Trysil er ufattelig smukt og masser af muligheder for oplevelser og aktiviteter for hele familien
Norge

Trysil

Aktiv ferie eller afslapning, Trysil kan det hele. Her er ufattelig smukt og masser af muligheder for oplevelser og aktiviteter for hele familien.

Trysil er Norges største skidestination, og her er skiløb for alle. Her er familievenlige og brede pister, snowpark, udfordringer i offpiste-terræn og naturligvis mange muligheder for langrend. Og så byder Trysil på snegaranti.

Skiområdet i Trysil ligger omkring Trysilfjeldet tæt ved den norsk-svenske grænse. Der løbes på ski på tre sider af fjeldet, og pisterne er af meget stor variation. I Trysil er skiområderne indbyrdes forbundne, men hvert område har sit helt eget særpræg.

Skal man på skiferie i Trysil, vil man opleve, at ski-in /ski-out er noget, vi vægter højt for vores familier. Det betyder, at vi vil prioritere, at man kan stå på ski mere eller mindre direkte til hoveddøren af ejendommen, hvori lejlighederne ligger. Bor man i en af de få boliger, hvor man ikke kan køre på ski helt til døren, kører der skibusser i området. Bilen er med andre ord ikke nødvendig under en skiferie i Trysil, når man først er kommet frem.

Det er dejligt at være på ferie i Trysil - og ikke kun om vinteren. Om sommeren er det dejligt at gå ture og nyde den skønne natur. Eller udforske de mange muligheder for at køre på mountainbike i området. Der er etableret imponerende muligheder for cykling for alle, lige fra meget udfordrende og tekniske nedkørsler til sjove og hyggelige ture for børnene og dem, der blot vil have en sjov tur på cyklen.

Naturen og fjeldet er svært ikke at blive forelsket i, og med vandrestøvlerne snøret venter der smukke oplevelser lige uden for døren. Hvis du er heldig, kan du møde både elge, hjorte, ryper og andre vilde dyr undervejs - eller hvad med en vandretur til den populære Brannvakthytta, hvor du kan holde en lille pause med en kop kaffe og vafler.

I det hele taget er der gode muligheder for at spise ude i Trysil, og har man lyst til at prøve elgkød eller fermenteret ørred (pultost), er det også en mulighed.

At Trysil hører til et af Norges bæredygtige rejsemål, fuldender blot det hele. Det er derfor helt oplagt, at vores Nordic-foreninger skal have en bolig i Trysil. Det skal være hyggelige og funktionelle boliger med leveområder, der giver mulighed for, at man kan hygge sig sammen indendørs. Trysil er i sandhed en af nordens klareste stjerner.

media from cdn

Hvad kan Trysil tilbyde?

Masser af muligheder for oplevelser og aktiviteter for hele familien

Norges største skidestination og skiløb for alle

Smukke naturoplevelser lige uden for døren

Hyggelig og afslappende ferie