Dejlige udearealer med udsigt til solnedgang på Mallorca
21 familier - 5 ferieboliger

Koncept

Vi samler ganske enkelt 21 danske familier/personer, som stifter en forening sammen. Derefter finder vi, køber og istandsætter 5 ferieboliger på 5 nøje udvalgte destinationer. Når boligerne går i brug, fungerer vi som foreningens administratorer.

I 21-5 tager vi os af alt det besværlige. Lige fra at finde de helt rigtige boliger, forhandle dem på plads og købe dem, sætte dem i stand og møblere dem for til sidst at gøre dem klar til brug for hver ejerforenings familier. Derefter fortsætter 21-5 som administratorer af foreningerne samt boligerne og sørger for, at alting bliver håndteret - lige fra assistance til afholdelse af den årlige generalforsamling til poolcleaning, rengøring i boligerne, havearbejde og meget mere.

Boligerne er ikke købt på forhånd, men findes og købes efter foreningen er blevet stiftet, og efter alle har betalt. Ofte har vi nogle spændende emner i kikkerten, når vi stifter en forening, men vi kan ikke købe boligerne, før der er penge på kontoen i foreningen.

Foreningen

21 familier sammen

I en 21-5 forening kan I således blive medejere af ikke mindre end 5 ferieboliger rundt om i verden. I indgår i ejerskabet sammen med 20 andre familier, som I deler alle udgifter samt benyttelsen af boligerne med. 21-5 har ingen ejerandel i boligerne eller i foreningerne, foreningerne er 100% selvstændige.

Familierne melder sig til foreningerne på baggrund af et af vores udarbejdede notater, som beskriver, hvilke boliger man bliver medejer af, og hvad prisen for at deltage er.

Deleøkonomi når det er bedst

Mere for pengene

I al sin enkelthed giver det simpelthen rigtig god mening, at flere familier går sammen og ejer flere ferieboliger i fællesskab, i stedet for at hver familie køber sin egen feriebolig. For nogle familier er det vigtigt, at man er fri for alt besværet og ansvaret for boligerne. For andre er det økonomien - når man deler, får man ganske enkelt meget mere for pengene.

I kan som familie investere i jeres egen feriebolig et sted i verden for eksempel knap 3 mio. kroner. 

I kan også vælge at investere i en 21-5 forening for samme beløb. Så bliver I medejer af ikke mindre end 5 ferieboliger på udvalgte, attraktive destinationer, og det er vel at mærke 5 boliger med en gennemsnitlig værdi på mere end 4 gange så meget som jeres investering. I gennemsnit vil hver bolig være mere end 12 mio. kroner værd. Dette er kernen i, hvorfor det giver mening for mange familier.

Langt de fleste privatejede ferieboliger, som ikke lejes ud, står tomme det meste af året. Mange ferieboliger bliver således kun benyttet i meget få uger hvert år, og det synes vi er et stort ressourcespild. Ved at flere familier går sammen om flere boliger, udnyttes boligerne langt mere, hvilket boligerne har godt af, og det har nærmiljøet - herunder de lokale handlende - også godt af, da det giver en større aktivitet lokalt.

Ved at gå sammen om at eje får man samtidig meget mere for pengene. De seneste år er deleøkonomien kommet på dagsordenen, og det giver mening i mange henseender, og især når det drejer sig om ferieboliger, som vi jo alle kun benytter en meget lille del af året.

Uanset hvilken indgangsvinkel man har til 21-5 konceptet, er det svært ikke at blive betaget af de dejlige boliger, som vi finder og skaber til vores familier. I en 21-5 forening får I meget mere for jeres penge.

21-5 er ikke for alle, men det er for flere og flere.

Få de uger du gerne vil have

Booking

Booking af boligerne sker via foreningens brugervenlige Membersite. Systemet er designet, så der ikke er kapløb om de mest attraktive ferieuger, booking foregår helt stille og roligt, så man ikke favoriserer dem, som er hurtigst på tasterne.

Hver familie har i snit 12 uger i boligerne hvert år, hvilket er mere, end de fleste kan nå at benytte. Flere 21-5 familier har derfor stor glæde af at udlåne boligerne - især til sin nære familie. Det er ikke tilladt at udleje og opnå indtægt via boligerne. Familierne i vores stiftede foreninger booker i snit 9 uger hvert år, hvilket også giver god plads i kalenderen til at booke spontane ferier og ophold.

Lær os og vores koncept bedre at kende

Informationsmøde

Vi holder løbende informationsmøder. På møderne præsenterer vi de åbne 21-5 foreninger, og vi gennemgår vores koncept, så alle kan få en større forståelse af, hvordan det hele fungerer.

Der er rig lejlighed til at spørge ind. Det vigtigste ved mødet er, at alle får svar på alle de spørgsmål, der måtte være. Ingen må gå eller logge af med spørgsmål siddende et eller andet sted i kroppen.