Til salg

Gensalg

For nogle familier kan det være mere attraktivt at købe en andel i en vores etablerede foreninger, som har alle 5 boliger i drift - dette primært af to årsager:

- man kan se de 5 faktiske boliger, som man kan blive medejer af.
- man kan komme på ferie stort set med det samme.

Uanset om I helst vil være med til at stifte en forening, eller I gerne vil købe en andel i en eksisterende forening med alle boliger i brug, er I altid velkomne til at tage fat i os, for at høre om de muligheder der er lige nu.

Længere nede på siden præsenteres de andele som lige nu er til salg i vores allerede stiftede foreninger.

En del andele bliver solgt uden at nå at blive annonceret her på hjemmesiden. Mange familier kontakter os løbende, når de har fundet deres favoritforening, som de så bliver skrevet op til. Derfor bliver mange andele solgt uden annoncering.

Kontakt os gerne, hvis I har en favoritforening, som I måske gerne vil ind i, så kan vi skrive jer op til den:

 

Jeg vil gerne have besked, når der kommer en andel til salg i min favorit forening

Skriv gerne i kommentarfeltet nedenfor hvilke(n) forening(er) I har størst interesse i.

Gensalg lige nu:

DK1 Grande

Toscana  -  New York  -  Marbella  -  Paris  -  Chamonix

Med en feriebolig-del i 21-5 DK1 Grande bliver I direkte medejere (1/21) af 5 skønne ferieboliger på ovenstående destinationer. Boligerne er udelukkende ejet af de 21 familier i foreningen.

Pris for andelen                                                   kr.    4.650.000,-
Mdl fællesudgift:                                                kr.            6.000,-

DK1 var vores allerførste 21-5 forening, og har derfor haft alle boliger i brug i nogle år nu. 
- men som skrevet ovenfor, er alle 5 boliger i rigtig god form, da de naturligvis løbende holdes i god stand.

Toscana - herlig rummelig villa med 5 soveværelser og den skønneste udsigt. Istandsat fra A til Z af tidligere ejere som var arkitekt og ingeniør, vi gjorde villaen helt færdig og opførte bl.a. en pool. Stor grund med vin og frugter, hyggelige terrasser og smukke materialer. 

New York- velbeliggende lejlighed lige ved Columbus Circle og Central Park. Lejligheden har 2 soveværelser og 1,5 badeværelse samt hyggeligt stue med åbent køkken. Ejendommen helt fantastiske fællesarealer med bl.a. fitness, pool og tagterrasse med udsigt over hele Manhattan. 

Marbella - "Taj Mahal" i Elviria tæt ved Marbella. 586 m2 i 3 plan med 5 soveværelser, indvendig elevator, master bedroom afdeling på knap 100 m2, garage i kælderen, udsigt til Middelhavet, gå med et af husets 4 golfsæt hen til golfklubben meget tæt på. Ferieparadis.

Paris - hyggelig lille pied-a-terre lejlighed i Marais kvarteret tæt ved Place des Vosges. Smagfuldt indrettet med to soveværelser og et badeværelse. Mere parisisk stemning er svær at finde. Rigtig gode restauranter nede på gaden, hvor bageren også findes.

Chamonix - foreningens stemningsfyldte chalet ligger på lille stille stikvej med dejlig have og udsigt op til Mont Blanc og med kun ca. 200 fra centrum af Chamonix. 100 meter til lille favorit spisested, hvor de bryggers deres eget udmærkede øl :-).

Jeg vil gerne have tilsendt materiale vedr. gensalget i DK1 Grande


Kontakt os i 21-5, hvis du gerne vil vide mere

Skriv til info@21-5.dk eller ring på 70 26 11 55