og i resten af verden i mange år. Lotta er oprindelig uddannet skolelærer, men har tilbragt de seneste 5 år i retailbranchen, og er nu meget glad for at være landet i 21-5 og i særdeleshed i Team Jazz.

Lotta trives bedst når der er fart, og når dagene ikke ligner hinanden for meget. Lotta har et udpræget kreativt gen, som når det kombineres med hendes vindende væsen og ønsket om at gøre en forskel, gør hende til et meget attraktivt medlem af Team Jazz.

Lotta elsker at rejse og opleve verden. Hun tilbringer sin fritid med venner og familie, og hun dyrker også yoga med resten af holdet om fredagen. Indretning og mode har altid været en stor interesse, som hun derfor bruger meget tid på bl.a. på Instagram.

Lotta bor med sin kæreste på Nørrebro, og drømmer om et hjem med have eller som minimum noget udeareal.

Lise-Lotte Jonasson, boligstyling (Team Jazz)

Email: lj@21-5.dk

Wayne

Wayne er oprindeligt fra Irland, og ja - han bliver ind i mellem forvekslet med en anden dygtig fodboldspiller. Fodbold har altid været en stor del af Waynes liv, og på et tidspunkt var det ved at blive alvorligt, men han kom heldigvis på andre tanker.

Wayne har rejst en del, og har arbejdet både i Tyskland og i Australien, hvor han bl.a. var med til at bygge det olympiske stadion til OL i 2000.

I 2001 kom han tilbage til Danmark, hvor han har to dejlige børn.

Wayne er byggeleder på alle vores ombygninger, og han tilbringer derfor meget tid rundt omkring i Europa.

Wayne har et meget vindende og ærligt væsen, som er meget svær at blive sur på, og han er meget afholdt af sine kollegaer i 21-5.

Wayne er en decideret hold spiller, som skaber stor værdi i sit arbejde for 21-5.

Wayne Rooney, projektleder boliger

Email: wr@21-5.dk

Vibeke

Vibeke trives bedst med noget om ørerne, og er med sin utrolige energi nerven i supporten, hvor hun kender alle foreningerne og deres boliger til fingerspidserne. Der er kun en vej for Vibeke - og det er fremad.

Efter en årrække i udlandet, bruger Vibeke nu sin internationale erfaring til gavn for ejerne i 21-5. Blandt mange opgaver skaber og vedligeholder Vibeke kontakterne til vores mange leverandører på de forskellige destinationer. Da man ikke kan løbe om hjørner med Vibeke, lander hun altid de bedste aftaler.

Vibeke har et dejligt væsen og en imødekommenhed, der gør hende til en værdsat kollega vi alle sætter stor pris på.

Vibeke er ubestikkelig og tingene skal være i orden, kvaliteter som vi sætter stor pris på, når hun håndterer mange af vores samarbejdspartnere rundt omkring i verden.

På hjemmefronten har Vibeke 3 børn med sin engelske mand, og Vibekes største fritidsinteresse udover familien er 21-5.

Vibeke Sax Holst, support

Email: vh@21-5.dk

Fie

Fie er vores dygtige studentermedarbejder i bygge- og jazzteamet. Hun har sjæl for planlægning samt systematik og er med til at skabe et godt overblik.

Fie er opvokset i Stavanger, Norge, men har de sidste syv år boet i Danmark med sin familie. Hun blev student i sommeren 2019.

Tiden udenfor 21-5 bruger hun ofte i selskab med venner og familie. 

Fie nyder, at tilbringe tid udendørs og især tæt på havet. Hun har været fast roer i Rungsted Roklub i mange år. Derudover elsker Fie at rejse og at lære de forskellige madkulturer at kende, idet Fie har en stor passion for madlavning.

Fie Davidsen, studentermedarbejder bygge- og jazzteam

Email: fda@21-5.dk

Holger

Holger er chef for vores økonomiteam.

