Property Operations

Anne Borlund

Anne er destinationsansvarlig i Property Operations & Support, med hovedfokus på Chamonix, hvor service og support af de dejlige boliger og søde ejere ligger øverst i hverdagen.

Anne holder af at have en energisk hverdag med mange bolde i luften. At være i tæt kontakt med alle ejerne af boligerne samt samarbejdspartnere, der bidrager til at få boligerne til at fungere optimalt og sikrer at boligerne står klar når ejerne ankommer.

Anne har en baggrund som fysioterapeut og en Master i Sundhedsantropologi. Hun har igennem de seneste år arbejdet som Indkøber og projektleder i det regionale og kommunale, primært indenfor sundhedssektoren.

Krop og sind bliver motioneret med mange lange gåture, Pilates og masser af lydbøger.

Fritiden bliver brugt i huset i Birkerød, hvor familien bor i den ene længe af en bondegård. Hun er handykvinden i hjemmet, som er blevet istandsat fra kælder til kvist. Haven er fyldt med blomster og bede – der kan altid findes plads til endnu en plante - og er stedet, hvor hun kobler af fra hverdagen. Hos Anne står døren altid åben, og der er altid plads til endnu én ved middagsbordet eller tid til en kop kaffe, hvis der kommer gæster forbi.

Anne elsker at rejse. Hun har været jorden rundt før der kom børn til, men nu rejser hun mest sammen med familien eller gode venner.