Chamerende chalet i snelandskab beliggende i Chamonix
I Eksisterende 21-5 foreninger

Gensalg

Nogle familier fortrækker at blive en del af etableret 21-5 forening, fremfor at være med til at stifte en helt ny forening.

Når man køber en andel i en allerede etableret forening, er der især to fordele:

  • I kan komme på ferie stort set med det samme
  • I kan se de faktiske 5 boliger, som I bliver medejer af med både billeder, videoer, plantegninger og beliggenheder.


Med over 1.200 familier i vores foreninger, vil der helt naturligt altid være andele til salg i nogle af de eksisterende foreninger.

Nogle familier forlader 21-5, f.eks. for at få deres egen feriebolig et sted. For nogle har familiedynamikken ændret sig. Andre igen sælger pga. af ændrede private forhold som feks sygdom, skilsmisse eller andet.

Historisk er knap halvdelen af de familier, som har solgt deres andel, skiftet til en anden 21-5 forening.

Årsagen til at skifte er typisk behovet for enten større eller mindre boliger, men det kan også være at der er etableret en forening med en ny destinationssammensætning, som passer familien bedre.

Flere andele sælges via ventelisterne. Derfor skriver mange potentielle 21-5 familier sig op på ventelisten til deres favoritforening(er). Når en andel sælges via ventelisten, vil den ikke blive annonceret her på hjemmesiden, da familierne på ventelisterne altid præsenteres for andelene først.

Hvis I overvejer at købe en andel i en etableret 21-5 forening, er det derfor en rigtig god idé at skrive jer op på ventelisten til den eller de potentielle foreninger, som I kunne være interesseret i at blive en del af.

Find herunder link til siden med alle vores stiftede foreninger. Her vil det være markeret, hvis der er gensalg i de enkelte foreninger. 

Uanset om I helst vil være med til at etablere en ny forening, eller I gerne vil købe et gensalg, er I altid velkomne til at tage kontakt til os og høre om mulighederne.

En ejerfamilie fortæller

Kære Laila og Anders og hele 21-5 teamet

Vores andel i DK2 er nu solgt, og det er slut med 21-5 for denne gang, vi kommer måske tilbage.

Tak for 10 gode år i 21-5 med jer og hele 21-5 holdet. I skal vide at det virkelig har været fantastisk for os. Det blev til 10 super gode år med masser af rejser og oplevelser i vores dejlige boliger. Vi har talt vores ferier, vi har været afsted 68 gange siden vores første bolig gik i brug.

Vi er meget taknemmelige for jeres måde at have sat det hele op. Vi følte os som pionerer, da vi gik ind i 21-5 var det hele nyt og uprøvet. Det er det jo ikke længere. Vi har ikke en stor økonomi som mange af vores medejere, men har altid følt os trygge og taget godt hånd om. Ulla og jeg føler i dag, at det har været vores bedste beslutning sammen, en beslutning vi tog på et tidspunkt hvor vi kun havde kendt hinanden ganske kort tid. 

Det slutter med succes over hele linjen, vi kommer ud med en pæn sum penge oveni, og det var jo slet ikke intentionen fra start. Med overtagelse 1. marts, gik det pludselig meget hurtigt. Det er nærmest surrealistisk, og vi sidder med en underlig følelse, for vi har jo booket for 2024 og også bestilt fly til nogen af vores bookinger, og nu skal vi så alligevel ikke afsted til vores boliger i år. 

Det har været skønt for os at være en del af 21-5 fællesskabet. Både i vores forening med mange dejlige mennesker med stor respekt for hinanden. Men også i hele 21-5 fællesskabet med jer som back-up, altid tilgængelige med hjælp, altid med godt humør, stor professionalisme og altid til at stole på.

Kære begge, I vil altid være i vores hjerter. Vi håber i fortsat vil have al mulig succes med 21-5 og I og jeres familie ønskes alt det bedste i fremtiden.

Mange kærlige hilsner 
Ulla og Jørgen