21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Process & IT

Monika Andersen

Monika er en del af vores IT- og procesteam, hvor hendes rolle er at bygge bro mellem forretningsprocesser og IT. Hun har et stort gåpåmod og en passion for forståelsen af, hvad forretning gør, og hvordan det kan blive ”oversat” til noget, IT kan understøtte til at gøre deres hverdagsopgaver nemmere. Hun arbejder tæt sammen med Eva om at definere metoder indenfor IT projektudførelse og mange andre spændende opgaver til hjælp for 21-5 forretningen, så processerne kan håndteres endnu bedre.

Monika har en kandidatgrad som telekommunikation ingeniør fra DTU, men har efter studie skiftet hendes fokus mod IT-rådgivning og har arbejdet som Business konsulent i 10 år, før hun blev en del af 21-5.

På den personlige side er Monika oprindeligt fra Litauen, men kom til Danmark for at færdiggøre sin kandidat og flyttede aldrig tilbage.

Monika bor i Bagsværd med sin mand og deres 2 drenge. I sin fritid elsker Monika at lytte til forskellige podcasts, læse bøger og gå lange ture, eller tage en løbetur. Desuden dyrker og underviser hun også i Hot Yoga (Bikram).