Finance

Jasmin Thomsen

Jasmin sidder til dagligt i Finance sammen med sine meget dygtige kollegaer. Hun elsker at fordybe sig i sine opgaver og i detaljernes univers, så derfor stortrives hun også i økonomiverdenen.

Jasmin har en bred administrativ baggrund primært indenfor administrativ koordination, økonomi og Office management fra både den offentlige men også private sektor. Det var ikke svært for Jasmin at ”overbevise” os i 21-5 om, at hun skulle ansættes, da hun som nævnt har en bred administrativ erfaring og som prikken over i’ et taler tysk.

Oprindelig kommer Jasmin fra Sydtyskland, og har derudover boet en årrække i Schweiz. Privat bor Jasmin sammen med sine to døtre i hjertet af Helsingør med udsigt over sundet. Det er også her - i vandet - man kan finde hende for det meste, da Jasmin er inkarneret vinterbader – men også elsker også at hoppe i bølgen blå året rundt.

I sin fritid holder Jasmin meget af lange løbeture, kreative sysler med sine døtre eller en tur til Årstiderne eller på Louisiana. Derudover træner og underviser hun klassisk Pilates og er også alternativ behandler, som jo bestemt også er en kompetence og en kvalitet, vi værdsætter højt her i 21-5.