21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Country Manager Norge

Rikard Sandstrøm

Rikard er Country Manger for os i Norge.

Rikard voksede op i en familie, som drev egen virksomhed indenfor byggebranchen, startet af hans bedstefar. Med tiden kom også interessen for ejendom, og for Rikard blev valget enkelt. Salgskarrieren begyndte han på som 8-årig, da han overtalte mange i nabolaget i Helsingborg om at købe aviser. Det var op på cyklen hver eneste lørdag og søndag for at prøve at sælge så mange aviser som muligt. Det var her, det gik op for Rikard, at salg var en stor interesse.

Rikard har en ægte lidenskab for 21-5 og har et mål om at være den bedste til det han gør. For at kunne blive det, mener Rikard det er meget vigtigt, at finder en branche, som er godt tilpasset til ens personlighed. Ejendomsbranchen og 21-5 blev det naturlige valg for ham på grund af hans passion for både salg og ejendom.

For Rikard er det vigtigste af alt en ægte menneskelig interesse og en overbevisning om, at hver eneste ny kunderelation kan medføre glæde og livskvalitet for dem han møder. Det er det kick han arbejder for og som gør, at han arbejder i den rette branche. Det at kunne gøre kunder glade og lykkelige er den bedste bekræftelse man kan få, og det er også det, der motiverer ham til at arbejde endnu hårdere.

For Rikard er det ikke bare et 8-16 job – for ham er det en livsstil at arbejde med ejendom. Det handler om engagement og lidenskab. Han elsker at kunne tilbyde noget, som vækker glæde for andre. Kicket får Rikard ved at gøre sine kunder glade, og det bedste er at opnå noget, som overgår alle forventninger.

Han studerede først økonomi i Sverige, før han tog turen til Norge og Handelshøyskolen BI. Efter uddannelsen har han arbejdet i ejendomsbranchen i 12 år, og de sidste år som salgsleder og salgsdirektør for 2 veletablerede mæglerfirmaer i Norge.

Ikke to dage er ens på jobbet. Hver dag er en ny udfordring om at kunne glæde sine kunder mest muligt, og det er det, Rikard virkelig brænder for.