21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Facility Management

Marie Westphal Hvims

Maries kyndige og gode selskab har vi haft fornøjelsen af igennem flere år hos 21-5. Hun hjælper primært til i Facility management, men har tidligere gjort en stor indsats indenfor 21-5 administrationen og support. Med sine tekniske færdigheder og innovative tankegang, har hun med tjek på data, opdatering af sager, og totalt styr på systemerne.

Marie har været et år i London som au-pair og blev student sommeren 2017, hvorefter hun tog på rejse til Asien, Indonesien og Australien hele efteråret 2017. Marie elsker at rejse og fik efter et år hos 21-5 sparet op til endnu en tur i begyndelsen af 2019 hvor hun rejste rundt i Mellemamerika.

Marie startede sommeren 2019 på en teknisk ingeniøruddanelse der hedder “Bæredygtigt Design”, hvor hun bruger meget af sin tid. Her arbejder hun problembaseret og lærer om social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed.

Du får let et smil og en kvik bemærkning fra Marie, der elsker elektroniske gadgets, koncerter, er kreativ og nyder at være social. I fritiden kan man møde hende på rulleskøjter, i havet på en dykkertur eller i kajak ved Sydhavnen.