Til salg

Gensalg

For nogle familier kan det være mere attraktivt at deltage i en vores etablerede foreninger, som har alle 5 boliger i drift, dette primært af 2 årsager:

1) Man kan se de 5 faktiske boliger, som man kan blive medejer af.
2) Man kan komme på ferie stort set med det samme.

Uanset om I helst vil være med til at stifte en forening, eller I gerne vil købe en andel i en fungerende forening, er I altid velkomne til at tage fat i os, for at høre om de muligheder der er lige nu.

Længere nede på siden præsentere de andele som lige nu er til salg i vores allerede stiftede foreninger.

En del andele bliver solgt uden at nå at blive annonceret her på hjemmesiden, Det gør de, da mange familier løbende kontakter os, når de har fundet deres favoritforening, som de så bliver skrevet op til. Derfor bliver mange andele solgt, uden at nå at komme her på hjemmesiden.

Kontakt os meget gerne, hvis I har en favoritforening, som I måske gerne vil ind i, så kan vi skrive jer op til den:

 

Jeg vil gerne have besked, når der kommer en andel til salg i min favorit forening

Skriv gerne i kommentarfeltet nedenfor hvilke(n) forening(er) I har størst interesse i.

Gensalg lige nu:

21-5 DK12 Family:

Med en feriebolig-del i 21-5 DK12 Family bliver I direkte medejere (1/21) af 5 skønne ferieboliger på ovenstående destinationer. Boligerne er udelukkende ejet af de 21 familier i foreningen.

Pris for andelen                                                   kr.    1.795.000,-
Mdl fællesudgift:                                                kr.            3.600,-

Ferieboligerne i DK12 er alle i brug:

Mallorca - skøn lejlighed med egen tagterrasse beliggende i Sant Elm tæt ved stranden. Skønneste udsigt til Middelhavet og øen Dragonera, fælles pool, 2 soveværelser, 2 badeværelser. 

Barcelona - perfekt beliggende meget højloftet lejlighed i "El Born" - den gamle del af byen. Istandsat fra A til Z, 2 soveværelser, 2 badeværelser, åbent køkken samt hyggelig indskudt etage med opholdsafsnit samt sovesofa.

Chamonix - super lejlighed med lille have syd for centrum af byen. Lejligheden ligger kun få hundrede meter fra hvor gågaden begynder og tæt ved stoppestedet for skibussen. 2 soveværelser, 2 badeværelser og skønt åbent køkken samt dejlig solterrasse i haven. 

Sydfrankrig - charmerende byhus i flere plan, sat i stand over det hele, skønne originale detaljer og rigtig dejlig stor tagterrasse med den skønneste udsigt. Hele 3 soveværelser, 2 badeværelser samt herligt leverum i hele huset. 

Toscana - charmerende villa med pragtfuld beliggenhed tæt på der hvor en vis Leonardo er vokset op :-). Rustikke originale detaljer og super planløsning. 3 soveværelser, 2 badeværelser og gode levearealer, skøn pool og den dejligste udsigt.

Jeg vil gerne have tilsendt materiale vedr. gensalget i DK12 Family


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55