Til salg

Family

På denne side kan I læse mere om den åbne Family forening, som det lige nu er muligt at blive en del af.

Foreningen er endnu ikke stiftet, det bliver den først, når vi har fundet 21 gode danske familier til foreningen.

Vi stifter altså først foreningen, når vi har fundet alle 21 gode danske familier til foreningen. Der er derfor INGEN usikkerhed OM foreningen nogensinde bliver fuldtegnet, da vi altid samler 21 familier, inden vi går i gang. Det syntes vi giver mest tryghed for vores familier.

Boligerne er ikke fundet endnu - først finder vi 21 gode familier til foreningen, så stifter vi foreningen, og derefter begynder vi boligjagten på 5 unikke ferieboliger.

Vi glæder os til at komme i gang med at finde de helt rigtige boliger til familierne, som melder sig til foreningen.

Toscana - Mallorca - Chamonix - Sydfrankrig - Sydspanien

Med en feriebolig-del i Family bliver I direkte medejere (1/21) af 5 unikke ferieboliger på ovenstående destinationer. Boligerne er udelukkende ejet af de 21 familier i foreningen.

Pris pr. andel                               kr.    1.595.000,-
Mdl fællesudgift:                       kr.            3.475,-

Ferieboligerne i foreningen bliver i kvalitet og størrelser som boligerne i de tidligere 21-5 Family foreninger.

Lejlighederne i Chamonix, Mallorca, Sydfrankrig og Sydspanien vil alle have 2 soveværelser og villaen i Toscana vil have 3 soveværelser og egen pool.

Boligerne vil alle have en god beliggenhed i området. Nogle områder er det vigtigt at være kystnær, andre steder er det by eller landlige omgivelser der er vigtigt.
Alle boligerne skal leve op til vores skrappe krav om kvalitet, materialevalg, finish og udførelse.

Vi går meget op i beliggenhed, indretning og udtryk, og de fleste af vores boliger renoveres fra ende til anden, før vi er tilfredse på vores familiers vegne. Foreningen ender således med at have 5 håndplukkede og oftest nænsomt renoverede boliger med en stil, kvalitet og udtryk, som er blevet kendetegnet for 21-5 boliger.

Når foreningen bliver fuldtegnet og stiftet, skal I forvente at alle boliger er i brug indenfor 12-18 mdr.

I Family får I utrolig meget for pengene

 


Illustrationen viser at h
vis I bruger kr. 1.595.000 på jeres egen feriebolig, får I en feriebolig som forhåbentligt modsvarer jeres investering.

Hvis I i stedet vælger at købe en andel i Family for samme beløb, får I medejerskab af og råderet over 5 ferieboliger. 5 boliger der i gennemsnit koster over 6,5 mio (inkl. møblering, købeomkostninger, 21-5 mv.), altså 5 boliger der hver især koster 4 gange så meget som jeres investering.

Udgifterne ved at holde og drive sin egen enkelte feriebolig er også noget højere, end det koster at være med i Family. Og så har vi slet ikke taget højde for al den tid administrationen af en enkelt feriebolig tager.

Derfor giver 21-5 bare rigtig god mening for mange familier.

Hvis I gerne vil høre mere eller have yderligere materiale omkring denne forening, så udfyld nedenstående formular, og vi sender straks materiale til jer. I er naturligvis også altid velkomne til at ringe til os.

Vi glæder os til at stifte den nye Family forening, og vi glæder os især til at finde og skabe nogle skønne ferieboliger til foreningens familier.

En 21-5 familie fortæller:

Jeg vil gerne modtage materiale om den nye Family forening


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55