Boligerne

Boligerne er essensen i hele 21-5 konceptet. Bookingsystemet, supporten og alt det andet kan være nok så godt, men hvis ikke vi kan finde og skabe de helt rigtige drømmeboliger til vores familier, så har vi ingen berettigelse.

Derfor er det langt fra ligegyldigt, hvem der finder og skaber vores drømmeboliger.

21-5 konceptet er skabt af Laila og Anders, som i mange år har arbejdet med boliger i ind- og udland. Siden vi fuldtegnede vores første 21-5 forening, har vi snart købt 150 individuelle boliger vores foreninger.

Gennem årene har vi således skabt et solidt fundament af erfaringer, som vi står på, når vi udvælger boligerne og efterfølgende transformerer dem til 21-5 boliger.

Vi har som beskrevet gennem årene opbygget en stor viden omkring alle parametre i at skabe drømmeboliger. Vi ved præcist, hvor boligerne skal ligge (og hvor de ikke skal ligge), vi ved, hvad tingene skal koste og hvordan vi får den bedste handel. Vi har samtidig opbygget en stor erfaring i forbindelse med renovering, da det er sjældent, at vi kan finde en bolig, som er 100 % i orden - så vi må meget ofte skabe den selv.

Find her nedenfor links til alle fotobøgerne for de stiftede 21-5 foreninger. Langt de fleste 21-5 boliger er i brug indenfor 12-18 måneder fra stiftelsen. Efter boligerne er gået i drift skal vi så finde en god dag for fotograferne, så vi kan få lavet en fotobog. Nogle gange er billederne ikke gode nok, så skal fotografen ud igen. Der kan derfor godt gå en rum tid fra en forening er stiftet, til vi har en fotobog, som vi kan lægge op på siden. Der vil løbende blive lagt fotobøger op, som de bliver klar til foreningerne.

God fornøjelse med fotobøgerne:

              
    

           

Til salg:

Se her om der er forening åben for tilgang lige nu, som matcher jeres families drømme og behov

› Åbne ejerforeninger


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55