Hornbæk er et sted for afslapning og aktivitet med familie og venner
Danmark

Hornbæk

Med natur og hav som nabo er der mange muligheder året rundt. Forår, sommer, efterår og vinter – hver dag er smuk og givende på toppen af Nordsjælland.

Hornbæk er et sted for afslapning og aktivitet med familie og venner. Uden for de klassiske, varme sommerdage, hvor badegæster søger mod strandens svalende bølger, er der også masser af muligheder for vandre- og cykelture i en evigt skiftende natur med udsigt til Sverige.

Forestil dig en gåtur ned gennem plantagen, hvor skoven åbner sig mod den smukke kyst med sand, strand og vand. Her kan du slappe af og lege med børnene.

Selve byen er en lille perle, hvor en skøn blanding af kulturturister, jetsettere, børnefamilier, sportsfolk og sejlere mødes med de lokale for at nyde livet, hinanden og byens mange kvaliteter.

Hornbæk har tradition for sine egne lokale begivenheder og fester hen over sommeren, men hele året kan du besøge attraktioner i området og deltage i events. Der er rig mulighed for shopping i Hornbæk. Her er et bredt udvalg af dejlige forretninger, både små sommerbutikker og helårsbutikker.

Der er kort afstand til København, og dette - kombineret med en pragtfuld natur - har gennem tiderne tiltrukket mange kulturpersonligheder og godtfolk.

Udover strand og natur byder Hornbæk også på mange lækre muligheder for at spise ude, hvad enten man er til det afslappede eller det mere formelle. Du finder også streetfood med køkkener fra forskellige verdenshjørner i form af Det Fedtede Hjørne, som ligger nede ved strandkanten. Et besøg på Albi’s Kaffebar må man heller ikke gå glip af. Kaffen er rigtig god, kagen og bollerne er hjemmebagte og indtages i en herlig retro-atmosfære med second hand-møbler og nips, der er til salg. Ren hygge og nærvær.

Kan du godt lide at slentre på havnen en sommeraften og se og mærke livet dér, er Hornbæk ikke helt ringe.

media from cdn

Hvad kan Hornbæk tilbyde?

Pragtfuld natur med både skov og strand

Lækre spiseoplevelser i hyggelige Hornbæk by eller ved strandkanten

Gode shoppingmuligheder i både sommer- og helårsbutikker

Mulighed for vandre- og cykelture i smuk natur med udsigt til Sverige