Til salg

Gensalg

For nogle familier kan det være mere attraktivt at deltage i en vores etablerede foreninger, som har alle 5 boliger i drift, dette primært af 2 årsager:

1) Man kan se de 5 faktiske boliger, som man kan blive medejer af.
2) Man kan komme på ferie stort set med det samme.

Uanset om I helst vil være med til at stifte en forening, eller I gerne vil købe en andel i en fungerende forening, er I altid velkomne til at tage fat i os, for at høre om de muligheder der er lige nu.

Længere nede på siden præsentere de andele som lige nu er til salg i vores allerede stiftede foreninger.

En del andele bliver solgt uden at nå at blive annonceret her på hjemmesiden, Det gør de, da mange familier løbende kontakter os, når de har fundet deres favoritforening, som de så bliver skrevet op til. Derfor bliver mange andele solgt, uden at nå at komme her på hjemmesiden.

Kontakt os endelig, hvis I har en favoritforening, som I måske gerne vil ind i, så kan vi skrive jer op til den.

Andele til salg i stiftede foreninger:

Gensalg 21-5 DK4 Family:

Med en feriebolig-del i 21-5 DK4 "Family" bliver I direkte medejere (1/21) af 5 skønne ferieboliger på ovenstående destinationer. Boligerne er udelukkende ejet af de 21 familier i foreningen.

Pris for andelen                                              kr.    1.795.000,-
Mdl fællesudgift:                                           kr.            3.500,-

Klik på nedenstående billede for at se fotobog over foreningens boliger:

Mallorca - skøn lejlighed i Port D'Andratx - nærmest en "udvendig kahyt". 180 graders udsigt ud over bugten og indsejlingen, nedgang til badeplatform lige nedenfor lejligheden. 2,5 sovevær. 2 badevær.   

Paris - super hyggelig pied a terre på kanten af Marais. Beliggende på rolig gade lige ved lille hyggeligt torv. Oprindeligt en 3 vær. men ombygget til at indeholde sovevær., opholdsstue, badevær. samt dejligt køkken/alrum.

Chamonix - hyggelig lejlighed i roligt område. Beliggende mellem Chamonix centrum og Les Praz med skibussen lige udenfor døren. Velindrettet med 2 sovevær., 1,5 badevær, køkken samt dejlig opholdsstue. 

Barcelona - rummelig og indbydende lejlighed med god beliggenhed tæt på Ramblaen. To små altaner giver mulighed for at sidde ude. 3 sovevær., 2 badevær. samt stor dejlig stue. 

Toscana - meget charmerende ville med rolig og helt ugeneret beliggenhed. Her er fred og ro og alligevel gå-afstand til lille by med mulighed for en god kop kaffe. 3 sovevær., 3,5 badevær., hyggelig stue samt spisekøkken. Egen pool.

 

Jeg vil gerne have tilsendt materiale vedr. gensalget i DK4 Family

Gensalg 21-5 DK11 Grande:

Med en feriebolig-del i 21-5 DK11 Grande bliver I direkte medejere (1/21) af 5 skønne ferieboliger på ovenstående destinationer. Boligerne er udelukkende ejet af de 21 familier i foreningen.

Pris for andelen                                                   kr.    4.650.000,-
Mdl fællesudgift:                                                kr.            5.600,-

Klik på nedenstående billede for at se fotobog over foreningens boliger:

Toscana - "Stenmandens hus" med den skønneste udsigt ud mod Middelhavet. Højt beliggende, fredelige omgivelser, og kort afstand til hyggelig by med restauranter, indkøb mm. God indretning og pragtfuldt poolområde, livet leves let her.

New York- foreningens lejlighed i New York ligger i East Village. Området er uspoleret og har en fantastisk village-feel. Her er lave bygninger med de klassiske brandtrapper, mange små lokale forrentninger og et hav af skønne spisesteder. Super base i The Big Apple! 

Mallorca - pragtfuld udsigtsvilla med perfekt beliggenhed. Stor rummelig ferievilla med 5 soveværelser og god mulighed for ekstra opredninger danner rammen om foreningens ferieplatform på Mallorca. Her er plads til alle og alligevel hyggeligt, hvis man kun kommer 2 personer.

Paris - super velbeliggende lejlighed i det 4. arr. på kanten af Marais og lige ved Rue de Rivoli, Bastillepladsen og Notre Dame. Totalrenoveret nærmest dekadent lejlighed med 2 soveværelser og 2 badeværelser.

Chamonix - en af foreningens skinnende perler. Totalrenoveret chalet med udsigt til Mont Blanc i fredeligt område i gåafstand til centrum. Spa og sauna og alt hvad der ellers skal til for perfekte ferier både sommer og vinter.

 

Jeg vil gerne have tilsendt materiale vedr. gensalget i DK11 Grande


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55