Køkkenchef

Sander Fokke

Sander er husets madkunstner. Hver dag sørger han for, at vi sammen kan nyde en sund, varierende og lækker frokost. Det er passionen for gode råvarer, nysgerrighed og glæden ved at spise sammen, der driver værket i køkkenet. Også når der er gæster i huset, elsker Sander at kreere diverse menuer og lækre smagsoplevelser. I køkkenet er der altid plads til en snak om gode råvarer, opskrifter og en kop kaffe – og ønsker modtages med kyshånd – det hele forgår med god musik i højtalerne. Man kan altid finde nogle af 21-5’s mest madglade ansatte i køkkenet.

Sander er oprindeligt fra Holland, men har rejst og boet flere forskellige steder i verden. Her har han lavet mad og fundet inspiration til mad for alle verdens hjørner. Derfor er det også mad med ”en smag af hele verden” og varme krydderier, der sammen med gode sæsonråvarer præger køkkenet. Sander har siden 1995 boet i Danmark, hvor han bl.a. har været køkkenchef på en række restauranter i København, herunder Circus på Østerbro og Kartoteket i indre København. Senest har han haft sit eget cateringfirma, hvor han har leveret frokostordning til en lang række firmaer.

Sander bor sammen med sin kone Charlotte og 2 døtre i Toelt ved Humlebæk. Her går tiden med en række gør-det-selv projekter på det gamle bondehus. Seneste projekt har været at åbne op til kip og isolere loftet. Sander elsker en god gåtur, hygge med vennerne og rejser til eksotiske steder. Den oppustelige kajak bliver også brugt flittigt.