Boligerne

Boligerne er hele essensen i 21-5 konceptet. Bookingsystemet, supporten og alt det andet kan være nok så godt, men hvis ikke vi kan finde og skabe de helt rigtige drømmeboliger til vores familier, så har vi ingen berettigelse.

Vi er derfor meget taknemmelige over at konstatere, at her efter snart at have erhvervet 175 boliger til vores stiftede foreninger, at vores familier er meget tilfredse med deres boliger.

Faktisk oplever vi ofte, at selvom vores familier har store forventninger til deres boliger, så bliver de positivt overraskede, når de første gang besøger dem, her et par kommentarer:

"Vi havde på forhånd høje forventninger. Vi havde set billederne, vi havde set videoerne, og vi havde læst de andre familiers kommentarer på membersitet. ALLIGEVEL blev vi positivt overraskede, da vi kom frem, boligerne er bare bedre i virkeligheden, end man kan få frem på billeder".

"NØØØØJ, det er vores :-) !!!"

Når en forening har fået alle boliger i drift, og fotografen har været ude, laver vi en fotobog, som familierne kan have hjemme på sofabordet. Vi laver også bogen elektronisk.

Billederne i mosaikken her nedenfor er links til fotobøger – HVIS alle 5 boliger er i drift. Enkelte fotobøger er med, selvom der mangler en bolig, de vil blive opdateret løbende.

Klik derfor på billederne her nedenfor, og få en godt indblik i de boliger, som vi har skabt til vores foreninger:

                                  
            

                                          

Til salg:

Se her om der er forening åben for tilgang lige nu, som matcher jeres families drømme og behov

› Åbne ejerforeninger


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55