Han sørger for, at teamet løbende udvikler sig, så der er luft til at tage ordentligt vare på økonomistyringen for 21-5 A/S og for alle 21-5-ejerforeningerne. 

Med en baggrund som økonomichef i flere virksomheder både i Danmark og i udlandet brænder han for, at økonomistyringen af 21-5-foreningerne udføres i overensstemmelse med 21-5's værdier. Det betyder, at kvaliteten af arbejdet skal være i top, og de som kommer i kontakt med os, må også gerne kunne fornemme vores gode humør.

Nu hvor de to børn er blevet voksne og er flyttet hjemmefra, er der blevet mere tid til at dyrke fritidsinteresserne fægtning og tennis, og Holger rejser også flittigt med sin hustru på kortere og længere ferier.

Også som ivrig deltager på 21-5's løbehold og yogahold bidrager Holger til virksomhedens positive ånd, og han nyder at arbejde med et koncept, der skaber så megen glæde.

Holger Christtreu, økonomichef

Email: hc@21-5.dk

Karina

Karina var vores første medarbejder i 21-5, og sad i starten kun sammen med Laila og Anders på kontoret i bunden af Anders' forældres carport i Trørød. Karina har derfor haft fornøjelsen af at stifte bekendtskab med stort set alle processer i 21-5, hvilket har givet hende en omfattende viden og erfaring, som hendes kolleger og ikke mindst vores ejere i 21-5 nyder stor glæde af hver eneste dag.

Karina har et sjældent øje for detaljen og besidder en talhukommelse langt ud over det sædvanlige, hun glemmer sjældent en talkombination eller et kontonummer, hvis det har haft relevans på et tidspunkt. Karina er derfor vores yderst kompetente teamleder i økonomiteamet, som hun har ansvaret for i tæt samarbejde med Holger. Karina er samtidig overordnet kvalitetsansvarlig for hele 21-5, så vi er i gode hænder.

Karina er en rigtigt god og omsorgsfuld kollega, som altid har tid til en snak, også i en travl hverdag. Når ikke Karina er hos 21-5, er hun enten at finde på Frederiksberg sammen med sine to døtre eller i Vejby Strand, hvor bl.a. udendørsaktiviter, havearbejde og familielivet nydes. Karina er krumtappen i løbeklubben, og giver ofte alle os andre baghjul især op ad bakkerne i skoven. Karina er også altid med til fredagsyoga.

Karina Probst, teamleder økonomi og overordnet kvalitetsansvarlig

Email: kp@21-5.dk

Bettina

Bettina var med på 21-5 holdet dengang, vi holdt til i bunden af en carport i Trørød. Hun er således allerede et yderst erfarent medlem af økonomiteamet, hvor hun blandt andet er ansvarlig for en række af 21-5's foreninger. Derudover er Bettina altid klar til at give en hånd med, også selvom det ind i mellem sender hende udenfor "økonomien", og hun har således i en længere periode fungeret som en vigtig del af 21-5's supportteam.

Bettina kan beskrives med nøgleordene alsidighed, omhyggelighed, integritet og vedholdenhed - egenskaber som er højt værdsatte i såvel økonomifunktionen som i resten af 21-5.

Men endnu mere vigtigt, så har Bettina et rigtigt varmt og godt hjerte og er en man altid kan regne med - både arbejdsmæssigt og som menneske. 

Tiden udenfor 21-5 bliver tilbragt i Søllerød sammen med sin søn, og på diverse fritidsktiviteter.

Bettina er en fast del af løbeholdet, og er oftest også med til fredagsyoga.

Bettina Ulrichs Klingenberg, økonomi

Email: bk@21-5.dk

Susanne

Med ærlighed, åbenhed og godt samarbejde i højsædet var Susanne slet ikke i tvivl om, at hun ville passe perfekt ind i vores økonomiteam.

