Til salg

Gensalg

For nogle familier kan det være mere attraktivt at deltage i en vores etablerede foreninger, som har alle 5 boliger i drift, dette primært af 2 årsager:

1) Man kan se de 5 faktiske boliger, som man kan blive medejer af.
2) Man kan komme på ferie stort set med det samme.

Uanset om I helst vil være med til at stifte en forening, eller I gerne vil købe en andel i en fungerende forening, er I altid velkomne til at tage fat i os, for at høre om de muligheder der er lige nu.

Længere nede på siden præsenteres de andele som lige nu er til salg i vores allerede stiftede foreninger.

En del andele bliver solgt uden at nå at blive annonceret her på hjemmesiden. Mange familier kontakter os løbende, når de har fundet deres favoritforening, som de så bliver skrevet op til. Derfor bliver mange andele solgt uden annoncering.

Kontakt os meget gerne, hvis I har en favoritforening, som I måske gerne vil ind i, så kan vi skrive jer op til den:

 

Jeg vil gerne have besked, når der kommer en andel til salg i min favorit forening

Skriv gerne i kommentarfeltet nedenfor hvilke(n) forening(er) I har størst interesse i.

Gensalg lige nu:

21-5 DK12 Family

Mallorca   -   Barcelona   -   Chamonix   -   Sydfrankrig   -   Toscana

Med en feriebolig-del i 21-5 DK12 Family bliver I direkte medejere (1/21) af 5 skønne ferieboliger på ovenstående destinationer. Boligerne er udelukkende ejet af de 21 familier i foreningen.

Pris for andelen                                                   kr.    1.795.000,-
Mdl fællesudgift:                                                kr.            3.600,-

Ferieboligerne i DK12 er alle i brug:

Mallorca - skøn lejlighed med egen tagterrasse beliggende i Sant Elm tæt ved stranden. Skønneste udsigt til Middelhavet og øen Dragonera, fælles pool, 2 soveværelser, 2 badeværelser. 

Barcelona - perfekt beliggende meget højloftet lejlighed i "El Born" - den gamle del af byen. Istandsat fra A til Z, 2 soveværelser, 2 badeværelser, åbent køkken samt hyggelig indskudt etage med opholdsafsnit samt sovesofa.

Chamonix - super lejlighed med lille have syd for centrum af byen. Lejligheden ligger kun få hundrede meter fra hvor gågaden begynder og tæt ved stoppestedet for skibussen. 2 soveværelser, 2 badeværelser og skønt åbent køkken samt dejlig solterrasse i haven. 

Sydfrankrig - charmerende byhus i flere plan, sat i stand over det hele, skønne originale detaljer og rigtig dejlig stor tagterrasse med den skønneste udsigt. Hele 3 soveværelser, 2 badeværelser samt herligt leverum i hele huset. 

Toscana - charmerende villa med pragtfuld beliggenhed tæt på der hvor en vis Leonardo er vokset op :-). Rustikke originale detaljer og super planløsning. 3 soveværelser, 2 badeværelser og gode levearealer, skøn pool og den dejligste udsigt.

Jeg vil gerne have tilsendt materiale vedr. gensalget i DK12 Family

21-5 DK18 Large

Mallorca   -   Barcelona   -   Chamonix   -   Sydfrankrig   -   Toscana

Med en feriebolig-del i 21-5 DK18 Large bliver I direkte medejere (1/21) af 5 skønne ferieboliger på ovenstående destinationer. Boligerne er udelukkende ejet af de 21 familier i foreningen.

Pris for andelen                                                   kr.    2.995.000,-
Mdl fællesudgift:                                                kr.            4.500,-

Ferieboligerne i DK18 er alle i brug:

Mallorca - indbydende rækkehus på den eftertragtede halvø "La Mola" i Port d'Andratx. Huset er i tre plan plus kælder og rummer 3 dejlige soveværelser med hvert deres badeværelse. Der er terrasser på begge sider og egen lille pool.

Barcelona - fantastisk beliggende lejlighed med smukke originale detaljer og meget højt til loftet. Stort åbent køkken/alrum, 3 soveværelser med hvert deres badeværelse - perfekte rammer for en god ferie i den livlige by.

Chamonix - foreningen var så heldige at få en pragtfuld lejlighed i det eftertragtede bygger "La Cordet" lidt udenfor centrum. Ejendommen er konverteret og totalrenoveret med fantastiske fællesarealer herunder stor indendørs pool og fitness. 

Sydfrankrig - rummelig og smuk villa med den skønneste udsigt er foreningens base i Sydfrankrig. 4 soveværelser og masser af leverum gør villaen perfekt til også længere ophold på Cote d'Azur. Stort dejlig poolområde til leg og hygge.

Toscana - for enden af en blind vej på en bakketop ligger foreningen villa i Toscana. Absolut den skønneste beliggenhed. 4 soveværelser med hvert deres badeværelse danner med resten af villaen de helt perfekte rammer for de bedste ferier i den smukke region.

Jeg vil gerne have tilsendt materiale vedr. gensalget i DK18 Large

21-5 DK1 Grande

Med en feriebolig-del i 21-5 DK1 Grande bliver I direkte medejere (1/21) af 5 skønne ferieboliger på ovenstående destinationer. Boligerne er udelukkende ejet af de 21 familier i foreningen.

Pris for andelen                                                   kr.    4.650.000,-
Mdl fællesudgift:                                                kr.            6.000,-

DK1 var vores allerførste 21-5 forening, og har derfor haft alle boliger i brug i nogle år nu. 
- men som skrevet ovenfor, er alle 5 boliger i rigtig god form, da de naturligvis løbende holdes i god stand.

Toscana - herlig rummelig villa med 5 soveværelser og den skønneste udsigt. Istandsat fra A til Z af tidligere ejere som var arkitekt og ingeniør, vi gjorde villaen helt færdig og opførte bl.a. en pool. Stor grund med vin og frugter, hyggelige terrasser og smukke materialer. 

New York- velbeliggende lejlighed lige ved Columbus Circle og Central Park. Lejligheden har 2 soveværelser og 1,5 badeværelse samt hyggeligt stue med åbent køkken. Ejendommen helt fantastiske fællesarealer med bl.a. fitness, pool og tagterrasse med udsigt over hele Manhattan. 

Marbella - "Taj Mahal" i Elviria tæt ved Marbella. 586 m2 i 3 plan med 5 soveværelser, indvendig elevator, master bedroom afdeling på knap 100 m2, garage i kælderen, udsigt til Middelhavet, gå med et af husets 4 golfsæt hen til golfklubben meget tæt på. Ferieparadis.

Paris - hyggelig lille pied-a-terre lejlighed i Marais kvarteret tæt ved Place des Vosges. Smagfuldt indrettet med to soveværelser og et badeværelse. Mere parisisk stemning er svær at finde. Rigtig gode restauranter nede på gaden, hvor bageren også findes.

Chamonix - foreningens stemningsfyldte chalet ligger på lille stille stikvej med dejlig have og udsigt op til Mont Blanc og med kun ca. 200 fra centrum af Chamonix. 100 meter til lille favorit spisested, hvor de bryggers deres eget udmærkede øl :-).

Jeg vil gerne have tilsendt materiale vedr. gensalget i DK1 Grande


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55