Legal Affairs

Christian Alberto Rodriguez Slente

Christian er vores højt skattede studentermedarbejder i Legal Affairs.

Han blev student fra Rungsted Gymnasium i sommeren 2021 med Matematik og Samfundsfag på A-niveau. Men selvom han dimitterede fra Rungsted, og i dag bor i nærområdet omkring vores kontorer med sine forældre og sin hund, betyder det ikke at han ikke har været ude i den store verden. Christian har nemlig igennem sit liv boet i Nicaragua, Bolivia og Israel grundet sin mors job, og med en cubansk far har han også et særligt kendskab og tilknytning til Cuba.

Dette har blandt andet givet Christian en kunnen og interesse for at lære nye sprog. Særligt hans spanske og franske sprogkundskaber er værdsat af firmaet, når han for eksempel skal gennemlæse spanske skøder eller kommunikere med franske ejerforeninger.

En ting Christian altid har haft med sig, hvor end han har boet, er sin musikalitet. Særligt ved klaveret har han tilbragt et utal af timer, siden han startede med at spille som 6-årig.  Udover på klaverbænken kan Christian i sin fritid ofte findes til træning i den lokale roklub, eller sammen med sine venner.