Susanne trives i et internationalt arbejdsmiljø og har sin uddannelse i økonomi og finans fra USA, hvor hun har boet i 9 år. Susanne har også tilbragt 3 år i Dubai, og hendes udlandsophold og møder med fremmede kulturer, har i den grad lært hende, at se det positive i at alt ikke altid er som det plejer.

Susanne har en bred erfaring indenfor bogholderi, og holder især af at beskæftige sig med kundesiden. Af sine kollegaer beskrives Susanne som yderst imødekommende og serviceminded. Hun bidrager til en god stemning på kontoret, og engagerer sig altid fuldt ud med fokus på selv den mindste detalje.

I sin fritid nyder Susanne livet i Rungsted med sin mand og tre dejlige børn. Hun elsker at skabe hygge om familie og venner med lækker mad, og rejser meget gerne med både familie og venner.

Susanne er fast besluttet på at være en del af løbeklubben og deltager flittigt i yoga om fredagen.

Susanne R. Chand, økonomi

Email: sc@21-5.dk  

Camilla

Camilla er en del af vores dygtige økonomiteam.  

Før 21-5 hentede Camilla erfaring i tøj- og rejsebranchen. Efter at have arbejdet inden for mange forskellige funktioner har hun opnået en bred viden om økonomi. Hos 21-5 er Camilla bl.a. økonomiansvarlig for flere foreninger.  

Camilla bor i Kvistgård med sin kæreste og deres 3 fælles børn, samt 2 bonusbørn. Der er fart over feltet med tvillingepiger på 1 år og en dreng på 2 år. Weekender og ferie bliver ofte nydt i sommerhuset i Nykøbing Sj., som er samlingspunkt for familien.  

Fritid er der ikke så meget af, men når der er tid, bliver den brugt på venner og lidt træning, gerne på ryggen af en hest.  

Camilla har tidligere boet og arbejdet med poloheste i New Zealand, Australien og England og er meget glad for dyr.  

Vi nyder godt af Camillas aldrig svigtende gå-på-mod, gode humør og ekspertise. Camilla er ivrig deltager på yogaholdet. 

Camilla Rosing, økonomi

Email: cr@21-5.dk

Nan

Nan er medlem af økonomiteamet.

Nan har tidligere arbejdet i reklamebranchen, og i de sidste 14 år som selvstændig bogholder og glæder sig nu til at være en del af et større team med en masse positive mennesker og nye spændende udfordringer.

Vi er allerede meget begejstrede for Nans ekspertise.

Nan er et familiemenneske, gift, har 3 skolebørn, en hund og bor i Hørsholm.

Fritiden bliver brugt på at være sammen med venner og familie. Om sommeren er det livet på havnen og en masse timer i sejlbåden, der trækker. Sommerferien foregår oftest i de danske og svenske farvande.

Formen bliver holdt med træning i fitness og ind imellem en løbetur i skoven, samt lange gåture med hunden ved Øresund.

Nan Lenander, økonomi

Email: nl@21-5.dk

Jesper

Jesper er en del af økonomiteamet.

Med sin baggrund som bachelor i almen erhvervsøkonomi og interesse for regnskab, er Jespers daglige virke fyldt med bilag og økonomi i 21-5 A/S regi samt i de mange ejerforeninger.

Jesper er tidligere studentermedarbejder i en konsulentvirksomhed og har endvidere siddet i support funktionen til et internt IT-redskab, samt været idéudvikler på IT-kundeløsninger.

Jesper bor i Valby, hvor han dedikerer tid til hans film interesse og ofte lægger ører til podcast. Derudover vil man ofte finde Jesper på diverse fodbold tribuner, da han er kæmpe fodboldfan og primært følger F.C. København og Liverpool FC.

I sommerhalvåret finder Jesper fornøjelse i at frekventere en række musikfestivaler med vennerne, hvor han holder særligt af the Orange Feeling på Roskilde Festival - det er et must hvert år.

