Design

Eva Maria Berggrein

Eva Maria’s store kærlighed til farver, smukke materialer og godt håndværk er årsag til at hun har fundet den helt rigtige plads i vores Design Team, hvor vi jo kaster det sidste tryllestøv på boligerne.

Gennem hendes mange år som indkøber i engros interiørbranchen har hun samarbejdet med leverandører i hele verden og været vant til at skabe unikt og lækkert tilbehør til boliger.

Med sit glade og omsorgsfulde væsen brænder Eva Maria også for bedre arbejdsvilkår og trivsel hos leverandører i udsatte områder og det fokus deler vi jo i 21-5 med i vores indkøb af varer til boligerne.

Derudover kan Eva Maria lide at arbejde med struktur og optimering og har blandt været med til at implementere ERP systemer i forrige firmaer og glæder sig til at være med til at udvikle vores lagerstyring og overblik i indkøb.

Eva Maria bor på Frederiksberg med sin dejlige mand. Deres 3 børn er fløjet hjemmefra, men bor heldigvis tæt på og udfordrer gerne til en tenniskamp og god mad i ny og næ. Derudover elsker Eva Maria at være kreativ i haven og i huset, hvor det efterhånden er blevet til mange renoveringsprojekter.