21-5's hyggelige hovedkontor i Hørsholm
Finance

Vibe Bøge Mikkelsen

Vibe er en del af vores dygtige økonomiteam.

Vibes tidligere erfaring har været som studentermedhjælper, primært med administrative og logistiske opgaver med fokus på import og diverse udregninger i forbindelse med prisreguleringer.

Med sin sans for struktur og detaljen, samt sin baggrund som bachelor i almen erhvervsøkonomi, vil Vibes daglige virke i 21-5 være fyldt med økonomiark og bilag. Vibe arbejder med det økonomiske overblik, herunder bl.a. etableringsøkonomi og opbygning af nye IT-systemer.

Vibe bliver aldrig træt af at udvide sin læring, hvorfor hun altid tager imod en spændende udfordring med et stort drive, smil og højt humør. Med 21-5’s suveræne energi og spændende arbejdsopgaver, vidste Vibe, med det samme, at hun var et match til økonomiteamet.

Privat bor Vibe i Hillerød sammen med sin kæreste og deres lille hundehvalp, Marley. Fritiden bliver ofte brugt med venner, familie, lange gåture i naturen og et renoveringsprojekt hun har igangsat med nye kreative løsninger. Udover sin store interesse for finans og regnskab, bruger Vibe også tid med sine interesser for kunst, boligindretning og design.