Til salg lige nu

Ejerforeningen 21-5 DK35 Large

På denne side kan I læse mere om ovenstående forening, som lige nu er åben for tilgang.

Foreningen er endnu ikke stiftet, boligerne er derfor endnu ikke fundet og købt, det bliver de, når vi har fundet 21 gode danske familier til foreningen.

Vi glæder os til at komme i gang med at finde de helt rigtige boliger til familierne, som melder sig til foreningen.

Toscana - Mallorca - Sydfrankrig - Chamonix - Barcelona

Med en feriebolig-del i 21-5 DK35 - Large bliver I direkte medejere (1/21) af 5 unikke ferieboliger på ovenstående destinationer. Boligerne er udelukkende ejet af de 21 familier i foreningen.

Pris pr. andel                                                   kr.    2.395.000,-
Mdl fællesudgift:                                           kr.            4.475,-

Ferieboligerne i DK35 bliver samme høje standard som alle øvrige 21-5 foreninger.

Landvillaen i Toscana vil have 4 soveværelser og egen pool, villaen i Sydfrankrig vil have 3 soveværelser og egen pool, lejlighederne i Chamonix, Barcelona og Mallorca vil alle have 3 soveværelser.

Boligerne vil alle have en god beliggenhed i området. Nogle områder er det vigtigt at være kystnær, andre steder er det by eller landlige omgivelser der er vigtigt.
Alle boligerne skal leve op til vores skrappe krav om kvalitet, materialevalg, finish og udførelse.

Vi går meget op i beliggenhed, indretning og udtryk, og de fleste af vores boliger renoveres fra ende til anden, før vi er tilfredse på vores familiers vegne. Foreningen ender således med at have 5 håndplukkede og oftest nænsomt renoverede boliger med en stil, kvalitet og udtryk, som er blevet kendetegnet for 21-5 boliger.

Når foreningen bliver fuldtegnet og stiftet, skal I forvente at alle boliger er i brug indenfor 12-18 mdr.

Med 21-5 DK35 får I meget mere for pengene

 


Illustrationen viser at h
vis I bruger lidt mindre end 2,5 mio  på jeres egen feriebolig, får I en feriebolig som forhåbentligt modsvarer jeres investering.

Hvis I i stedet vælger at købe en 21-5 feriebolig-del i DK35 for samme beløb, får I medejerskab af og råderet over 5 ferieboliger. 5 boliger der i gennemsnit koster ca. 10 mio kr. (inkl. møblering, købeomkostninger, 21-5 mv.), altså 5 boliger der hver især koster mere end 4 gange så meget som jeres investering.

Udgifterne ved at drive sin egen enkelte feriebolig er også noget højere, end det koster at være med i DK35. Og så har vi slet ikke taget højde for al den tid administrationen af en enkelt feriebolig tager.

Derfor giver 21-5 bare rigtig god mening for mange familier.

Hvis I gerne vil høre mere eller have yderligere materiale omkring denne forening, så udfyld nedenstående formular, og vi sender straks materiale til jer. I er naturligvis også altid velkomne til at ringe til os.

Vi glæder os til at stifte DK35, og vi glæder os især til at finde og skabe nogle skønne ferieboliger til foreningens familier.

En 21-5 familie fortæller:

Bestil materiale på 21-5 DK35 Large:

Jeg vil gerne modtage materiale om DK35 Large


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55