Til salg

Gensalg

For nogle familier kan det være mere attraktivt at deltage i en vores etablerede foreninger, som har alle 5 boliger i drift, dette primært af 2 årsager:

1) Man kan se de 5 faktiske boliger, som man kan blive medejer af.
2) Man kan komme på ferie stort set med det samme.

Uanset om I helst vil være med til at stifte en forening, eller I gerne vil købe en andel i en fungerende forening, er I altid velkomne til at tage fat i os, for at høre om de muligheder der er lige nu.

Længere nede på siden præsentere de andele som lige nu er til salg i vores allerede stiftede foreninger.

En del andele bliver solgt uden at nå at blive annonceret her på hjemmesiden, Det gør de, da mange familier løbende kontakter os, når de har fundet deres favoritforening, som de så bliver skrevet op til. Derfor bliver mange andele solgt, uden at nå at komme her på hjemmesiden.

Kontakt os endelig, hvis I har en favoritforening, som I måske gerne vil ind i, så kan vi skrive jer op til den.

Andele til salg i stiftede foreninger:

DK10 Family:

Med en feriebolig-del i 21-5 DK10 Family bliver I direkte medejere (1/21) af 5 skønne ferieboliger på ovenstående destinationer. Boligerne er udelukkende ejet af de 21 familier i foreningen.

Pris for andelen                      kr.    1.795.000,-
Mdl fællesudgift:                   kr.            3.500,-

Klik på nedenstående billede for at se fotobog med foreningens boliger:

Mallorca - skøn lejlighed i Port D'Andratx direkte til havet. Rustikke materialer og dejlig stemning. Nedgang til badeplatform samt fællespool. 2 gode sovevær., 2 badevær., åbent køkken direkte til alrummet samt opholdsstue som kan lukkes af og benyttes som ekstra sovevær. 

Barcelona - dejlig lejlighed i den gamle del af byen. Sat i stand fra A til Z og indeholder: 2 sovevær, 2,5 badevær., køkken samt hyggelig stue med separat spiseafdeling. 

Chamonix - super hyggelig lille lejlighed midt i byen. Altan med udsigt over en del af centrum og lige oven på byens bedste bager. Sovevær. med udsigt til Mont Blanc, 2 badevær., åbent køkken til stuen samt familierum øverst oppe.

Sydfrankrig - charmerende byhus i flere plan. Unikt "orangeri", hyggeligt spisekøkken, opholdsstue, master bedroom med eget bad samt 2 yderligere soveværelser som deler et badeværelse.

Toscana - super velbeliggende villa tæt på hyggelig lille by med flere restauranter og god kaffe. Egen pool og den skønneste udsigt. 3 sovevær., 2 badevær., køkken alrum samt opholdsstue. På 1. sal er der ekstra stue samt gameroom.

Bestil materiale om gensalget i DK10 Family

DK21 Large:

Med en feriebolig-del i 21-5 DK21 Large bliver I direkte medejere (1/21) af 5 skønne ferieboliger på ovenstående destinationer. Boligerne er udelukkende ejet af de 21 familier i foreningen.

Pris for andelen                     kr.    2.995.000,-
Mdl fællesudgift:                  kr.            4.200,-

Klik på nedenstående billede for at se fotobog med foreningens boliger:

Mallorca - indtagende lejlighed i Port D'Andratx med unik udsigt

Barcelona - lejlighed med smukke originale detaljer med perfekt beliggenhed

Chamonix - skøn lejlighed i nyrenoveret ejendom med pragtfulde fællesfaciliteter 

Sydfrankrig - charmerende villa med egen pool og betagende udsigt

Toscana - midt i de bløde bakker, totalt gennemrenoveret landvilla, vidunderlig udsigt

Bestil materiale om gensalget i DK21 Large


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55