Til salg

Gensalg

For nogle familier kan det være mere attraktivt at købe en andel i en vores etablerede foreninger, som har alle 5 boliger i drift - dette primært af to årsager:

- man kan se de 5 faktiske boliger, som man kan blive medejer af.
- man kan komme på ferie stort set med det samme.

Uanset om I helst vil være med til at stifte en forening, eller I gerne vil købe en andel i en eksisterende forening med alle boliger i brug, er I altid velkomne til at tage fat i os, for at høre om de muligheder der er lige nu.

Længere nede på siden præsenteres de andele som lige nu er til salg i vores allerede stiftede foreninger.

En del andele bliver solgt uden at nå at blive annonceret her på hjemmesiden. Mange familier kontakter os løbende, når de har fundet deres favoritforening, som de så bliver skrevet op til. Derfor bliver mange andele solgt uden annoncering.

Kontakt os gerne, hvis I har en favoritforening, som I måske gerne vil ind i, så kan vi skrive jer op til den:

 

Jeg vil gerne have besked, når der kommer et gensalg

Skriv gerne i kommentarfeltet nedenfor hvilke(n) forening(er) I har størst interesse i.

Vi har et enkelt gensalg lige nu:

DK10 Family

Mallorca - Barcelona - Chamonix - Sydfrankrig - Toscana

Med en feriebolig-del i 21-5 DK10 Family bliver I direkte medejere (1/21) af 5 skønne ferieboliger på ovenstående destinationer. Boligerne er udelukkende ejet af de 21 familier i foreningen.

Pris for andelen                                                   kr.    2.200.000,-
Mdl fællesudgift:                                                kr.            3.700,-

Ferieboligerne i DK10 er alle i brug.
Klik på nedenstående billede for at se fotobog over foreningens boliger:

Mallorca - skøn lejlighed i Port D'Andratx direkte til havet. Rustikke materialer og dejlig stemning. Nedgang til badeplatform samt fællespool. 2 gode sovevær., 2 badevær., åbent køkken direkte til alrummet samt opholdsstue som kan lukkes af og benyttes som ekstra sovevær. 

Barcelona - dejlig lejlighed i den gamle del af byen. Sat i stand fra A til Z og indeholder: 2 sovevær, 2,5 badevær., køkken samt hyggelig stue med separat spiseafdeling. 

Chamonix - super hyggelig lille lejlighed midt i byen. Altan med udsigt over en del af centrum og lige oven på byens bedste bager. Sovevær. med udsigt til Mont Blanc, 2 badevær., åbent køkken til stuen samt familierum øverst oppe.

Sydfrankrig - charmerende byhus i flere plan. Unikt "orangeri", hyggeligt spisekøkken, opholdsstue, master bedroom med eget bad samt 2 yderligere soveværelser som deler et badeværelse.

Toscana - super velbeliggende villa tæt på hyggelig lille by med flere restauranter og god kaffe. Egen pool og den skønneste udsigt. 3 sovevær., 2 badevær., køkken alrum samt opholdsstue. På 1. sal er der ekstra stue samt gameroom.

Bestil materiale på gensalget i DK10 Family


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55