Om os

Lidt om 21-5 historien

- og personerne bag

Ideen til 21-5 blev født i slutningen af 2008 af Laila og Anders, afsættet var et mangeårigt arbejde med salg af ferieboliger i udlandet til danske familier.

Laila var i en årrække direktør for den nu hedengangne ejendomsmæglerkæde Livingstones. I Livingstones regi oprettede Laila en afdeling med salg af boliger i udlandet, hvor hun var den drivende kraft. Livingstones blev dengang med Laila ved roret danskernes foretrukne ejendomsmægler vedr. køb af ferieboliger i Sydeuropa, USA og Thailand. Anders var i samme periode daglig leder af i alt 4 home forretninger i Nordsjælland. I 2007 stiftede Laila og Anders Sunliving, som blev den dengang nye seriøse ejendomsmægler vedr. ferieboliger i udlandet. Sunliving havde boliger til salg i 11 lande, primært Sydeuropa, Thailand og USA. Sunliving blev samtidig backoffice for flere danske entreprenører, som byggede ferieboligprojekter rundt omkring i verden. Arbejdet bestod bl.a. i at håndtere pengestrømme ved udbetalinger, opbygning af agentnetværk i Europa, assistance i forbindelse med design og planløsninger, hjælp med salgsbrochurer og hjemmesider samt meget mere. Sunliving skabte således på kort tid en ikke ubetydelig administrationsafdeling. Sunliving blev hårdt ramt af krisen i efteråret 2008, her stoppede danskere stort set al køb af ferieboliger i udlandet.

Over en frokost i november 2008 faldt talen mellem Laila og Anders på - ”hvad er det her ferieboliger i udlandet egentligt for noget?” Mange danskere har gennem mange år haft en drøm om en feriebolig et sted i udlandet, men langt fra alle tør tage springet. Hvor skal vi købe? Bliver vi snydt, når vi køber? Får vi købt det rigtige? Får vi brugt det nok? Bliver det dyrere end forventet? Skal vi leje ud, når vi ikke selv er der? Hvad med vedligehold, hvem skal tage sig af det? Hvad hvis der springer et vandrør eller der falder nogle tagsten ned, det er jo langt væk? Kan vi komme af med boligen igen? Har vi lyst til at tage det samme sted hen på ferie hver gang? Osv. osv. Der er rigtig mange stopklodser, da der er så mange usikkerhedsmomenter.

Pludseligt var det som, der blev tændt et lys mellem Laila og Anders: Hvorfor ikke samle flere familier, som sammen ejer flere ferieboliger, så familierne kan nyde flere boliger og dermed få en bredere vifte af ferieoplevelser? Og hvorfor skal vi ikke tage os af det hele - køb, istandsættelse og administration, vi har jo bedre forudsætninger for dette end de fleste?

Det blev starten på 21-5. Danske familier skulle ganske enkelt have lettere ved at få opfyldt drømmene om deres egne ferieboliger i udlandet, for derigennem at skabe mere livsglæde hos familierne.

Laila og Anders tog beslutningen om at arbejde videre på ideen og var enige om, at hvis det skulle gøres, så skulle det gøres helt rigtigt og ordentligt. Og så tager ting tid, især når en finanskrise ligger tungt over det meste af verden.

Anders Heisel kom med på holdet i efteråret 2009, da Laila og Anders ønskede en partner med solid økonomisk indsigt og kunnen. Anders er tidligere Project Manager i Danske Bank. Han stiftede i 2007 IT sikkerhedsfirmaet SECU A/S sammen med en partner, som de i 2019 solgte til TDC, hvorefter han ENDELIG kom på fuld tid i 21-5 :-). Anders har således et solidt økonomisk indblik og fundament, og er samtidig en haj, når det kommer til alt med IT og systemer. Anders kommer fra Røde Kro i Sønderjylland og har begge ben solidt plantet i den jyske muld, hvilket afspejler hans personlighed, som er en unik komplementar til Laila og Anders. Sammen dækker de tre en meget bred vifte af kompetencer.

21-5 åbnede for tilmelding til den første forening ultimo 2010. Finanskrisen buldrede stadig, og det var ikke nemt at trænge igennem. Løbende justeringer af både set-up og salgsmateriale blev foretaget. Lars Kolind blev medejer af 21-5 i slutningen af 2011. Den første forening blev stiftet i juni 2012 - den der nu kaldes DK1. DK1, som er en Grande forening blev fuldtegnet i foråret 2013, hvorefter DK2 Family åbnede for tilgang, den blev stiftet i november 2013. Den første medarbejder Karina blev ansat januar 2014, og siden er flere kommet til.

I maj 2015 flyttede 21-5 fra bunden af Anders’ forældres carport, hvor kontoret havde ligget siden ideen blev født, til det skønne hus på Rungstedvej, som 21-5 forinden havde overtaget og totalt istandsat og ombygget. I sommeren 2016 blev Lars Kolind købt ud af de tre oprindelige stiftere.

Efter at have stiftet 4-5 foreninger om året siden 2015, stiftede vi i 2020 hele 6 fuldtegnede foreninger.

De fleste medarbejdere var hjemsendt fra marts 2020, og i august 2021 var der åbnet nok op til at alle igen kunne komme på kontoret. Vi havde dog fået mange nye på 21-5 holdet i løbet af 2020 og første halvdel af 2021 uden at vi egentlig kunne mærke det så meget, så der var ikke længere plads til alle på Rungstedvej. Vi fandt derfor det skønne lokale "Stakladen" i den nordlige del af Hørsholm, hvor ca. halvdelen af firmaet nu sidder.

21-5 har skabt en helt ny måde at eje ferieboliger på, rejsen har været - og er hver dag et stort privilegie.

21-5 har ingen formulerede salgsmål - andet end, at der helst ikke skal være underskud. Målet for 21-5 er at sørge for, at alle nye familier i vores 21-5 foreninger bliver lige så glade for deres ejerskab, som familierne er og har været i de første foreninger. Kun på den måde kan vi sikre at 21-5 rejsen fortsætter.

21-5 A/S ledes og ejes af Anders Heisel samt Laila og Anders Køj.

21-5 - Plads til KÆRLIGHED.


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55