Cookie- og privatlivspolitik

Cookies

Når du bruger 21-5s website, benytter vi cookies for at give dig og andre brugere den bedst mulige oplevelse på vores side. Eksempelvis vil vi gerne vide, hvor mange af vores besøgende, der benytter deres mobil til at tilgå siden. Vi vil også gerne vide, hvordan vores besøgende navigerer rundt på siden og hvad der er mest interessant at læse. Når vi ved det, kan vi optimere udviklingen af siden, så brugeroplevelsen til stadighed forbedres. Skriver du dig op til nyhedsbrev, kaffemøde etc, afgiver du personoplysninger som navn, email mm. Læs mere om hvordan 21-5 behandler dine personoplysninger i forbindelse med cookies i privatlivspolitikken højrefor.

 

En række af vores cookies er nødvendige for at siden fungerer som den skal. Dertil kommer cookies relateret til statistik og endelig er der cookies, der understøtter 21-5s markedsføringsformål og i nogle tilfælde videregiver information om de besøgende til tredjepart. Du kan altid ændre din cookieindstillinger eller se de cookies vi benytter her. De anvendte værktøjer er blandet andet Google Analytics og Facebook pixel. Vi bruger disse værktøjer til at analysere trafikken på hjemmesiden og til at måle effektiviteten af vores annoncering ved at forstå de handlinger, som besøgende udfører på siden. 21-5s brug af cookies og pixels kan jævnfør ovenstående medføre behandling af personoplysninger og vi anbefaler derfor, at du også læser vores privatlivspolitik, som beskriver vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder.

Privatlivspolitik

Formål

Formålet med 21-5s privatlivspolitik er at forklare, hvordan vi indsamler og anvender de personoplysninger du efterlader dig, når du besøger 21-5s hjemmeside.  

Om 21-5 A/S

Denne hjemmeside ejes og drives af 21-5 A/S Rungstedvej 41, 2970 Hørsholm.  CVR 33084862.

21-5 samler 21 familier som vi køber 5 drømmeboliger til. Vi står renovering, møblering, klargøring samt løbende administration af boligerne, når de er klar til brug. 21-5 er et unikt dansk koncept skabt til ferieglade familier, som gerne vil eje og dele 5 kvalitets ferieboliger med andre ligesindede familier.

21-5s databeskyttelse

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os via:

Formålene og grundlag for 21-5s behandling af personoplysninger

21-5 A/S indsamler oplysninger om besøgende på vores hjemmeside www.21-5.dk på to måder:

  • Ved at den besøgende selv afgiver oplysninger
  • Ved brug af cookies og pixels

Besøgende på hjemmesiden afgiver en række persondata såfremt de benytter en formular på siden til at skrive sig op til fx nyhedsbrev, kaffemøde, informationsmøde eller andet, afgiver en række persondata. Helt specifikt drejer det sig om navn, email, mobilnummer, adresse, postnummer og by.

Disse data er nødvendige for at 21-5 kan leve op til den aftale, som indgås med den besøgende i forbindelse med dennes udfyldelse af formularen, herunder fremsendelse af ønsket materiale, kontakt via telefon, email eller almindelig post.

Derudover benytter hjemmesiden cookies og pixels, som understøtter 21-5s markedsføringsformål.

Opbevaring af dine personoplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger så længe det er relevant i forhold til det formål, de blev indsamlet til. Herefter bliver de slettet. Vi overlader dine personoplysninger til vores databehandlere. 21-5 bestræber sig på, at dine personoplysninger opbevares inden for EU og EØS. 21-5 benytter sig imidlertid også af leverandører, der behandler dine data i eller fra lande uden for EU/EØS og er i proces med at udarbejde databehandleraftaler med disse leverandører. 

Dine rettigheder

Såfremt 21-5s’s behandling af dine personoplysninger er omfattet af databeskyttelsesforordningen, har du en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os på info@21-5.dk

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig.

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger 

begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke , eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

 

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55