Jesper Søby Hansen, økonomi

Email: jsh@21-5.dk

Magnus

Magnus er i gang med sit første sabbatår, hvor han arbejder som studentermedarbejder i økonomiteamet.

Som studentermedhjælper varetager Magnus mange forskellige opgaver, der bliver løst med fokus og ved hjælp af hans matematiske forståelse. Iblandt opgaverne kan nævnes afregning af rengøring og forbrug i forbindelse med ejernes ophold i boligerne, tjek af leverandørfakturaer, likviditetstjek af udenlandske konti samt arkivering.

Både kollegaer, ejere, leverandører og andre samarbejdspartnere har glæde af Magnus’ omhyggelige arbejde og velskrevne e-mails.

En stor del af fritiden bliver brugt på fodbold, som han har spillet i 15 år og fortsat spiller - heraf 7 på eliteniveau. Magnus relaterer derfor helt automatisk til disciplin og hårdt arbejde, så han nyder godt af de mange udfordringer dagligdagen hos 21-5 byder på.

Magnus bor i Roskilde med sine forældre og sin lillebror. Grundet den store afstand til arbejdet, har han anskaffet sig en lyserød Alto (Ferrari), så han nemt og elegant kommer frem og tilbage i hverdagstrafikken.

Magnus Winther Lindberg, studentermedarbejder økonomi

Email: mwl@21-5.dk

Dan

Dan er en del af vores dygtige IT team, hvor han sørger for at der opretholdes en høj kvalitet og sikkerhed i udviklingen og brugen af IT systemer.

Dan en akademisk baggrund som civil ingeniør indenfor Softwareteknologi med speciale i brugervenlighedsdesign og spiludvikling, hvilket giver Dan en både systematisk men også brugerorienteret tilgang til løsningerne, med stor fokus på ”gamification”.

Starten af Dans karriere begyndte i et af Danmarks hurtigst voksende IT konsulenthuse. I den forbindelse har Dan fået en meget bred oplæring inden for oprettelse af nye, og drift af eksisterende IT systemer, store som små - gamle som nye.

I fritiden forsøger Dan at finde balancen mellem sit band, tennis, træning og naturligvis 21-5 løbeklubben. Dan er nørd med stort N og elsker computere og videospil, som dyrkes med familie og venner når tiden tillader det.

Privat bor Dan i Birkerød med sin kone og søn der snart bliver 3 år og med en ekstra på vej. Familien dyrkes med tennis og sejlture til Hven eller i sommerhus på Falster.

Dan Rosenberg Osted, IT troldmand

Email: do@21-5.dk

Julie

Julie er et højt skattet medlem af vores super dygtige IT- og procesteam og hun indgår som en vigtig brik i brobygning mellem netop de to områder. Når nye løsninger skal igangsættes, håndterer Julie på struktureret vis mange forskellige opgaver, herunder research, systemtests, udarbejdelse af brugervejledninger og dertil en række administrative projektledelsesopgaver. Hun har endvidere et meget fint sprogøre og løser således en række oversættelsesopgaver i forbindelse med 21-5s ekspansion til udlandet. Julie har en rigtigt god fornemmelse for, hvordan opgaver løses i bedste 21-5 stil, både hvad angår kvalitet og æstetik. 

Julie blev student fra Falkonergårdens gymnasium i juni, og holder generelt meget af at rejse.  Hun har stadig kontakt til venner og værtsfamilien i USA, hvor hun boede et år efter endt folkeskole.  Privat bor Julie på Frederiksberg, hvor hun bruger en hel del tid med familien, som er omringet af masser af liv, da Julie har 3 brødre og 2 papsøstre.

I sin fritid elsker hun at gå ture rundt i byen og lytte til musik og derudover ser Julie en del serier :)

Julie Christensen, studentermedarbejder IT

Email: jc@21-5.dk

Christian

Christian er en del af IT teamet, hvor han arbejder på forskellige IT løsninger med henblik på optimering af forretningen og forbedring af brugeroplevelsen.

