Establishing- & Sales Communications

Julie Stougaard

Julie arbejder i vores dygtige kommunikationsteam.

Julie har som journalist en baggrund i medieverdenen, hvor hun i en årrække har arbejdet med lokaljournalistik i Hovedstaden. Nu er hun klar til at bruge sine evner inden for kommunikation til at fortælle og udbrede alle de gode historier, som er i 21-5. Julie skal sammen med de andre dejlige kolleger i kommunikationsteamet, bl.a. have fokus på at lave nyhedsskrivelser og informationsdeling til vores ejere. Da Julie som journalist er vant til at føre pennen på diverse historier, glæder hun sig til at prøve kræfter med at skrive historier med stor passion, som man som læser kan blive inddraget og forelsket i.

Julies svigerfamilie er en del af en forening i 21-5, og derfor er Julie meget fortrolig med konceptet, da hun selv har holdt ferie i flere af boligerne, hvilket både Julie og familien er meget begejstrede for.

Julie bor i Søborg med sin mand og to små børn, som hun elsker at tage ud og få nogle oplevelser sammen med. Når der er ro til det, holder Julie meget af at nørde boligindretning, som hun har en stor passion for – og det passer jo som fod i hose med et job i 21-5. Julie er desuden ærke-anglofil, og har en svaghed for alt britisk, og af samme årsag, har hun også læst et semester på Cardiff University i Wales.