Team Lead of Establishing- & Sales Communications

Rose-Maria Poll

Rose-Maria er en del af vores dygtige kommunikationsteam.

Rose-Maria er cand.merc. i markedsføring fra CBS og har i den seneste lange årrække arbejdet indenfor design- og indretningsbranchen med kommunikation, formidling og projektledelse. Hun brænder for godt og smukt håndværk, den særlige detalje eller det unikke miljø og for at skabe steder og omgivelser, hvor man befinder sig godt.

Selv står Rose-Maria et sted i livet hvor hun og ægtemanden gør sig forskellige overvejelser omkring investering i fast ejendom, og hvordan dette kan kombineres med at skabe de bedste rammer for oplevelser i deres ferie og fritid. Med udgangspunkt i de overvejelser, ønsker og drømme det kan involvere, ser Rose-Maria det som sin fornemste opgave at gøre en forskel for 21-5 familierne.

Rose-Maria bor i Charlottenlund i en villalejlighed i et hus fra 1898 med mange smukke gamle detaljer, som hun og hendes mand går meget op i at værne om og være tro mod, når den gamle ”dame” skal vedligeholdes og opdateres. Venner, familien med to voksne sønner og en fransk bulldog fylder fritiden, der også bruges på at læse bøger eller sysle med kreative projekter som syning eller andet nørkleri - gerne noget, der involverer limpistol, glimmer og perler. Ellers er det kulturoplevelser både i Danmark og i udlandet, der fylder i kalenderen, når Rose-Maria har fri. Da Rose-Maria er halvgræsk har Sydeuropa en helt særlig plads i hendes hjerte.