Christian har en baggrund som civilingeniør inden for matematisk modellering, men har siden universitetet udelukkende beskæftiget sig med IT udvikling. Han har tidligere haft fingrene i både nyudvikling af store systemer, samt at udvikle ny funktionalitet oven på nogle af de mest låste systemer - bankernes kernesystemer. Den meget systematiske tilgang fra matematik tager Christian med sig på de projekter han arbejder på, hvor systemer og dokumentation får fokus, så der ikke bliver glemt noget. 

Privat bor Christian med sin kone og to døtre i Birkerød, hvor familien har fundet sig et rigtigt håndværkertilbud. Selvom Christian ikke er den fødte håndværker, har han hurtigt fået lært en masse. Mange af de tidligere udelukkende elektroniske interesser er derfor skiftet ud med håndværker- og havearbejde i huset derhjemme. Ferierne går næsten altid til familiens ødegård i Sydsverige, hvor det ofte er muligt at komme lidt i "gør det selv" - lære hos svigerfar.

Christian Frausing Brams, IT

Email: cb@21-5.dk

Ane

Ane er vores husalf, som holder vores smukke hus, og sørger for at det hver dag skinner indvendigt og udvendigt. Ane kommer hver dag på kontoret med et stort smil, mere dedikeret og kærlig medarbejder findes næppe.

Ane passer receptionen og byder alle velkommen med smil og glæde, og behandler altid andre som hun selv vil behandles. For Ane betyder det meget at alle føler sig godt tilpas, hun føler et stort ansvar for huset og for hele 21-5 - både holdet på Rungstedvej men lige så meget alle vores ejere, som ofte kommer og besøger os i forskellige sammenhænge.

Ane sørger for at der altid lidt sundt til kroppen herunder både små sunde smoothieshots eller (mindst lige så sunde) eftermiddagssnacks.
Ane styrer de unge mennesker som hver dag kommer og hjælper til i huset, og sørger for at de gør deres arbejde ordentligt. Vi har mange arrangementer her i huset, og her regerer Ane også. Ane koordinerer og planlægger alt det praktiske, og er altid sidste person på fortet - ofte tæt på midnat.

På hjemmefronten hygger Ane i Frederikssund med smukt gammelt hus, køkkenhave, mand, dreng og hund.

Ane Lindgren Hassing, reception og koordinator

Email: al@21-5.dk

Laura

Laura hjælper til som vikar i receptionen, hvor hun fungerer som Anes forlængede arm og hjælper med at sørge for at alt er godt i huset - at sikre den rare hverdag. Laura står altid klar til at tage imod vores mange gæster med sit varme smil og forplejning.

Laura blev student i sommeren 2019 og er en flittig pige. Gennem gymnasietiden har hun blandt andet arbejdet med selskaber på Kokkedal slot. Derfor kan man ofte finde Laura behjælpelig til vores mange aften arrangementer, som vi afholder for vores ejere og potentielle nye ejere. Derudover arbejder hun som frivillig på Sjælsmark udrejsecenter og er desuden rideskole underviser. I fritiden planlægger hun en tur til Australien, hvor hun skal arbejde med heste og udforske surfer miljøet ”down under”.

Laura lægger vægt på at skabe en god stemning, og en velfungerende arbejdsplads for alle i huset. Du kan møde hende i stuen til en hyggelig snak, eller måske fange hende på hesteryg rundt i Hørsholm omegn. Laura nyder at være aktiv, social med venner og gå formiddags ture med kontorhunden Musse.

Laura Heldt Kristensen, studentermedarbejder reception

Email: vikar@21-5.dk  

Casper

Casper er dokumentarist hos 21-5 og filmer de mange ting vi foretager os i virksomeden. Med et kamera i hånden, og et kreativt mindset er Casper med til at styrke 21-5 brandet.

