21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Camillas baggrund indenfor eksport, retail- og modebranchen har givet hende en bred indsigt i mange facetter indenfor igangsættelse, koordinering og eksekvering.
Design

Camilla Dahl Pedersen

Camillas baggrund indenfor eksport, retail- og modebranchen har givet hende en bred indsigt i mange facetter indenfor igangsættelse, koordinering og eksekvering. Hun følger sine opgaver tæt fra A-Z og arbejder ud fra mottoet ”hvor der er vilje, er der muligheder”.

Den største tilfredsstillelse for Camilla er, når et stort puslespil går op i en højere enhed, når alle er glade og tilfredse med resultatet – og der må gerne være fart på. Det bedste er at yde ud over det sædvanlige og udfordringerne må gerne komme an.

Fart over feltet har der i øvrigt været i Camillas 15 år som håndboldspiller tillige med 10 års ungdomstræning indenfor sporten. Camilla trives i miljøet, hvor holdånden spiller en stor rolle, og alle er med til at nå målet i fællesskab. Og hun sætter en ære i, at folk iblandt hende trives og er glade.

Camilla er gift med Christian og sammen har de to børn. Udover det består familien af to store hundebasser – Pluto og Obelix. Camilla er et stort familiemenneske, og elsker at arrangere fester for familie og venner. Gåture i skoven med hundene har høj prioritet og giver god energi. Den store passion er skiture og rejser til USA.