21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Process & IT

Ida B. Ingemansen

Ida er en del af IT og proces, hvor hendes primære opgave er formidling af IT til 21-5 teamet. Her bidrager hun ved onboarding, undervisning i diverse IT-systemer og løsninger, samt har fokus på, hvordan man kan arbejde lidt smartere og mere effektivt med de værktøjer, man har til rådighed.

For Ida er det vigtigt, at hun kan bidrage til at skabe værdi, teknologisk indsigt, gode og positive brugeroplevelser samt muliggøre en bredere forståelse for brugen af IT. Hun har en kandidatgrad i IT, læring og organisatorisk omstilling, samt en professionsbachelor i multimediedesign og digital konceptudvikling. Hendes tidligere erhvervserfaring spænder lige fra digital marketing, kommunikation og projektkoordinering til IT, forandringsledelse og læringsprocesser.

Ida bor på Nørrebro med sin mand og to børn. I fritiden finder man hende ofte på legepladsen eller på en gåtur i en af Københavns mange parker. Hun elsker kulturelle oplevelser og gastronomi. Det bedste er derfor at gå i teateret efterfulgt af en god middag.