Til salg lige nu

Gensalg 21-5 DK3 Grande

På denne side kan I læse mere om ovenstående forening, som lige nu har en andel til salg.

Foreningen blev stiftet i sommeren 2014, og har således haft deres 5 boliger i brug i et stykke tid nu.

Toscana - New York - Mallorca - Paris - Chamonix

Med en feriebolig-del i 21-5 DK3 Grande bliver I direkte medejere (1/21) af 5 skønne ferieboliger på ovenstående destinationer. Boligerne er udelukkende ejet af de 21 familier i foreningen.

Pris for andelen                                                   kr.    4.500.000,-
Mdl fællesudgift:                                                kr.            5.200,-

Klik på nedenstående billede for at se fotobog over foreningens boliger:

 

Toscana - helt igennem skøn og indbydende landvilla sat i stand fra A til Z. Renoveringen af DK3's villa i Toscana var nærmere et restaurerings-projekt, og resultatet er blevet fantastisk. 5 soveværelser, pool og den skønneste udsigt

New York- foreningens lejlighed i New York ligger på kanten af Hells Kitchen i Midtown ikke langt fra Central Park. Stor velindrette med 2 soveværelser, to badeværelser og stor stue. Udsigt til Hudson River, tagterrasse, fitness og meget andet.

Mallorca - pragtfuld udsigtsvilla med perfekt beliggenhed. Stor rummelig ferievilla med 6 soveværelser danner rammen om foreningens ferieplatform på Mallorca. Her er plads til alle og alligevel hyggeligt, hvis man kun kommer 2 personer.

Paris - super velbeliggende lejlighed i det 4. arr. på kanten af Marais og lige ved Rue de Rivoli, Bastillepladsen og Notre Dame. Rummelig og velindrettet med 2 soveværelser, 2 badeværelser og en dejlig stue med åbent køkken.

Chamonix - rustikt og rummeligt chalet lige ved golfbanen i det eftertragtede område Les Bois. Plads til ti personer plus opredninger, dejlige stuearelaer og udsigt til Mont Blanc fra både køkken og stue.

Fra foreningens villa på Mallorca med udsigt ud over indsejlingen til Port d'Andratx

Bestil materiale gensalget i DK3


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55