Boligerne

Renovering

Da vi i sin tid fik ideen til 21-5, vidste vi godt, at vi skulle sætte boligerne i stand efter overtagelsen. Vi havde dog ikke regnet med, at det oftest ville blive til totalrenoveringer, men det er det blevet til, og det er der mange grunde til.

Det er faktisk stort set umuligt at finde boliger, som lever op til vores krav vedr. indretning, farver, materialevalg mm. Vi er meget kræsne, og selvom noget ser godt ud på billeder, ser det oftest helt anderledes ud i virkeligheden.

Når vi ind i mellem støder på boliger, som med ganske små justeringer godt kunne kvalificeres til at blive 21-5 boliger, er de oftest alt for dyre og dermed udenfor vores økonomiske rækkevidde.

Vi går derfor primært efter "uslebne diamanter", som vi efterfølgende kan gøre til smukke og indbydende drømmeboliger. På den måde kan vi skabe de bedste rammer for gode ferier i mange år fremover.

 

Byggeteamet

Vores dygtige og erfarne byggeteam har mange kompetencer og egenskaber som er nødvendige for at kunne istandsætte boliger på afstand. Alt projekteres fra kontoret i Hørsholm, mens arbejdet udføres lokalt på destinationerne, hvilket stiller ekstra store krav til os.

Det kræver dygtige og ikke mindst engagerede personer i vores byggeteam, for at styre vores mange byggepladser i mål. Vi har næsten hele tiden omkring 20 byggepladser i gang samtidig i Sydeuropa, så det er lidt som at holde mange tallerkener på pinde i gang samtidig.

Holdet besøger jævnligt byggepladserne for at holde øje med kvaliteten i arbejdet og fremdriften, så flere af medlemmer i teamet har en del rejsedage hvert år.

At styre en feriebolig i udlandet købt til istandsættelse i mål kræver enten stort held eller mange kompetencer. Vi sætter ikke vores lid til heldet, men sætter det i stedet på vores byggeteam, de er et utroligt dygtigt og særdeles engageret hold.

 

Originale detaljer

Vi går op i detaljerne!

Vi går faktisk helt vildt meget op i detaljerne, og vi ELSKER når de enten er bevaret eller dukker frem i processen i vores renoveringer.

Vi plejer at sige, at hvis de originale detaljer er væk, så tilfører vi dem til boligerne. Det kan jo i sagens natur ikke være de originale detaljer, hvis vi tilfører dem, men de vil se sådan ud - og det er det vigtigste.

Vi fik i efteråret 2019 besøg af en lokal borgmester på en ejendom i Toscana, som netop var ved at færdig med istandsættelsen. Han kom for at takke os for ikke blot at bevare den toskanske kulturarv, men også for at takke os for at genskabe den, der hvor den er gået tabt. Det var et stort øjeblik for os, da det bekræfter os is, at det ikke kun er os selv og vores 21-5 familier, som er glade for det vi skaber eller genskaber.

Laila fortæller ofte om, hvordan al hendes energi forlader kroppen, når hun ser boliger, som er blevet "moderniseret" gennem årene, og hvor de smukke originale detaljer enten er ødelagt, skjult eller fjernet. Til gengæld giver det hende og resten af teamet masser af positiv energi at genskabe detaljer og reetablere ødelagte ting. Lige der trives det samlede byggeteam allerbedst. 

 

 

 

Vi har købt mere end 150 boliger til vores 21-5 foreninger!

Gode planløsninger

Ud over at være indbydende, skal en 21-5 bolig også være praktisk. Når de to egenskaber kombineres i det bedste forhold - lige der skabes drømmeboligen.

Hvis det overhovedet på nogen som helst måde kan lade sig gøre, så sørger vi for at der er et badeværelse til hvert soveværelse. Det er vi ikke altid vant til i sommerboliger i Danmark, men vores erfaring er, at de bedste ferier holdes i boliger, hvor de fleste har deres eget badeværelse :-).

Der er aldrig gennemgangs-soveværelser i en 21-5 bolig. Soveværelser har adgang fra fællesarealerne, vi skal ikke forstyrres, når vi sover.

Og sådan er der rigtig mange parametre, som samlet skaber vores 21-5 drømmeboliger, planløsningen er blot en af dem. 

Lokale håndværkere

Vi benytter os af lokale håndværkere i alle vores renoveringer. Nogle enkelte gange har vi sendt et crew af sted fra Danmark, men det har været helt ekstraordinært, og skaber helt andre udfordringer, end at benytte de lokale.

Vi har som regel to entreprenører på hver destination. Nogle steder har de forskellige kompetencer, men generelt er det altid godt have nogen at holde både pris og arbejde op imod.

Vi går i alle sammenhæng altid efter gode samarbejdspartnere, som vi kan arbejde sammen med i mange år. Dette gælder naturligvis også for vores entreprenører og håndværkere, som vi altid får rigtig gode relationer til. Jo bedre relationer, jo bedre arbejde, det kommer i sidste ende vores familier i foreningerne til gode. 

Til salg:

Se her om der er forening åben for tilgang lige nu, som matcher jeres families drømme og behov

› Åbne ejerforeninger


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55