Til salg lige nu

Ejerforeningen 21-5 DK36 Grande

På denne side kan I læse mere om ovenstående forening, som lige nu er åben for tilgang.

Foreningen er endnu ikke stiftet, boligerne er derfor endnu ikke fundet og købt, det bliver de, når vi har fundet 21 gode danske familier til foreningen.

Vi glæder os til at komme i gang med at finde de helt rigtige boliger til familierne, som melder sig til foreningen.

Toscana - Sydfrankrig - Chamonix - Mallorca - Sydspanien

Med en feriebolig-del i 21-5 DK36 Grande bliver I direkte medejere (1/21) af 5 unikke ferieboliger på ovenstående destinationer. Boligerne er udelukkende ejet af de 21 familier i foreningen.

Pris pr. andel                               kr.    4.250.000,-
Mdl fællesudgift:                       kr.             5.950,-

Ferieboligerne i DK36 bliver i kvalitet og størrelser som boligerne i de tidligere 21-5 Grande foreninger.

Alle villaerne vil have egen pool og 4-5 soveværelser med faste sovepladser til 10 personer, dog vil der ikke være egen pool i chalet'et i Chamonix.

Boligerne vil alle have en god beliggenhed. I nogle områder er det vigtigt at være kystnær, andre steder er det by, aktiviteter eller andet, der er hovedtemaerne.
Alle boligerne skal leve op til vores skrappe krav om kvalitet, materialevalg, finish og udførelse.

Vi går meget op i beliggenhed, indretning og udtryk, og de fleste af vores boliger renoveres fra ende til anden, før vi er tilfredse på vores familiers vegne. Foreningen ender således med at have 5 håndplukkede og oftest nænsomt renoverede boliger med en stil, kvalitet og udtryk, som er blevet kendetegnet for 21-5 boliger.

Når foreningen bliver fuldtegnet og stiftet, skal I forvente at alle boliger er i brug indenfor 12-18 mdr.

Med 21-5 får I meget mere for pengene

 


Illustrationen viser at h
vis I bruger kr. 4.250.000 på jeres egen feriebolig, får I en feriebolig som forhåbentligt modsvarer jeres investering.

Hvis I i stedet vælger at købe en 21-5 feriebolig-del i DK31 for samme beløb, får I medejerskab af og råderet over 5 ferieboliger. 5 boliger der i gennemsnit koster kr. 17.850.000,- (inkl. møblering, købeomkostninger, 21-5 mv.), altså 5 boliger der hver især koster 4 gange så meget som jeres investering.

Udgifterne ved at drive sin egen enkelte feriebolig er også noget højere, end det koster at være med i DK36. Og så har vi slet ikke taget højde for al den tid administrationen af en enkelt feriebolig tager.

Hvis I gerne vil høre mere eller have yderligere materiale omkring denne forening, så udfyld nedenstående formular, og vi sender straks materiale til jer. I er naturligvis også altid velkomne til at ringe til os.

Vi glæder os til at stifte DK36, og vi glæder os især til at finde og skabe nogle skønne ferieboliger til foreningens familier.

En 21-5 familie fortæller:

Bestil materiale på 21-5 DK36 Grande:

Jeg vil gerne modtage materiale om DK36 Grande


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55