Sales & Relations

Jakob Vahl-Zeuthen

At formidle et budskab om at prioritere sine nærmeste og holde rigtig ferie i nogle af de skønneste områder var det, der inspirerede Jakob ved første møde med 21-5. Det driver Jakob at kunne se folks begejstring, og dét motiverer ham til at være med til at gøre en forskel for ejerne, i nye samt eksisterende 21-5 foreninger.

Efter 17 år som selvstændig i modebranchen kom tiden til at blive en del af et større og utroligt passioneret team, hvor alle arbejder fælles mod samme mål. Den energi Jakob oplevede da han trådte indenfor i 21-5 første gang, MÅTTE han være en del af.

Jakob drømmer om at blive gammel, og med sin kone i hånden at gå ned til den lokale kaffebar - helst i Italien, i et område hvor man blender ind sammen med de lokale. Han er nemlig skabsitaliener og elsker ALT ved Italien. Duftene, klimaet, folket, landskaberne og selvfølgelig maden, som er i særklasse. Jakob har tidligere boet og arbejdet Italien i et par år.

Jakob holder i øvrigt meget af sit aktive liv med familie, venner, løb, cykling, hockey, sup, ski og yoga.
Han bor i Gl. Holte i et dejligt hyggerækkehus med sin kone og børn, samt familiens lille yndling, hunden Una.

"Non mollare mai" er Jakobs motto, (det betyder aldrig at give op), og er meget kendetegnende for Jakobs personlighed. Han elsker udfordringer, og at flytte egne grænser.