Casper har tidligere arbejdet som videojournalist i mediebranchen, hvor han blev kastet ud i en bredt udvalg af journalistiske opgaver. Senest kom han fra et brandingbureau, hvor han har hjulpet mange virksomheder med branding på de sociale medier igennem annoncering og content.

Privat bor Casper alene i sin lejlighed i Valby. Han har en stor interesse for film og fodbold. Især fodboldklubben Arsenal står Caspers hjerte ekstra nært. I fritiden bruger han en del af tiden med vennerne. Når Casper skal afstresse og lade de kreative idéer flyve rundt, så tager han sig enten en løbe- eller gåtur i Valbyparken.

Casper overvejer stadig, om han skal være en del af fredagsyogaen :-)

Casper Søby Hansen, dokumentarist

Email: csh@21-5.dk

Anker

Anker er husets madnørd. Hver dag sørger han for at vi sammen kan nyde en sund og lækker frokost.  Det er passionen for gode råvarer, nysgerrighed og glæden ved at spise sammen, der driver værket i køkkenet. Også når der er gæster i huset, elsker Anker at servere diverse menuer og lækre smagsoplevelser. I Ankers køkken er der altid plads til en snak om råvarer, nye smage, småforsøg i køkkenet og anden madsnak – jo mere nørdet jo bedre. Det er der daglig flere af 21-5s madglade ansatte der benytter sig af.

Interessen og kærligheden til maden fandt Anker med rygsækken ude i verden. En helt ny verden af smag åbnede sig og madnørden blev født. Derfor er det også mad med ”en smag af hele verden” og varme krydderier, der sammen med gode sæsonråvarer præger køkkenet. Anker har haft flere år i rejsebranchen inden han kastede sig over maden. De mange sæsoner som skiguide i Frankrig, vækkede lysten til det klassiske køkken. Derfor var det naturligt at gå i lære som kok efterfølgende. Læretiden blev brugt på Nørrebro Bryghus og Restaurant Koefoed inden han åbnede sin egen lille restaurant på Fyn fyldt med lækkerier fra lokale producenter.

Tiden med familien er Ankers hverdag. Sammen med Sarah har Anker Manfred fra 2015 og Wilma der kom til flokken i efteråret 2017. Sidste skud på stammen er den blå Christianiacykel der i fuld fart pløjer gennem de lokale skove mellem Kokkedal og Hørsholm. Den lille familie samler sig om god mad og spændende rejsemål. I den lille have i Kokkedal laves der mad over bål, dyrkes krydderurter og slappes af i familiens skød.

Anker Sørensen, spreder af livsglæde, god energi og økologiske råvarer (køkkenchef)

Email: ms@21-5.dk

"Heisel"

Anders, som i daglig tale tituleres med sit efternavn for ikke at forvirre begreberne, kom med i 21-5 i slutningen 2009, ca. et år efter ideen blev født.

Laila og Anders indså hurtigt efter de fik ideen til 21-5, at de havde behov for yderligere kompetencer i ejerkredsen.

Heisel har et solidt økonomisk fundament, og har tidligere arbejdet i fondet bag BG Bank og siden i Danske Bank. Heisel brød ud og startede sit eget IT sikkerhedsfirma, som han i dag driver med succes med sin partner.

Heisel rolle i 21-5 er på det strategiske plan, hvor især økonomi og IT er hans speciale, han har bl.a. designet vores membersite og vores bookingsystem til vores foreninger.

Heisel er en person med mange strenge at spille på, både når han spiller klassisk guitar og klaver, og han holder formen ved lige med løbeture og andet træning.

Heisel har benene solidt plantet på jorden, og i den jyske muld, han er oprindeligt fra Rødekro i Sønderjylland.

Anders Heisel, økonomi, teknik og udvikling

Email: ah@21-5.dk


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55