Dejlig udsigt til Middelhavet fra terrasse på Mallorca
Nye foreninger

Til salg

Her på siden præsenteres de nye 21-5 foreninger, som er åbne for tilgang i øjeblikket.

Når vi åbner en ny 21-5 forening for tilgang, udarbejder vi et notat for foreningen. I notatet kan I læse alt om, hvordan foreningen vil blive, og om hvilke boliger I skal forvente at blive medejere af og på hvilke destinationer. Ingen boliger er endnu købt, men vi kan have enkelte i kikkerten.

Klik på billederne nedenfor og læs mere hver forening, som er åben for tilgang lige nu.

I kan også høre mere om de åbne foreninger på et informationsmøde eller ved et personligt kaffemøde.

Når der er samlet 21 familier, som alle har underskrevet kontrakten for foreningen, stiftes foreningen ved et stiftende møde. Her møder alle 21 familier hinanden for første gang og stifter foreningen. Først herefter betales købesummen, og jagten på de fem boliger går i gang. I skal forvente, at alle 5 boliger er klar til benyttelse 12-24 måneder, efter en forening er stiftet.

Stiftede foreninger

Gensalg

Det er også muligt at købe en andel i en stiftet forening, hvor alle 5 boliger er i brug af foreningens familier.

Mange familier vil hellere købe et gensalg i en eksisterende 21-5 forening, dette primært af 2 årsager:

  • I kan her se de fem faktiske boliger, som I kan blive medejere af. Det kan I ikke i en forening, som skal stiftes, da boligerne først findes og erhverves, efter en forening er stiftet.

  • I kan booke og komme på ferie stort set med det samme.

Uanset om I helst vil være med til at stifte en forening, eller I gerne vil købe en andel i en fungerende forening, er I altid velkomne til at tage fat i os for at høre om de muligheder, der er lige nu.

Andele til salg lige nu i eksisterende 21-5 foreninger:

Lær os og vores koncept bedre at kende

Informationsmøde

Vi holder løbende informationsmøder. På møderne præsenterer vi de åbne 21-5 foreninger, og vi gennemgår vores koncept, så alle kan få en større forståelse af, hvordan det hele fungerer.

Vi har også altid en 21-5 familie med, som fortæller om deres oplevelser ved at være med i en 21-5 forening.

Der er rig lejlighed til at spørge ind. Det vigtigste ved mødet er, at alle får svar på alle de spørgsmål, der måtte være. Ingen må gå eller logge af med spørgsmål siddende et eller andet sted i kroppen.