Chamerende chalet i snelandskab beliggende i Chamonix
Eksisterende foreninger

Gensalg

For nogle familier kan det være mere attraktivt at købe en andel i en af vores etablerede foreninger, som har alle 5 boliger i drift - det er der primært to årsager til:

  • I kan se de 5 faktiske boliger, som I kan blive medejere af.

  • I kan komme på ferie stort set med det samme.

Uanset om I helst vil være med til at stifte en forening, eller I gerne vil købe en andel i en eksisterende forening med alle boliger i brug, er I altid velkomne til at tage fat i os for at høre om de muligheder, der er lige nu.

Længere nede på siden præsenteres de andele, som lige nu er til salg i vores allerede stiftede foreninger.

Flere andele bliver solgt uden at nå at blive annonceret her på hjemmesiden. Mange familier kontakter os løbende, når de har fundet deres favoritforening, som de så bliver skrevet op til. Derfor bliver mange andele solgt uden annoncering.

Kontakt os gerne, hvis I har en favoritforening, som I måske gerne vil ind i, så kan vi skrive jer op til den.

En ejerfamilie fortæller

Kære Laila og Anders og hele 21-5 teamet

Vores andel i DK2 er nu solgt, og det er slut med 21-5 for denne gang, vi kommer måske tilbage.

Tak for 10 gode år i 21-5 med jer og hele 21-5 holdet. I skal vide at det virkelig har været fantastisk for os. Det blev til 10 super gode år med masser af rejser og oplevelser i vores dejlige boliger. Vi har talt vores ferier, vi har været afsted 68 gange siden vores første bolig gik i brug.

Vi er meget taknemmelige for jeres måde at have sat det hele op. Vi følte os som pionerer, da vi gik ind i 21-5 var det hele nyt og uprøvet. Det er det jo ikke længere. Vi har ikke en stor økonomi som mange af vores medejere, men har altid følt os trygge og taget godt hånd om. Ulla og jeg føler i dag, at det har været vores bedste beslutning sammen, en beslutning vi tog på et tidspunkt hvor vi kun havde kendt hinanden ganske kort tid. 

Det slutter med succes over hele linjen, vi kommer ud med en pæn sum penge oveni, og det var jo slet ikke intentionen fra start. Med overtagelse 1. marts, gik det pludselig meget hurtigt. Det er nærmest surrealistisk, og vi sidder med en underlig følelse, for vi har jo booket for 2024 og også bestilt fly til nogen af vores bookinger, og nu skal vi så alligevel ikke afsted til vores boliger i år. 

Det har været skønt for os at være en del af 21-5 fællesskabet. Både i vores forening med mange dejlige mennesker med stor respekt for hinanden. Men også i hele 21-5 fællesskabet med jer som back-up, altid tilgængelige med hjælp, altid med godt humør, stor professionalisme og altid til at stole på.

Kære begge, I vil altid være i vores hjerter. Vi håber i fortsat vil have al mulig succes med 21-5 og I og jeres familie ønskes alt det bedste i fremtiden.

Mange kærlige hilsner 
Ulla og Jørgen