10 familier - 4 ferieboliger

Black 10-4

Mallorca
Toscana
Sydfrankrig
Chamonix

I vores Black univers er der ingen regler, ingen begrænsninger, her er alt muligt.

Vi designer vores Black foreninger ud fra alle de erfaringer vi har gjort os, siden vi fik ideen til 21-5 i slutningen af 2008. Generelt har Black foreningerne færre familier pr. bolig, og boligerne findes ”på øverste hylde”.

Langt de fleste familier har rigelig med fleksibilitet i vores ”normale” 21-5 foreninger. Familierne som vælger at gå med i en Black forening har behov for endnu større grad af fleksibilitet.

Boligerne har generelt bedre beliggenheder og de kan også være større end vores Grande boliger, men det kan være svært at se på billeder, da vores Grande boliger opfylder langt de fleste familiers behov for en ”liebhaver-feriebolig”. Black boligerne er kendetegnet ved en højere grad af liebhaveri.

Vi stiftede i 2021 vores første Black forening, 10 familier om 4 ferieboliger, andelspris 25 mio pr. familie. Foreningen blev stiftet med 8 familier, det kan være at formlen 8-4 kommer til at bestå, det beslutter de 8 familier, når de 4 boliger har været i drift i et stykke tid.

Vi har åbnet en ny Black forening.

Med en andel i den nye Black forening, bliver I medejere af 4 boliger på ovenstående destinationerne. Boligerne kommer til at matche de boliger, som vi har købt til vores første Black forening, og der vil være finansiering på toppen af familiernes indskud.  

Vi glæder os til at stifte denne nye Black forening og skabe 4 unikke ferieboliger ud over det sædvanlige.

0DKK

Pris pr. andel

0kr

Månedlig fællesudgift

Mere frihed - mere kærlighed

4 hjem ud over det sædvanlige

Vi glæder os helt vildt til at finde og skabe de fire boliger til foreningen, her kommer vores evner og kreativitet for alvor til udtryk. 

Vi har Danmarks mest erfarne købere af liebhaverboliger i Sydeuropa - Laila og Lars, som snart har fundet og købt over 250 ferieboliger sydpå. De kender de fire destinationer som deres egne bukselommer, så de ved præcist hvor boligerne skal være, og lige så vigtigt, hvor de IKKE skal være.

Forskellen ligger i detaljerne

Design og kvalitet

Hver bolig bliver individuelt designet ud fra beliggenhed og boligernes oprindelige udtryk. Originale detaljer bliver bevaret og skal nogle gange genskabes. Samspillet med det oprindelige udtryk og "det nye" skal være subtil og lækker. Vores designteam kan næste ikke vente med at komme i gang.

Forvent design og kvalitet ud over det sædvanlige, med fokus på hygge, samvær og lækre naturmaterialer. 

Jeg vil gerne høre mere om den nye Black 10-4