Property Operations

Barbara Nobbio

Barbara er en del af vores dygtige Property Operations and Support team.

Barbaras far er italiensk, og udover at besidde en bachelor i italiensk fagsprog, har hun været bosat i Italien i 5 år, hvilket gør hende til en essentiel nøgle i henhold til ejersupport på ejendomme og 21-5 ferier i Toscana.

Barbara kom til 21-5 fra medicinalbranchen, hvor hun var i mange år. Herfra havde hun opbygget en solid erfaring - en robusthed i at håndtere operationelle og koordineringsmæssige hasteopgaver. Noget vi har stor glæde af, når Barbara hver dag prioriterer skarpt og hurtigt.

Feriedestinationer både i udlandet og i Danmark, hvor det er muligt at vandre, er Barbaras foretrukne private ferieform. Der må dog også gerne være tid til at dase og ikke skulle planlægge hele dagen.

Sammen med gåturene er Barbara også meget fokuseret på nærende og bæredygtig kost. Det er vigtigt for Barbara at være omringet af søde, smilende og inspirerende kolleger, og det må man sige, hun har fundet her hos 21-5.

Barbaras hjerte brænder for at skabe bedre vilkår for alle slags dyr. Noget hendes 4 elskede huskatte i Vanløse nyder godt af. Ud over kattene, så bruges fritiden sammen med venner og familie.