21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Sales & Relations

Mathias Nilsson

Mathias har siden 2016 arbejdet i ejendomsbranchen med salg af eksklusive boliger til private. Passionen for ejendomme, samt at finde og skabe de bedste rammer for familier, har derfor altid haft førsteprioritet. I privat regi har Mathias selv bygget ejendomme, som er inspireret af den samlede erfaring fra næsten et årti i branchen.

Mathias er et hårdtarbejdende individ med en stor ordenssans. Der er derfor altid styr på opgaven, og den følges altid til dørs. Mantraet han efterlever er: ”Det er nemmere at gøre det rigtigt første gang”, hvilket også afspejles i hans arbejde. Selvom der arbejdes hårdt, er Mathias oftest at finde med et stort smil på læberne – heraf kælenavnet ”Smiley”, som har hængt ved siden årene i folkeskolen.

Mathias er i dag bosiddende i Hørsholm med sin kæreste. Når tiden ikke bruges hos 21-5 er han at finde på golf- eller fodboldbanen eller sammen med familie og venner. Ferierne går ofte til Italien, da kærligheden til de italienske vine og det bakkede landskab er høj.